Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop teknik servisinin yaptığı ilginç olay

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

sikayetvar.com mu neydi, buraya şikayet ediyorsunuz kesinlikle sonuç alıyorsunuz arkadaşlar.

Şirketin isminin kötüye çıkmaması için halkın içinde sorunlarınızla ilgileniyolar.

Arkadaş lcd televizyon almıştı sony'den, geldiginde sağ taraftaki hoparlör patlak gelmiş, nese götürmüşler garantiye kullanıcı hatası diyip geri yollamışlar.

Arkadaş malum siteye girip şikayetini dile getirmişti 1-2 gün içerisinde bir yetkili oraya cevap yazmıştı, 1 hafta içinde ürünün yenisini + mp3 player yollamışlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ürünlerinizi servise verirken verdiğinize dair kağıt alın ; teslimdede şu şu işlemler yapılmıştır şu kadar süre kalmıştır diye kağıt vermeleri lazım.

Sorun çıkarsa çok faydası oluyor ; laptopu bir kaç farklı sorundan dolayı göndermiştim ; bir sorun halledilmeden geri göndermişler. Teslim almadım ; 30 iş gününde tamir edilmediği için yenisini gönderdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

"White Wolf" said:

Cairne said:

benm laptopun ekranı kapagını kaldırdıktan 5 dk sonra çatladı aniden gonderdim hp servisine 65 gun geri donmediler gerçi ben aradım tam 30.gun yenisi için ama baktım çok kıvırdılar Açtım davayı direk acımadım

benimde bu noktaya gelebilir merak ediyorum bu mahkeme masrafları ne kadar tutuyor, atıyorum laptopum 3 milyar değeri var 2 milyar avukat dava parası edicekse ne anlamı var, göndermenin

pek bi masrafı yok Tüketici haklarına ver
ben oyle yaptım yani onlar ilgileniyor davan ile cunku suana kadar durusma vs hiçbirşey olmadı

65 GÜN ??? ::o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...