Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 one askerden gelsin numarayı ver ona adama ingilizce konuşsun bence çok etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 orospu numarasi diye saga sola yaz numarayi buraya yaz trollensin adam hayata kuser numarayi degistirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Raincloud said: istersen yaz buraya numarayı zaten canı sıkılan insan dolu pati tek gecede bi 15 20 kişi ugrasır adamla bi de sedat pekerin yegeniyim falan derler tam olur bunu demeye gelmiştim selamç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 fastreloader said: sevgilim kaç kere atma yeter dedi. muhattap olmak istemiyor kız haliyle. numarayı buraya yazabilirim gerçekten Hattı değiştirin kurtulun. Eski hattıda pena olarak kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 hattı önümüzdeki ay değiştircez zaten, de bi lavuk için değiştirmeye değmez yani MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir. kapsamındadır. böyle bişey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Kapatın gitsin. Bir dahakinide daha dikkatli kullanırsınız. Telefon numarası özel bişeydir. Sizin için sölemiyorum ama Facebook'ta filan bilgilere ekliyorlar, ki Facebook özel hayatı katleden bir abazan sitesi gerçi ama dikkat etmek lazım. Numara gözükmeden mesaj atılıyorsa ver söveyim dicem adama eğlence çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Toplu ulaşım araçları, umumi tuvaletler vb. genel yerlerde duvarlara said: Çıtır Arzu 05........... (buraya herifin no) Saati 50den ve sayı sınırı yok (ucuz olmalı ki bolca amele arasın) yazıyoruz ve arkamıza yaslanıyoruz, olmadı herifi döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 İyi facebook dan haras yokmuş yasada bi an korkmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 numarayi buraya yaz herkes 2 ser tehdit/kufur mesaji atsin yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Buddha said: Kapatın gitsin. Bir dahakinide daha dikkatli kullanırsınız. Telefon numarası özel bişeydir. Sizin için sölemiyorum ama Facebook'ta filan bilgilere ekliyorlar, ki Facebook özel hayatı katleden bir abazan sitesi gerçi ama dikkat etmek lazım. Numara gözükmeden mesaj atılıyorsa ver söveyim dicem adama eğlence çıkacak. alooo sen kime diyorsun abazan diyeee adres ver cabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 masakari cafeyi topla gidip basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 adamı biliyorum zaten, numarayı sahip olması garip bişey değil de, kesin çözüm düşünüyorum. ya kemiklerini kıracaksıni, ki o da çok rahatlatır beni, ya da savcılık da hoşmuş. savcılığa vericem demek de hoş olabilir. hem dövüp hem savcılığa verilmiyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Raincloud said: masakari cafeyi topla gidip basalım Angara batıkent gelin ulenn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bizim cafe çinçinde ama çok barbar ve tehlikeliyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Dota 1v1 ezerim -arom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 fastreloader said: sevgilim kaç kere atma yeter dedi. muhattap olmak istemiyor kız haliyle. numarayı buraya yazabilirim gerçekten o da sevgilinin numarasını forumtr ye falan yazarsa ne olacak.savcı en mantıklı ve etkilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 bizim arkadasa dayanmıstı goruselim dedi adam geldi minibusten indi kızla konusurken gittik konuştuk anlamadı dövdük minibuse kaçtı sizi vurdurcam öldürcem diye konuştu ama icraat yok şuanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 aynısı benim başıma geldi ilk başta adam gibi söyledim anlamadı hatta ileri gitti kız beni seviyor aklı bende fln dedi (4 yıldır çıkıyorum kızla fasd) dedim madem aklı sende niye konuşmak istemio senle fuck off you son of a bitch dedim dayanamadım artık susmayınca gel bi konuşalım dedim tamam dedi adres verdik gelmedi dedim aramazsın artık ne mal olduğunu gördük aradı savcılığa veririm dedim arama ulan dedim aradı karakola gittim dedim bu adam nişanlımı takip ediyor numarasını bulmuş rahatsız edio dedim polis aradı konuştu bi daha aramadı fadasdasd bi de beni tehdit edio, "senin tehdit mesajların duruyor savcılığa ver ben de seni veririm ozaman" aklıma geldi gene döşicem küfürleri şimdi ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 arkadan polis telsizi efektli skype aramasi (numara sapitiyo cunku skype dena rayinca) "urunumuzu domestos ile karsilastiriniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fastreloader said: avea=) savcı mantıklı detaylı bilen var mı bu işi Hat sahibi dilekce yazip savciliga veriyor boyle boyle rahatsiz ediliyorum tarihi sudur saati sudur -belliyse- numara sudur gibisinden. Uc ay icinde -ki numara falan belli degilse 3 ay o da- savci tekrar cagiriyor bu kisi sudur taniyor musun nedir diye soruyor, sen de anlatiyorsun. Eger agir bi suc yoksa ortada tehdit gibi savci genelde "sen davadan vazgec ben de bunun gozunu korkutayim cunku davadan bisey cikmaz" deyip seni evine gonderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 fastreloader said: hattı önümüzdeki ay değiştircez zaten, de bi lavuk için değiştirmeye değmez yani MADDE 123. - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir. kapsamındadır. böyle bişey varmış mesaj olarak yolla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 DAZD!NGO said: savcı gogo En temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Annesinin ya da babasının numarasını bul, bilmemne karakolundan arıyorum, oğlunuz olarak görülen şahıs bugün uyuşturucu taşıma suçu için ifade verecekti ancak gelmedi, kendisine ulaşamıyoruz de. 3-5 gün rahatlarsınız en azından sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Kaan sen ne pis bi insan oldun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar