fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Babalarımız ne şanslıymış, kardeşlerimiz ise ne şanssız. 70 küsur doğumlular hiç değilse belirli bir dönem kendisini tamamen değiştirmeyen kadınları az buçuk tanıdık ancak yeni neslin ne yazık ki bu konuda hiç şansı yok. Bir kadını giyinikken beğenip sabah uyandığımızda hala beğeniyor olma ihtimalimiz gün geçtikçe azalıyor. Yapılan onca makyaj sonrası çirkin ördek yavrusu bile alımlı bir tavuz kuşuna ne yazık ki artık çevrilebiliniyor. Aynı şekilde estetik ameliyatla göğüsler büyütülüp dudaklar silikonlanıyor, burun düşürülüp yağlar aldırılıyor. Giyilen slipler sağolsun kocaman kalçalar bir anda daracık hale getirilip destekli sütyenlerle göğüsler bir anda büyütülüp dikleştirilebiliniyor. Yolda yürüyen bir kadına baktığınızda artık onu değil, onun imajını görüyorsunuz. Eh çağımız artık cilalı imaj devri bunlar normal karşılanmalıymış. Tabi bizim gibi cilalı taş devrinden kalanlar pazarda aldığımız ürünün eve gittiğimizde hala aynı kalmasını istiyoruz ama ne mümkün. Devir imaj devri. Artık çirkin kadın yoktur az votka vardır lafının yerini, çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır almış durumda. Evet kaybolmayan kadın istiyoruz, yanımızda soyunduğunda "aaaa ben bunu mu tavlamıştım ilginççç" demek istemiyoruz. Kaybolmayan kadın istiyoruz çölde vaha arayan bir seyyah umudu ve umutsuzluğu ile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 23 Temmuz 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sana da yazık be fedaykin.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 :lol: hatta LÖL[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 dediğin doğru, mesela en basitinden bi sanatçıyı makyajsız görüyoruz. Bu o mu diyoruz. Bi arkadaşımızı makyajsız görüyoruz gerçekte bu sen miydin? diyoruz. Değişiyor dünya işte. Alışmak lazım Bi laf vardır fedaykın Kadını : 1)Yatakta sabah kalktığında 2)Yemek yerken 3)Plajda bikiniyle göreceksin :)[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür [Bu mesaj Prawler tarafından 23 Temmuz 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kadınları sadece beden olarak görmeye devam ettikçe bu acıya maruz kalacaksın seni lanetliyorum :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 eet 3 secenekte can alıcı noktalar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kadınlar kendilerini sadece beden olarak görmeye/göstermeye devam ettiği sürece bu laflara maruz kalacaksınız.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Morgana, 23 Temmuz 2004 13:15 tarihinde demiş ki: kadınları sadece beden olarak görmeye devam ettikçe bu acıya maruz kalacaksın seni lanetliyorum :) ehe, öyle bir şey dememiş ki. asıl ben seni lanetliyorum. (dıj dıj) *!lanetler* gayet doğal yazdıkları, bir kadının vücuduyla hiç ilgilenmeyen çok erkek olduğunu zannetmiyorum. şahsen benim için gayet de önemli, en azından ilk izlenim açısından çok önemli. di mi ama?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" (yazım çok ciddi olmuştu edikledim) [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Temmuz 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hayatta en nefret ettiğim kadin tipidir boya fıçısı gibi gezen kadınlar.. hele o lens filam takiyorlar ya tiksiniyorum!![signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 siz herkesin içinde o kız çok kötü bi kız dediğinde olsun vucudu güzel diye cvp vermeye devam ettikçe kadınlar bunu yapmak zorunda hissedecek kendilerieni[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 olay tam olarak o değil morgana, insan neyse odur dolaşsın, komplexe girmesin[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 efenim biraz daha derinlere inersek, fiziksel olarak beğenilmeyi istemenin doğal bir dürtü olduğunu düşünüyorum. ha bakımlı olmakla, kendini şempanzeye döndürmek arasındaki farkı kavrayamayanlar var, onları kınıyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Şu açı - grafik olayı mı :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bence sonuna kadar haklı. tamam kendine özen göstermek ayrrı kendini maymuna çevirmek ayrı. Biz burada kendini maymuna çeviren baynalardan bahsediyoruz. Sağolsun tıp o kadar gelişti ki ortalama güzellikteki bir bayanı (kime göre neye göre) afrodit e çevirebilirsiniz. haa elinize ne geçer hiç bir şey kendinizi kandrımış olursunuz. sonuçta değiştiremeyeceğiniz en önemli yeri beynidir.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 onun bahsettiği kendini maymuna çevirenler diil. kendini olduğundan güzel gösterenler çirkinleştirenler diil yani dikkatli okuyun... yani onun bahsettikleri hepinizin deli divane olup aslında bişeye benzemeyen kadınlar... size forum açıcam okuduğumuzu anladık mı die[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 fedonun sorunu $u.. 3 gündür koşamıyor.[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kadınlarda erkekleri en az erkeklerin kadınları fiziksel olarak yargiladiği kadar yargilar .... hatta erkeklerden öteye gidip , "tipsiz mipsiz ama varliklı bir aileden " yorumunu bile yapanlari var .... 130 luk 160 kilo bi adamla sırf einstein kadar zeki ve cemyılmaz kadar espri-tüel diye çıkan bi kıza hiç rastlamadim ( 130 luk adam medyatik sansasyonel bir ferrari sahibi olmadiği sürece ) kimse kimseyi kandirmasin , devir dışgörünüş ve imaj devri , türk filimleri çağı geride kaldı , erkeklerde enaz kadınlar kadar kaybolmakta bu devirde ...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Hayır krocan benim esas sorunum etrafımdaki insanların sadece laf etmiş olmak için laf ediyor olması.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 dannnn :-O[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 herşeyin giderek sahteleştiği bir dünyadayız, kadınlar sahte olmuş kaç yazar. kara "ağır laf ederim" kedi.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 herşey sahte diil :) hala sevginin var olduğuna inanıyorum ben :) en azından benimki gerçek :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hired gun ın yazdıından aklıma geldi. yav. fiks bişi yok bu konuda da ha. "lose-lose situation" var hatta sürekli. zeki espritüel felan bi kızla ilişkiniz varsa sizin onu güzel bulmanızı bekler, onun için beğenmenizi bekler, fıstık gibi ahu gibi bi kızla beraber iseniz zeki olmasını düşünmenizi bekler felan. acaip işler. hayır bi de biri birinden daha mı üstün yani? zekasından sevmek daha mı iyi sevimliliğinden dolayı sevmekten? ayrıca aklıma geldi ne güzel söylemiş oscar wilde "en güçlü sıfat güzelliktir. herkes sizin çabanız olmaksızın bunu takdir edebilir. en zayıfı da zekadır. insanların bunu takdir edebilmesi için en az sizin kadar zeki olması gerekir."[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 fedo nedir senin bu kadınlardan çektiğin :)[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kese kagidi her derde devadir derler yiyin bitirin simdi beni heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 YTSE bence sen sodayla bile gitmezsin[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar