fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ORÇUN NEDEN BÖYLESİN LAN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yancım falan yok canım benim.arkadaşların hiçbirini tanımıyorum, onlar sadece benim haklı olduğumu görerek objektif yorum yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Cons said: hehehe çok sempatiklisiniz orçun da çirkin ama karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 seks yapmak isterdim orçunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bence okan burda hepimizi yönetir kızları da götürüyor helal olsun 10 numara adam kızlar da ne söyledilerse kesin haklılardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 slickers said: kızlar da ne söyledilerse kesin haklılardır adjasdljasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ohoo bi diş çekene kadar trollemişsiniz resmen nerde kalmıştım ha okannn seni seviyorummmmmmmm asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Okan bence sıçmıyodur.O da kızlar gibi pembe osuruyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 copry said: ohoo bi diş çekene kadar trollemişsiniz resmen nerde kalmıştım ha okannn seni seviyorummmmmmmm asdasdasdas Düzgün dur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sen sütünü içmedin mi hala hadi çap çap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ne sütü kızım ya çık git kaç saattir bi ödev yapıcam diye uğraşıyorum yarın sınavım var benim! ergen triplerine girdim bak şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaniLLe said: isinize gelmeyince öyle olur tab. ;) almis arkasina yancilarini, sst atalay misin oom sen. dikkatsizliğine veriyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 sdfsdfs ne zaman çıktın ki o tripten =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Çıkarttırttırmıyosun ki asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ya canın pipisi ufak olduğu için böyle yapıyor bi kere görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 AKSLDJASJKLDLASJKLASKDADSJASLKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 asla pipisi ufaklarla tartışmayın önce sizi kendi seviyelerine çeker sonra orda şeyaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 okan, argo tabir ile, piç adamdır. kızlar da piç adam sevdiğine göre, tartışacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 küçük müydü olm harbiden daha yakından baksaydın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 şimdi okan manyak.. ama bildiğin manyak.. kafası kırık bir adam herif fransada da fln okumuş yarım bırakmış gelmiş mimar sinanda okumuş (bu arada 84 de liseden mezun oluyor, 89 da miamr sinandan mezun oluyor.. herhalde wiki ye tarihi yanlış girdiler) okan son 4 yıla akdar fln çok orjinaldi sonra nedense böyle abuksubuk bir ticari öğe oldu.. haftada 3 gün tv porgramı bilmemne.. benzeri bir adam RTL de var herif neredeyse RTL deki programların yarısnı sunuyor (benim teorim RTL i adamın üstüne inşa etmişler) işte gelecekde okan haftada 2 gün öğleden sorna 3 gün de gece programı yapar okan kime neyi satacağını bilen bir ticari zekaya sahip bir sosyologdur. çok okur ve çok yönlüdür bu sayede karizmatik bir duruş sergiler. insan bilimi üzerine bu akdar kafa patlattığı için sabırsızdı gece kuşundan zaganın bitimine akdar hatta bu yüzden saçmalayan kişilerin telefonalrını çat diyr kapatırdı (bu da onun karizmatik duruşu oldu halbuki bu bezmiş bir adamın çığlığıdır) son yılarda yaşının verdiğidurgunlukla daha sabırlı biri oldu hatta bu saççmalayan izleyicinin izlenme oranlarını arttırdığınıbildiği için artık kapamıyor.. böyle çocukla çocuk oluyor desek yeridir buraya kadar "okan tırt bir adam" dityorum ama şu da var hanibu adamın en sert zamanlarında bile düzgün ve dik bir duruş sergilersen adam seni dinliyordu, adamla tatlı tatlı medeni şekilde konuşulduğu sürece çok tatlı bir herif hani stüdyoya gelen seyircisine saygı duyan ve yeri geldiğinde "bu karda kıyamette ben stüdyo boş kalacak sanıyordum ama buraya kadar geldiniz, siz bu programı evde oturup çay ve bisküvi yiyerek izlemek yerine buraya gelmeyi tercih ettiniz, bunun için sizden çok teşekkür ediyorum" diyecek akdar da alçak gönüllü bir adamdır bu konuşmayı da mecidiyeköydekistüdyo tansaş olmadan önceki zaga programında söylemişti (ulan deli gibi de kar yağmıştı eve nasıl döndüğümüzü hatırlamıyorum bile) hani insan olana insan gibi davranır okanı sırf bu yüzden çok severim ama bir yandan da tırt kaldığı konularda "hayır tırt değil" de diyemem.. keza her insan elbet bir konuda tırtdır /thread http://forum.paticik.com/thumbnails/2f6/a66/8e8/cc8/289/5a9/857/6f0/cf1/498/e8_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bence iyi yapıyo gidipte adamı arıyosan salaksındır zaten suratına kapatılamyı hakediyosundur. ben olsam telefon numarasından adresini bulup döverdim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahahah cat fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 okeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 abi ben koycaktım onu ya :( http://forum.paticik.com/thumbnails/7bc/eab/4c3/dc4/eb5/c92/b10/d6e/5f1/aab/0a_450xNULL.gif benimki daha yavaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 BabacumMostors said: "bu karda kıyamette ben stüdyo boş kalacak sanıyordum ama buraya kadar geldiniz, siz bu programı evde oturup çay ve bisküvi yiyerek izlemek yerine buraya gelmeyi tercih ettiniz, bunun için sizden çok teşekkür ediyorum" niye böyle bozuk bi türkçe konuşuyo peki bu adam ildeniz? sizden teşekkür etmek nedemek ildeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar