Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okan bayülgen

daylan

Öne çıkan mesajlar

şimdi okan manyak.. ama bildiğin manyak.. kafası kırık bir adam herif fransada da fln okumuş yarım bırakmış gelmiş mimar sinanda okumuş (bu arada 84 de liseden mezun oluyor, 89 da miamr sinandan mezun oluyor.. herhalde wiki ye tarihi yanlış girdiler)

okan son 4 yıla akdar fln çok orjinaldi sonra nedense böyle abuksubuk bir ticari öğe oldu.. haftada 3 gün tv porgramı bilmemne.. benzeri bir adam RTL de var herif neredeyse RTL deki programların yarısnı sunuyor (benim teorim RTL i adamın üstüne inşa etmişler) işte gelecekde okan haftada 2 gün öğleden sorna 3 gün de gece programı yapar

okan kime neyi satacağını bilen bir ticari zekaya sahip bir sosyologdur. çok okur ve çok yönlüdür bu sayede karizmatik bir duruş sergiler. insan bilimi üzerine bu akdar kafa patlattığı için sabırsızdı gece kuşundan zaganın bitimine akdar hatta bu yüzden saçmalayan kişilerin telefonalrını çat diyr kapatırdı (bu da onun karizmatik duruşu oldu halbuki bu bezmiş bir adamın çığlığıdır) son yılarda yaşının verdiğidurgunlukla daha sabırlı biri oldu hatta bu saççmalayan izleyicinin izlenme oranlarını arttırdığınıbildiği için artık kapamıyor.. böyle çocukla çocuk oluyor desek yeridir

buraya kadar "okan tırt bir adam" dityorum ama şu da var hanibu adamın en sert zamanlarında bile düzgün ve dik bir duruş sergilersen adam seni dinliyordu, adamla tatlı tatlı medeni şekilde konuşulduğu sürece çok tatlı bir herif hani stüdyoya gelen seyircisine saygı duyan ve yeri geldiğinde "bu karda kıyamette ben stüdyo boş kalacak sanıyordum ama buraya kadar geldiniz, siz bu programı evde oturup çay ve bisküvi yiyerek izlemek yerine buraya gelmeyi tercih ettiniz, bunun için sizden çok teşekkür ediyorum" diyecek akdar da alçak gönüllü bir adamdır bu konuşmayı da mecidiyeköydekistüdyo tansaş olmadan önceki zaga programında söylemişti (ulan deli gibi de kar yağmıştı eve nasıl döndüğümüzü hatırlamıyorum bile) hani insan olana insan gibi davranır

okanı sırf bu yüzden çok severim ama bir yandan da tırt kaldığı konularda "hayır tırt değil" de diyemem.. keza her insan elbet bir konuda tırtdır

/thread

http://forum.paticik.com/thumbnails/2f6/a66/8e8/cc8/289/5a9/857/6f0/cf1/498/e8_450xNULL.gif
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

"bu karda kıyamette ben stüdyo boş kalacak sanıyordum ama buraya kadar geldiniz, siz bu programı evde oturup çay ve bisküvi yiyerek izlemek yerine buraya gelmeyi tercih ettiniz, bunun için sizden çok teşekkür ediyorum"

niye böyle bozuk bi türkçe konuşuyo peki bu adam ildeniz?
sizden teşekkür etmek nedemek ildeniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...