SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bugüne kadar hep pc oyunlarıyla şeyettim segam da olmadı ps de olmadı hiç bulaşmadım konsola. şimdi bi tane alayım diyorum kim neden hangisini tercih ediyor? ayrıca fiyat karşılaştırması da yaparsanız sevinirim çünkü bir de televizyon almak lazım gelecek çok masraflı olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sega zone al, şu an bilinmiyor ama yakında haberleri çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Wii al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ama niye onu hiç yazmıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bana da nintendo kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ps3 al. Xbox cok harika alet, seviyorum ama bu aralar ps3'e daha fazla oyun cikacak, god of war falan da gelecek, almak lazim. Xboxa exclusive cikan sey yok pek bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 konsol alırken exclusive oyun takip etmenin mantığı ne? bilmediğimden soruyorum ciddiyim. ps3 e çıkan oyun bi süre sonra xboxta da oynanmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hos ps1 de fifa2000 zevkini hicbiri veremez. istersen onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 amiga bul bi yerden, süper alet. sensible soccer oynarsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 SeymourButts said: ama niye onu hiç yazmıyorsunuz Çünkü konsol alayım ne alayım demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fede said: konsol alırken exclusive oyun takip etmenin mantığı ne? bilmediğimden soruyorum ciddiyim. ps3 e çıkan oyun bi süre sonra xboxta da oynanmıyo mu? god of war bitek ps3'te cikiyor. bir sure sonra falan ciktigi yok. Cogu oyun ortak cikiyor iki konsolda da ama arada bir bir konsola cikan oyunlar da olabiliyor (mesela mass effect 1 pc'ye cikmadan 7-8 ay once xboxa cikmisti ama ps3'te o seri hic yok. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ps3 al.sonra demon's souls al, gow 3 te cıkıyor...kısaca ps3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 demons soul gow falan hakkaten ps3 aldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 büyük monitör ve sağlam bir pcin varsa ps3 al yoksa 360 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ps3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ps3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ps3 alırdım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hepsinden 1 er tane al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bence ps3 al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 micro genius al (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kaede said: büyük monitör ve sağlam bir pcin varsa ps3 al yoksa 360 al yok ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 eğlence adamıysan: wii grafik adamıysan: ps3 microsoft hayranıysan: xbox360 küçük olsun lan diyorsan: psp ya da ds, ds çok tatlıdır mesela. hiçbir şey almak istemiyorsan, ipad var mis gibi. alma onu, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hdtv al bi tane yanına da xbox360 al o zaman. pc de oynıycağını 360 da oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar