escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 $u dünyada ya da forumda ne zamanki insanlar birbirlerine bi$iler kanıtlamaya, laf sokmaya, artislik pe$inde olmayı bırakırsa, işte dünya o zaman daha eğlenceli olabilir. bi de kar$ındaki ki$inin gerçekte nasıl bir ki$iliğe sahip olduğunu bilmeden sırf forumdaki o kücük kutucuklardaki postlarla ki$ilik analizi yapmak ayrı bir karaktersizlik diye dü$ünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 @copry madalyayı da aldın helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Archangel_ said: kaldı ki bi dt ile yüzyüze görüşme istemi...cık cık cık iyi cesaret :P dt nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dentist, diş hekimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 copry said: yaa dikkatli oku şu postları ama =/ bilerek yaptım :D oo hacım valla mı hangi şehirdesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 escape said: $u dünyada ya da forumda ne zamanki insanlar birbirlerine bi$iler kanıtlamaya, laf sokmaya, artislik pe$inde olmayı bırakırsa, işte dünya o zaman daha eğlenceli olabilir. bi de kar$ındaki ki$inin gerçekte nasıl bir ki$iliğe sahip olduğunu bilmeden sırf forumdaki o kücük kutucuklardaki postlarla ki$ilik analizi yapmak ayrı bir karaktersizlik diye dü$ünüyorum. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 slickers said: @copry madalyayı da aldın helal valla valla saygılarımı sunuyorum. 2 ayda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 devlet tiyatroları Dream Theater delirium tremens dark tower seç beğen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 slickers said: @copry madalyayı da aldın helal valla <3 aaaa harbiden almışım teşekkür ederim efenim beni sizler var ettiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bi dakka ya fail mi oldum . archangel dişçi değil mi . sen dişçisin onu bilyorum da o öylemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben kıdemli stajer diş hekimiyim,son sınıftayım. copry bildiğin diş hekimi :) kanal falan yapıp üstüne para alıyor.yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Archangel_ sevabına yapıyo şimdilik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aşkolsun : / sevabına olur mu hiç, proflarımızın döneri nasıl döner sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 asdasdsadas biz de geçtik o yollardan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ankara da uzak kalıyo güvenilir ellere teslim ederdim kendimi ne güzel :) neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kader kısmet efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 copy is out of your league Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şimdi baktım da copy yazmışım dfgfdgd copry tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 karaktersizlik diye bişi olmaz. o dediğiniz kötü karakterli olur. cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yazmışlar onu ilk sayfada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sinemcem said: ben erkeklerin patide bir kız olma umuduyum ABİİİİ OFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Zep said: Sinemcem said: ben erkeklerin patide bir kız olma umuduyum ABİİİİ OFF.ayayuauauayatataauahgagag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar