Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 http://www.karikatube.com/?s=yi%C4%9Fit+%C3%B6zg%C3%BCr&submit= şu tipteki bi arama sonucu tatmin edici deği mi bebek?
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 çok başarılı elinize sağlık. sevdiysen paylaş kısmında tapaj hatası var parantez içinde geekli yazıyo
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Dynun said: http://www.karikatube.com/?s=yi%C4%9Fit+%C3%B6zg%C3%BCr&submit= şu tipteki bi arama sonucu tatmin edici deği mi bebek? arama sonucu iyi de, bi arama sonucunda çıkan sonuçlar arasında dolaşmak kolaylaştırılamaz mı diye sormuştum agashow
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hmm. nası yapabiliriz onu. örnek sayfa göstersene bab
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 paspatur said: çok başarılı elinize sağlık. sevdiysen paylaş kısmında tapaj hatası var parantez içinde geekli yazıyo ben anlamadım bunu :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi siz site uzantısını .com yanına bi,r de .org alın da göte kaçmasın ehe ihtar fln geldiğinde "biz zaten kâr gütmeyen bir siteyiz" deme hakkınız olsun :) site süperbu arada bağımlılık yaptı :P
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Dynun said: paspatur said: çok başarılı elinize sağlık.sevdiysen paylaş kısmında tapaj hatası var parantez içinde geekli yazıyo ben anlamadım bunu :(
NoS Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben arada sırada bakıyorum siteye ama karikatür sayısı hep aynı bir problem fln mı oldu ?
Dynun Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Okuldan dolayı ilgilenemedim bi süre. %99 tamam aslında gönüllü arkadaşlar vardı baya bi hevesle şeyettiler. 1er karikatür ekleyip bida gelmediler onlar da e gönüllü işi. oluyor öyle =) Takıldık kaldık yani
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 O bizim sucumuz aslinda. Nasil karikatur yukleyeceklerini anlatan birseyler yapip gonderecektik. Gonullulerin bi sucu yok yani =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi ben misal ekleyince thumbnail yüklesem de gösteremiyordum bıraktım o yüzden tim anlatıcam sonra yazıyla dedi anlatmadı. gerçi bilgisayarım da yok artık da olsun anlatmadı
di Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Oh yes. Penguen'in yayincisindan uyari aldik bugun. Kar amacimiz yok, guncel yayinlariniza da bulasmiyoruz falan dedik lakin kar etmedi. Guncel tutmuyorduk zaten lakin az da olsa ise yariyordu. Bir cakalligini bulamazsak 2 gun icinde siliyoruz penguen ve penguen yazarlarinin karikaturlerinin tamamini.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 FUUUUUUUUUUUUUUU karikatürünü koyacaktım ama yayımcısı falan gelir dava eder diye koyamıyorum..
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ne bilyim ya karikatörülerin izinsiz oraya konulmasını sevdimmi sevmedimmi(izinlimi yoksa lan.) yanı sevmedim işte öle. bide karaitatürlerin son sözünü basşlık yapıp hepsini birden spoil etmişsinizki cok yanlıs
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 di said: Oh yes. Penguen'in yayincisindan uyari aldik bugun. Kar amacimiz yok, guncel yayinlariniza da bulasmiyoruz falan dedik lakin kar etmedi. Guncel tutmuyorduk zaten lakin az da olsa ise yariyordu. Bir cakalligini bulamazsak 2 gun icinde siliyoruz penguen ve penguen yazarlarinin karikaturlerinin tamamini. hadi yaw, bizim sitedede var bi dolu olmasi lazimda, adamlar mikileyip mail bile atmamislar :(
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Cuce said: ne bilyim ya karikatörülerin izinsiz oraya konulmasını sevdimmi sevmedimmi(izinlimi yoksa lan.) yanı sevmedim işte öle. bide karaitatürlerin son sözünü basşlık yapıp hepsini birden spoil etmişsinizki cok yanlıs 10 saniyede okunan şeyin spoiler'ı mı olur yav sdf zaten site bilinen karikatürleri bulmak için değil miydi, yani girip karikatür okumak için değil tam olarak penguen uyuz işte, uykusuz olsa bişey demezdi adamlar daha bir mütevazi, halktan. cart curt
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 zaten iptal etmiştik uğraşmıyoduk da mailler gelince garip oldum ya
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Dynun said: BabacumMostors said: önce içerik kaldırılması talep ediliyor (kağıda baskı bir yayım olsa tezkip yayınlatıyorlar) işte 2 ihtar veriliyor kaldırılmazsa zaten 2. ihtarı takiben kapatma davasına dönüyor olay ya da tamzinat bilemedim hatırlamıyoum şimdi penguenin kendi sitesinde kamuya açık yayınladıklarını snırlı şekilde kullanaibliyorlar da uykusuzda böyle bir şey olmadığı için (ki o yüzden taranmış eserler yayınlanıyor) sorun yaratır hani şimdi olmasa da.. sitenin hiti arttıkça duyuldfukça sorun olailbir ya pek düşünmedim. ihtar gelmeden, direk bi yaptırım uygulanmaz sanırım. gelirse de kapatırız. bi giderimiz yok zaten. gelirimiz de yok. proje şu yönde ilerliyor gibi..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 şöyle bir teklifim var.. yurt dışındaki karikatüristlerin eserlerini çevirip yayınlayın? hani bizimkilerden daha çok güldüren karikatürlerle karşılaşıyorum üstelik çevirince fln adamların haberi de olmaz ehe
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ahah babacum tam konuştuğumuz gibi olmuş yuh lan
Öne çıkan mesajlar