Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pharoh hakkaten. oynayanı acayip oynuyor fakat bana agır zor geliyor. bu arada pestilence'a insanitarius falan kasmadan daha bir carry gibin oynamak için abyssal skull warpcleft slash behemots heart zaten warp aldıktan sonra net kill almaya baslıyosun. 1-2 steal yaparsan bh'ye gittiğin anda gereksiz güclü birsey oluyor. ultide invis herolar görünsün diye kullanılan birşey deil bildiğin karşı tarafın tankına atılabilecek en kötü şey. armor gg.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayiciyi hic beceremiyorum ben o degil de becerememe konusunda elaidi - int herosu ikilisi unutulmaz
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ophelia'ya herkes sövmüş, Opheliya HON'daki en az seçilen hero 0.6 seçilme ortalaması ile bir rekor. En fazla seçilen 3.8 Ortalama ile Chronos. Kaynak: http://www.heroesofnewerth.com/hero_use.php
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ophelia oynamasını bilen icin mükemmel bir hero. karsınızda istemezsiniz yani lane'de. bi de teamplay herosu tabi ki, tek basına oyun kazandırabilen birkac herodan biri.
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Vingthor said: pharoh hakkaten. oynayanı acayip oynuyor fakat bana agır zor geliyor. bu arada pestilence'a insanitarius falan kasmadan daha bir carry gibin oynamak için abyssal skull warpcleft slash behemots heart zaten warp aldıktan sonra net kill almaya baslıyosun. 1-2 steal yaparsan bh'ye gittiğin anda gereksiz güclü birsey oluyor. ultide invis herolar görünsün diye kullanılan birşey deil bildiğin karşı tarafın tankına atılabilecek en kötü şey. armor gg. Valla pestiye shield breaker+daemonic breastplate+shrunken head (karşı taraf çok skillse) çıkıldımı direk oyunun en iyi carry'si oluyor.6+5 armoru kırıp üstüne ultiyi attınmı fena şeyler oluyor.
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Magmus failim ulti acip portal key atamiyorum aciz shortcutlarimdan dolayi. Witch slayer demented ile de faildim, sonra olaylarini ogrenince dustu jeton. Hagla cok fail oluyorum bide last hitim zayif haginda atack animasyonu ters gelio bana.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Magmus, electirician gibi herolarda shift queue kullanın daha iyi hatasız olur. Örn: Magmus ultye basın, shifte basılı iken portal keye tıklayıp gideceğiniz yeri tıklayın. sonra bekleyin. channel bittiği an uçar kendisi :D
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 shift queue yi iste shortlarim cok aptal yerde oldugu icin kullanamiyorum. default shortlar shift alt q yapmam lazim mesela degistirmek lazim bi ara tabi
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hag mükemmel bir hero abi yapmayın, bugün 12-3 ve 9-1 yaptım üst üste acaip götüm kalktı.
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bu konu becerebildiğiniz herolar diye açılmalıydı.
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 AHAHAHAH ekmeğin bu mesajından sonra topice entry giren olmamış:D:D
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kim takar ekmeği lan zaten.
Öne çıkan mesajlar