nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Evet artık hepimiz nazı seviyoruz ve trollemiyoruz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kirk garip davranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Duvara tırmandım gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kişisel polemiğe çevirmeyelim sevgili şişko Kıbrıslı Alamancı arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Buradan milyon tane soru sorup hayvanı görmeden bir şeyler demek istemiyorum. İmkanın varsa özel kliniğe götür, yoksa fakülteye getir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Vargath, takma bu topici konuyu açan Financial in fakei dikkat cekmeye calisip kadın rp si yapmaya calısmıs bu topicle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 @financial kedinin gerçekten sorunu olabilir. veterinere götürsen iyi olur. benim de çok hareketli bir kedim var, ama hastalandığı zaman tüm neşesi kaçıyor. bazı kedi rahatsızlıkları, erken davranılmadığında ölüm nedeni olabiliyor. bu arada idrara çıkıp çıkamadığını gözlesen iyi olur. idrar yolları ya da bçöbrekle ilgili bir sorunu varsa, idrara çıkamıyor ve 2-3 gün içerisinde durumu çok kötüleşebiliyor. gözlemle kedini ve veterinere götür plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Her neyse, birilerine faydam olsun istedim sadece. Bazı hayvan sahipleri kızgınlık belirtilerini bir hastalık sanıp gecenin bir vakti acile getiriyorlar. Öyle fantastik işlere imza atmayın canımı yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Fistan said: Vargath, takma bu topici konuyu açan Financial in fakei dikkat cekmeye calisip kadın rp si yapmaya calısmıs bu topicle sadjsaldjlsajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Laorx said: kirk garip davranıyor görüyor ve arttırıyorum http://www.native-instruments.com/uploads/pics/kirk_hammett_2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Cassiline said: Hiç düşmanı var mıydı? şuna geçen gün kahkaha atacaktım kendi kendimi banlayınca yapamadım HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar