Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu yaptıkça kayboluyor :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 feda kadınlarla alıp veremedıgın ne allah askına[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Size bir fıkra: Allah önce denizi yaratmış, beğenmemiş boyamış. İnsanlar bu renge mavi demiş. Sonra bulutları yaratmış, beğenmemiş boyamış, insanlar buna da beyaz demiş. Ağaçları, kuşlar, çiçekler, böcekler, dağlar, taşlar... Sonra kadını yaratmış. "Of, beğenmedim ama, bunlar da kendileri boyansın artık!"[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: horacegoesskiing, 23 Temmuz 2004 13:11 tarihinde demiş ki: sana da yazık be fedaykin. ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff yaktin beni[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: karakedi, 23 Temmuz 2004 14:49 tarihinde demiş ki: @zed: sen minik orman perisi olarak dolanırken dogal ortamlarda, biz hayatı irdeliyorduk arkidişlerle. arada bi tecrübe farkı olcek elbette. aboooov zed cok pis laf edilmis.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: karakedi, 23 Temmuz 2004 14:55 tarihinde demiş ki: mesela altta bi muhendis kızımız bulunmakta: kara "hastasıyım pati albümün" kedi o muhendis degil abicim. akademisyen. fabrikada cncnin basinda vibrasyona maruz kalmakla ya da kuytu tozdan arindirilmis bi laboratuarda tum gun silikon durtuklemekle asistanlik ogretim uyeligi arasinda daglar kadar fark var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: edi, 23 Temmuz 2004 15:16 tarihinde demiş ki: akit gazetesi gibisin masallah :-) helal edi son gunlerde iyice espirigin artti.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hayir oyle muhendislik yapilcaksa ne guzel ben bile oyle genc ve guzel kalirim ki beni bile begenirsiniz. verin eline telsizi yollayin libyada insaata bak guzellik kaliyor mu. yazik. solar cicekleriniz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 elektrik prizlerine dikkat :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aynı fabrika çıkışlı kızlar... başlığını görünce aklıma geldi bu konu tey teyyy.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 2004 te aynıymış 2007de vay bee :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 amanın..yenge görmesin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kaybolmayan sakız reklamının çıktığı sene mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 O reklamdan daha sonra açılmış bir konu bu. Yaklaşık bir 6 ay filan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 unity100'ü saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Prawler said: Bi laf vardır fedaykın Kadını : 1)Yatakta sabah kalktığında 2)Yemek yerken 3)Plajda bikiniyle göreceksin Pırav bu kriterlere birde sıçarken göreceksini eklemek lazım diye düşünüyorum.iç yüzleri ozaman ortaya çıkıyor.bide sdasdfsdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 haketen haa.bazem kız arkadaşımla buluşuyorum,vasat ama dünyanın en iyi insanı diyorum, bazen bir süslenip püslenip geliyor,lan diyorum haketen ne kadar güzel bir kız arkadaşım var. makyaj denen olay gerçekten çehre değiştirir, olmazı oldurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 boşuna mı diyoruz, çirkin kız yoktur, bakımsız kız vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hatırlıyorum bu topiii hatta kaybolmayan sakızdan sonra.. her şeyin kaybolmayanı isteniodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar