xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben bir karadenizli gibi yaşamımı sürdürmek istiyorum. böyle işte. tartışalım, konuşalım. diyalog yapalım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 karadenizli nasıl yaşıyormuş onu bi öğret bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sonra tartışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ilgimi çekiyor karadenizlinin yaşamı ve felsefesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 siyasety ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 xwhiplashx said: ilgimi çekiyor karadenizlinin yaşamı ve felsefesi. arkadaşım karadenizin yaşamı felsefesi ne onu anlat diyorum lafı dolandırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tanıdığım bütün karadenizliler şu ana kadar gördüğüm en dürüst en cana yakın insanlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bnde hiç kazık yemedim. ve ufaklığımdan beri 2-3 tane hiç kopmadığım arkadaşlar var ama işte adamın canı çekiyor karadenizli olmak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 15 yaşından küçükler babası yanındayken izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dünkü durup dururken kolbastıyla tapinmenin sebebini şimdi anladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 adamlar kıpırdak, sıcak kanlı adamlar. ve bence türkiyenin en güzel yerinde yaşıyorlar. belki de o yüzdendir bilmiorm tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 169 hauahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 garbıçta fazla sallamıyorum ama Karadenizli gibi yaşamak için Karadenizde yaşaman lazım öyle 1 kişiyle olucak iş değil. bu arada 21 yıldır Karadenizdeyim ne kolbastı oynadım nede Lazım hatta TSden nefret ederim ama %100 Karadenizliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 işte bu konuyu açmamımın sebebi bu. ben bu adamın yerinde olmak istiyorum. ciddiyim lan kaç yıldır özeniyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Karadeniz'in ne kadar büyük olduğunu düşünürsek TS'yi desteklememen, kolbastı bilmemen, laz olmaman gayet normal değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Benim gözlemlediğim plaka numaralı nickler alarak başlamalısın; delicocuk61 bloodmage61 powerfulldarkness61 financial61 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 trabzon saks bartın rulz bartın>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 önce rizeye gidip kendine bir dğ evi altına da kurşun dökme tapanca (evet tapanca) yapma atölyesi kurmalısın herhangi bir işgalde sakarya tesim olur rize olamz gibime gleiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 mesela arsinliler en ateşli adamların olduğu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: trabzon saks bartın rulz bartın>* abi ne var bartında haha bi cadde var yokus bi mahallesi var bi de altın kum mu neydi o plajın ismi yazın almancıdan geçilmez falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar