Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Hayvan herifler ya. Valla hayvanoğlu hayvan herifler ya. http://www.pasifagresif.com/2010/05/lamb-of-god-17-mayys-2010-kucukciftlik-park/ Hayvanatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 oha o nasıl ortamdı be grup azgın seyirci azgın blacktooth da çok iyi azdırıyor seyirciyi herifler -sanırım- 3 şarkı söylediler kendimizi kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hayvan gibin bir konser oldu. lamb of god'ın çıkmasına 45 dakika falan vardık biz arkadaşlarla küçük çiftlik parka. açıkçası kalabalık bir seyirci yoktu, hatta gittiğim konserler arasında en az seyirciye sahip olan konserlerden biriydi sanırsam küçük çiftlik parkta. ancak seyircinin performansı üst düzeydi. muhteşem pogolar, wall of death'ler döndü. özellikle vigil'de baya bir döktürdük. now you've got something to die for ve black label'da da süpersonik pogo'lar döndü. laid to rest doruk noktasıydı konserin. ben kesin olay olur diyordum, hiçbir tatsızlık çıkmadı. düşen kişiler hemen kaldırıldı, bir saniye önce takır tukur dalıştığımız adamlarla hemen ardından ' eyv kankamsın ciğerimsin ' moduna girebildik. tek yaşanan tatsız olay bir elemanın kafasının arkasını çok pis yere geçirmesi oldu pogo sırasında. hemen elemanı 6 - 7 kişi çıkarttık dışarıya, sanırım kafasının arkasını yardı çok kötü. burdan o arkadaşımıza da geçmiş olsun diyoruz. eyvallah lamb of god diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ha bu arada, çalan parçalar şu şekildeydi : in your words set to fail walk with me in hell now you've got something to die for ruin hourglass as the palaces burn vigil blacken the cursed sun descending laid to rest redneck black label unuttuklarım olabilir arada, pogo'dan adam akıllı dinleyemediğimiz şarkılar da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 konser çok iyiydi ya of pite falan girdim istemeden hertarafım ağrıyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 wall of death te 3 kişi üstüme düştü hemen kaldırdılar sağolsunlar ne varsa en önde girdim ortalıkta dolaşan azgın bi ergen gördüyseniz bendim sdfsg kendimi kaybetmişim :p bi uyandım kalkamıyorum her yerim tutulmuş boynum omzum sırtım ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 wall of death'i göremedim sahnenin solunda kaldım biraz sanırım merkezde döndü wod. bizim orada enerjilerini black label'a saklayan birkaç eleman olarak ufak çaplı bir pogo harici pek mevzu çıkmadı sdf. bi de daha iyi olabilirdi sanki konser, hem kalabalık azdı, hem log böle çıktı indi löbödöp diye. bidaha gelicez dediler ama pek sanmıyorum ya, ben log olsam gelmezdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 wall of death nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ÖLÜM KILICIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Flassh said: wall of death te 3 kişi üstüme düştü hemen kaldırdılar sağolsunlar ne varsa en önde girdim ortalıkta dolaşan azgın bi ergen gördüyseniz bendim sdfsg kendimi kaybetmişim :p bi uyandım kalkamıyorum her yerim tutulmuş boynum omzum sırtım ahh kafasının arkasını yaran eleman sen değilsin di mi ? uyandığında konser alanı dışında bulmadın yani kendini. biz çıkardık o elemanı çünkü feci kanadı kafası, sonra geri döndük ortama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yok ya o kadar da kaybetmedim kendimi bi tek yanağıma biri sağlam geçirdi o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ha bi de, elemanın biri kağıda "CCC İNCİ ...ER" yazmış kaldırmış havaya göstertiyordu. sdf dedim içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 inci her yerde inci sever sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yanlarıma doğru bir pena düştü bir ara, yanımdan iki tane adam eğildi ikisi de, bir alan boşalttılar arıyorlar. dedim şeylik olmasın, bırakayım alsın adamlar, karışmadım. sonra eğilmiş adamların birinin bel kısımlarında birşeyler dikkatimi çekti, baktım pena. avuçlamak sureti ile aldım penayı, adamlar küsüp konser alanını terketti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar