Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bi kac hafta once almamyaya gidiceimi solemistim su an ordaym :D oyle paylasmak istedim hehe hic bi msj i okumadn atladk ama olsun :P neyse 30 dk war bisi arastrp cikicam zti kendinize iyi bakin 24 unde geri donuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 almanlar buraya geliyo sen oraya gidiyosun ne işin var =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ehe gec kalmi$sin guzel hawalar gitti.artik burayada yazg eldi sicaklar flm :) 1-2 hafta once deh$et hawalar vardi.gerci $uanda geceleri hep sagnak yagmur yagioda oglenleri sicak.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ehehe takilioz iste napalim? siemens m65 mdr nedir o dalgadan alicam aneye hediye 69 euro burda istien warsa solesin alam :P 100 euro ya satarm size :D . neyse walla burdaki kamp 20 kisilik flm ama idare edioz iste, bu arada bundan sonra hatunlarda favori ulkem kanada herkese tavsie ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Pyr0, 19 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki: ehe gec kalmi$sin guzel hawalar gitti.artik burayada yazg eldi sicaklar flm :) 1-2 hafta once deh$et hawalar vardi.gerci $uanda geceleri hep sagnak yagmur yagioda oglenleri sicak. wo bist du denn ? eheh nerdesinkine sen ist mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 burasi sarabi ilem mesur bi de dun sarap festivali wardi istien warsa getirem kasa ile . ben begendim saraplarinin tadini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Pyr0, 19 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki: ehe gec kalmi$sin guzel hawalar gitti.artik burayada yazg eldi sicaklar flm :) 1-2 hafta once deh$et hawalar vardi.gerci $uanda geceleri hep sagnak yagmur yagioda oglenleri sicak. evden cıktıgın yokki hava güzel olsa ne yazar..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 aleykümselam[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Güzel kart at bize.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ben de almanyadayım. nerdesin sen bakim?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Kithnos, 19 Temmuz 2004 21:51 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 19 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki: ehe gec kalmi$sin guzel hawalar gitti.artik burayada yazg eldi sicaklar flm :) 1-2 hafta once deh$et hawalar vardi.gerci $uanda geceleri hep sagnak yagmur yagioda oglenleri sicak. wo bist du denn ? eheh nerdesinkine sen ist mi schwandorf (nurnberg ile regensburg arasinda)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Alman şehir adlarına hastayım :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 dün burda (idar-oberstein) deli gibi fırtına vardı. bütün gece yıldırımlar durmadı. sabaha karşı bi yağmur yağdı, sokağa çıksan basınçtan kıpırdayamazsın (abartıyorum tabi ehe). oy oy istanbul'da yakar sıcaklardan, geldik rezil havaya yine ya. hulan kışın böyle dengesiz diildi hava. bi 30 dereceye çıkıyo güneş açıyo, bi döktürüyo.. rezalet.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 goteborg felan almanyadamıydı bu ya ?[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: kermit_frog, 23 Temmuz 2004 11:31 tarihinde demiş ki: goteborg felan almanyadamıydı bu ya ? denmark olması lzm[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Çok şanslısın. Tek cümle kurucam; ALMAN bayanlarına türkün gücünü göster![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Karlsruhe'ye gideniniz varmı hiç?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar