arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Umarım beğenirsiniz.Boyamadım.Film izlerken çizdim.2 HB kalem kullandım silgim yoktu zaten, resim kalemi hiiç yoktu eehheh.Uzun zamandır kasarak resim yapmıodum.Gerçi yine çok kasamadım film güzel çıktığından ancak özendim diyebilirim. Büyücüyü genç ağırbaşlı bi tip yapmaya çalıştım.Elindeki şey ise bir ilüzyon büyüsü. copy paste etmezseniz açılmaz 1.5 mb tır çok ta uzun sürmüyor açılması.tamamen açılınca resize edio otomatik.(tabii ie kullanıosanız) http://www.geocities.com/tunaozuak/Magic.JPG[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 öhm. kastım ama açtım. hoş olmuş, elindeki büyüden ziyade yumurtadan çıkan yavru dragon gibin geldi bana ama olsun (yani kafası hatta dili var gibi ejderciğin :-) ) [Bu mesaj Norak tarafından 01 May 2003 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Güzel olmuş eline sağlık[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
KARAMURAT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 abi ufaltta bakabilelim dimi[hline]Thief of Paticik
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 gusel. formu çözmüşsün baya. elde de anatomiye girmeye başlamışsın. hoş olmuş. ama bikaç eleştiri yapmak istiyorum affınıza sığınarak... aynı çizginin üstünde fazla oyalanma. tek bi seferde bilemedin bi iki kere arayarak çiz. aslında hafifçe ara önce çizgiyi sonra yerine karar verince tek çizgiyle belirginleştir. çizerken dolaş resimde. biyerde takılıp kalma. misal gözde ve burun civarında takılmışsın. insan resmi tararken orda takılıyo. hafif gözünü kısıp bak resme. gözüne çarpan bi yer olmasın. formu leke şeklinde görebilmen lazım. toparlarsak. önce bi dış hatlarını belirle çizimin. sonra detaya gir. yavaş yavaş, homojen bi şekilde ayrıntılandır diyebiliriz...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 o bazı yerlerde takılma olayının çizimle alakası yok scanner ın programının belirginleştirmek için efektleri var onlar yüzünden oldu o efektleri de eklemek zorunda kaldım aksi halde kullandığım kalem yüzünden çok silik çıkıyordu çok üstünden geçmemin sebebi ise silgi bulamamış olmam ehuehu :) kaybolmuş..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 silgiyi en aza indirmek lazım zaten. üst üste aynı yerden gidince çizgiler eziliyo. aynı kompozisyonu tekrar çizip dediklerimi dene. süper olcak busefer :)[hline]Endure. In enduring, grow strong...
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 çizmicem bunu da tamamlamicam ehueu belki 3 yıl sonra tamamlarım :) kalem almam gerekio şöyle kalın bi tane çizmeden önce kafada tasarlamak lazım ki ben bu resimde onu yapmadım ehueu :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 0.5 hb deneyebilirsin. kaliteli olcak ama tombow falan. lockwood amca da ole kullanıyomuş oğrenince baya bi sevindirik olmuştum :D[hline]Endure. In enduring, grow strong...
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 o bile yok sefilim ayrıca kullandığım kurşun kalem arkadaştan hacı eheueu lockwood bile yanlış çizio ben tutturamasam noolcak.. yalan dünya ! :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 sizi mi kırcam : http://www.geocities.com/tunaozuak/1.jpg[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 biraz daha çabalarsan sana iwd3'ün çizim işlerini verirler.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 uçan sam mi desem ne desem :) bu arada iwd3 istemem ben hoca aman.. bi daha icewind.. asla bitiriyim şunu silcem sonra gömücem cd yi 5 metre derine bana fallout 3 çiz desinler dünyalar benim olsun hatta senin isteklerin doğrultusunda minigun dizaynı yaparım valla :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 benim işime göz mü diktin sen? dost bilmiştim ben seni.. fo3'ün minigun teknisyeni benim ama vault çizimlerini alabilirsin hem kaş, göz de yok silgilik.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Fallout 3 hakkında bılgı yok halen sanırım...[hline]A little less conversation a little more action please
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 çok hoş olmuş el ve yüz çok iyi tabi omuz gitmiş sanırsam biraz :) bide elde başparmakla diğer parmaklar biraz orantısız olmuş gibi geldi bana :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 işte onları da halledince referans mektubunu göndericem chris avellone'a.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ehueuh elde bi orantısızlık görmüyorum yani kendi içinde olan bi orantısızlık onun nedeni oranın karışık olması olabilir ancak el boyutu ile kafa boyutu pek tutmamış derseniz haklısınız ancak ben yine bahanemi söylerim "silgim yoktu" diye :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Öne çıkan mesajlar