Gimli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Şimdi durumum şöyle; 25 yaşındayım. Mimarlık bitirdim. Mimarlık üzerine yükseklisansımın da 2. senesindeyim. Kariyer değişikliğine karar verdiğim için müzik okumak üzere hollandaya gideceğim. (4 senelik lisans programına) Gelin görün ki, askerlik tecil işlemleri, "bir yüksek öğrenim kurumu" için geçerli. Yani ön lisans - lisans - master - doktora gibi bi süreç izlemeniz gerekiyor ki okulunz sürekli askerlik durumunuzu tecil etsin. 2. bir lisansı normal koşullarda askerlik yapmadan okumak mümkün değil. Merak ettiğim şu, ben eğer masterımı uzattığım kadar uzatır, ardından da doktoraya başvurursam, ama bu süreçte de 4 senelik başka bir lisans programına kaydolursam askerliğim tecil olur mu? Acaba acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 hollanda da çalışıyor görün 3 yıl öyle bi ihtimal varsa hem okursun hem de bedelliye hak kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ama tabii o süre içinde türkiyeye giriş çıkış yapmam sıkıntı olur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Off topic ama, neden hollanda? In b4 eşşegin zikinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Öğrenim dili ingilizce, okullar iyi, eğitim görece ucuz, iş bulmak nispeten kolay. Datz vay bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 yüksek lisansını uzattığın takdirde hollanda da lisans programına kayıt yaptıramayabilirsin aynı anda ikisi olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Hollanda da lisansa kaydol, çalışmaya başla. Burada yüksek lisansı iptal et. Eğer yurtdışında çalışıyor gözükürsen zaten belli bir süreye kadar tecilli oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Phae said: Off topic ama, neden hollanda? In b4 eşşegin zikinden dolayı. oo çok sakat bi soru olmuş tebrikler brothero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeymourButts Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 açıköğretime kaydol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 said: Oturma veya çalışma iznine sahip olarak işçi, işveren veya bir meslek ya da sanat mensubu sıfatıyla fiilen yabancı ülkelerde ikâmet eden vatandaşlarımızın ; son yoklama, celp ve sevk gibi her türlü askerlik işlemi 1111 sayılı askerlik kanununun 35/G maddesi gereğince iki yılda bir yenilenmek kaydıyla 38 yaşını doldurdukları yılın sonuna kadar (38 yaşın doldurulduğu yılın 31 Aralık tarihine kadar) Millî Savunma Bakanlığınca ertelenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 isci pasaportudur bilmemnedir anca oyle kendini calisiyo gosterebilirsin ve evet girisler cikislar sorun olur. 1000 gun yurtdisinda calisman lazim bedelli icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Öğrenci olacağım için, yılda maksimum 360 saat çalışabiliyorum yasalara göre. Oradaki işçi statüsüne giremem yani o yalan benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Oha ne saçma bir yasaymış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 6 ay askerlik yapsan? Kesin çözüm, bir daha karnın ağrımaz. Ben şu salak tek ders sınavı martta olmasaydı, gidip gelmeyi planlıyordum yaza kadar. Benim dönemimde mezun olanlar askere gitti geldi, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Hem bu seneki hem de önümüzdeki seneki sınavları kaçırırım o zaman öyle bi sıkıntı oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar