Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

333. Celp Dönemi

Goarth

Öne çıkan mesajlar

TORUNLARRRRRR! AMAGAD!!11

Ya bu başlığı gördüğüme ne kadar mutlu olduğumu size anlatamam.. Gün sayıyoruz lan resmen siz geliceksiniz diye. Urfa 20. Zh. Tug. gelicek arkadaşların imkanı varsa direk yunanistana kaçsınlar.. Hele ki piyadeyseniz, fırsatınız yoksa da kaçın.. Benim şimdi ki aklım tuzlaya sınava giderken olcaktı, aynı gece tekneyle yunanistana geçiş yapmıştım... Ama şafak demiş 60, bu çocuk artık yatış.. Torun gel yetişşş hahah

anladığınız üzre böyle etkileri ver insanın üstünde buranın geçmişler olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Erken sevk talebim kabul olmuş.
Şubeye gidince ne işlem yapılacak şimdi?
Yerim yurdum ne zaman belli olacak?

şubeye gidince bir zarf alacaksın üzerinde sınava gireceğin yer ve tarih yazıyor bi de yol parası alacaksın. sınavdan sonra 1 hafta bekleyeceksin öğreneceksin yerini yurdunu
Sosyal ağlarda paylaş

keldron said:

Biletlerim,aslan parçaları Lice-Diyarbakır a özellikle topçu taburuna düşenleri bal ile börek ile beslicem;8 saat nöbete ve ot faaliyetine de hazır olun :)

Şöle bi cümle duydum,''Hoca balyozu kap da gel(!)''Uzun dönem kadar sıkıntı yaşıyoruz yani.

Lannn ersoyy görüonmu torunlar gelio, biletler gelio ya rabbim duydu sesimizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

şu konuyada 333.celp gideceklerden çok 331 yazması da iyimiş

zaten olay o, sen askerdeyken her allahın günü burayı takip edecek, 335.celp başlığı ne zaman acılacakda trollicem die şafak atacan pisuvar kenarlarına. Askerlik bu boru diil.

Neyse gelin artık geliiin..!

ps: Sormadan söyliim sınavda tamamen safsatadan ibaret hiç birşeyi belirlemio sadce belirleyecekleri şeylere itiraz edilemesin die uyduruktan sınav yapılıo. "hangi mantıkla astek.KD yaptınız bizi" demesinler die. +sınav 1-2-3 tarihlerinde olur istanbuldaysanız Tuzla-piyade okulunda sınava gireceksiniz ve kesinlikle 31 mart günü gidin "sıra sırası alın"(bunun ne demek oldugunu orada anlıcaksınız) saat 15:00-16:00 gibi dagıtmaya başlarlar.Sabah 06:00 gibi içeri 50şerlik gruplar halinde almaya başlarlar.İçerde işiniz baya uzun sizi sıraya sokup ordan oraya götürecekler zilyon evrak doldurtacaklar en son sınav yapıp tekmelicekler. yaklaşık 4 ile 6 saat arası sürüo bu hadise. tavsiem erken gidin erken halledin yada en son gün gidin zaten zke zke size o sınavı yaptıracaklar orda olmanız yeterli. 8-9 nisan gecesi internetten öğreneceksiniz(tabi 250bin refreshten sonra,hayvan gibi kitlenio site) hemen bilet alın sorada helalleşin ailenizle kopun gelin.

ps 2: Erzincana düşenler mslf. hava alanı kapalı olacak nisan-mayıs-haziran ona göre erzurum yada sivas aktarmalı gelin yada otobüse dayanın.

ŞFK 56
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Erken sevk talebim kabul olmuş.
Şubeye gidince ne işlem yapılacak şimdi?
Yerim yurdum ne zaman belli olacak?

Subeye gittiginde sana 1 2 3 Nisanda girecegin sinavda gerekli evraklarin bulundugu zarfi ve iaşe bedelini verecekler. Aldigin zarfla test ve mulakat merkezine gideceksin..

sinavdan sonra 10 Nisan gibi yeriniz belli olur, 12 nisan gibi de acemi birligine katilmis olursun..

Bi de tekirdag askerlik subesinde gorevli astegmenim, buralarda isi veya sorusu olan varsa yanima gelsin bi cayimi icsin..

edit: ustte cevaplaislar soruyu yeni gordum, neyse sittiret..
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler şimdi ufak bir asker alışverişi yaptım gerçi kılık kıyafe haliyle almadım nasıl olsa nereye gideceğimiz henüz belli değil... ama hem 331 deki hemde 329 ve öncesi dönemde giden arkadaşlarla konuşmalarım aklımı karıştırdı.Diyorlarki ilaç,krem(güneş kremine kadar) çalınabilir boktan kaplara koy vs bu konuda deneyimlerini aktaracak önceki dönem patilere saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere ilaç işizor içeri aspirin bile sokamazsın. Kullanman gereken ilaçları nizamiyede teslim olurken teslim ediosun onları revirde onaylatıp sana geri veriolar ya da muadili ordu yapımı ilaçla ikame ediolar ki genelde 5 para etmez. Krem mrem tarzı şeyler götüreceksen öle göze batan diilde sıradan marka bişiler götür arko marko yada dediğin gibi arko tüpüne kendi özel kremini zulala. Çalınma herksin başına gelebilecek normal bi hadise şampuan,deo, diş macunu vs.vs. bunlar nornal az yada çok illa olur, önemli olan zimmetlerini çaldırmamak, Bot,kamuflaj tarzı şeyler TSK bot konusunda biraz ilerlemiş artık her botta seri numarası var çalındıktan sonra bulmak kolay ama tabi hak iddia etmek zor çünkü sana verdikleri botun seri numarasını kaydetmezler. Biz şöyle hallettik eğer büyük bi tabura yada alayda isen bot çalnma durumu oluosa kendi 333.tertiplerini topla herkes kendi bot numarasını bi kağıda yazılsın 3 5 kopya yapıp birileri saklasın. çalıntı durumunda bütün tertipler hep birlikte botluğa girip çalınan botu anında bulur. kimsede kalkıp "nabıosunuz" diyemez.

kesinlikleayak pudrasıgötür ve bol bolkullan, çoraplarını günlük yıka ama sadece su ile sabun vs. kullanma, bu dediğimiayak tabanların bembeyaz olunca anlıcaksın. botlara dikkat ilk aldıgınızda vurabilir normaldir. vurmuosa ise vurmıcak anlamına gelmez 2 hafta sonra vurmayan bot yara bile yapabilir. botu 1 numara büyük alın fazla diil sadece bir numara olsun.

Neyse aklıma geldikçe yazarım 331. olarak torunlara yardım etmek üst devreliğin şanındandır.

Gellll TOrun Gelllll.Bilet Gell..
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

şu konuyada 333.celp gideceklerden çok 331 yazması da iyimiş

e haliyle heyecanlanıyor insan..

askerlik tavsiyeleri çok boş bence. herkesin farklı tecrübeleri olabiliyor.. misal burada söylenenlerin aksine ben içeri ilaç da sokmuştum, botum da hiç vurmadı. büyük numara bot da kullanmadım vs.. askere gitmeden önce yüzlerce tavsiye verilir ama hepsine kulak asmaya gerek yok, genel geçer şeyleri uygulamak yeter. zaten atla deve değil, askere gittikten sonra oranın şartlarına uyum sağlanıyor.

mersin - çamlıyayla'dayım. burası kısa dönem eğitim birliği, acemiliğinde düşen olursa beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...