Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 beyler askerdeyimde mart'ın başında dağıtımım var 15 gün tatil olcak. şöyle 5 mart ile 10 mart arası gibi 5 günlük bi tatile çıkayım diyorum kızla. pamukkale antalya istiyor kız amacı tarihi bişeylerde gezmekmiş.. bana 4-5 yıldızlı bi hotel filan lazım tavsiye filan. fiyatı çok abartmazsak sevindirik oluruz. şöyle gecelik 100-150 tl arası olsa iyi olur. bide şu ilave yatak yazıyor sitelerde onun olayı nedir bilen varsa anlatabilirse sevinirim :) Bide şu uçak parası filan dahil turlar dahamı mantıklı bu işlerle önceden ilgilenmiş deneyimli bi tavsiyede bulunursa bana sevinirim. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 collesea diye çok güzel bir thermal otel var pamukkale de, fiyatı abartı bir şey değil, hizmeti çok güzel, internetten detaylı bilgi bulabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 İlave yatak atıyorum oda 2 kişiliktir, senin de çocuğun, arkadaşın falan vardır işte, odada da 1 yatak koyulacak daha yer varsa oraya ilave yatak getiriyorlar, ilave yatak ücreti alıyorlar; tek kişilik odadan daha hesaplı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mesela tek kişilik odaya ekletebilirmiyim? kız arkadaşım için.. yoksa illa çocuk filan gibi unsurlar içinmi ekliyorlar.. 2 yataklı oda'dan eksikliği ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Joker said: mesela tek kişilik odaya ekletebilirmiyim? kız arkadaşım için.. yoksa illa çocuk filan gibi unsurlar içinmi ekliyorlar.. 2 yataklı oda'dan eksikliği ne oluyor? ya ilave yatak genelde 3. yatak oluyor diye biliyorum. Tek kişilik odalarda zaten 2 yatak oluyor, ama tekli yataklar, ilave yatak çocuklu ailelere veya 3 sap giden öğrencilere yarayan bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 10 gün dağıtım uzun dönemlerde var sanırım. Allah sabır versin. Marmarise gitmeyi düşünürseniz bana ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Yukarda yazılan otelin dogrusu colossae bu arada iyi bir otel o bölgede zaten çok alternatifin yok. 2 kişilik odada 2 kişilik fiyatı ya da oda fiyatı neyse ödersin. ek yatak 2+1 oldugunda oluyor sadece. antlaya'da da alanya'dan uzak dur işte, kemer, belek, side falan tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ha bi de şey var 4 gece 5 dün Denizli'de acayip sıkılırsınız. Bu mevsimde hem soğuk olur, gezerken pek bir zevk almazsınız, hem de pamukkale şehir merkezinden baya uzakta, minibusler gece çalışmıyor, araba lazım şehir içine inip bir şeyler içmek/yemek/gezmek için. Ha ben nerden biliyorum: Pamukkale yamaç paraşütü eğitimi için süper tepelere sahip, irtifa eğitimimiz için gitmiştik sömestrda.. Mecbur olmasam bu mevsimde çekilmez, hele araba kiralayamazsanız hiç çekilmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 asker olan sen degil misin? kizin bi$ey istemeye hakki var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Esh said: asker olan sen degil misin? kizin bi$ey istemeye hakki var mi ki? abi öylede japon mantığı işte illa bişeylerin fotorafını çekecek.. kriz geliyor fotoraf çekemeyince, bi nevi bağımlılık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Esh said: erkek olan sen degil misin? kizin bi$ey istemeye hakki var mi ki? Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 japon mu dedin? omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arkadaşlar adam bacı dedi bi sanyie ee pardon japon.. capon mu dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 lycus river. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yokmu otel tavsiye ve info vercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Iberostar Bellis. Belek'de. Çok şahane bir oteldir, mart ayında gideceğin için fiyatlar da uygun olur sanırım. Biz çok memnun kalmıştık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bodrium boutique yada kefaluka resort buldum internette.. gecelik iki kişi ortalama 150 ytl gibi gözüküyot 5 gün toplam 700-800 filan eder.. 1000 liradan aşağıya çıkamayız gibi geliyor totalde. birazdaha ugunu ne olabilir sizce fikriniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bence kaş'a gidin abi,denizi inanılmazdır gerçi yazın süperdi,martta nasıldır bilemiyorum ayrıca saklı şehir gibi tarihi yerleri var ve patara sahili de en uzun sahil şeritlerinden biriydi diye biliyorum kaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Goarth said: Bence kaş'a gidin abi,denizi inanılmazdır gerçi yazın süperdi,martta nasıldır bilemiyorum ayrıca saklı şehir saklı kent :) gibi tarihi yerleri var ve patara sahili dalyan iztuzu plajı :) de en uzun sahil şeritlerinden biriydi diye biliyorum kaş Kaş çok güzel ama mayıstan önce gidilmez, şu an in cin top oynuyor. Sahil yöresini yazın tercih etmek lazım. Kış turizminde uludağ falan olur ancak, ya da böyle güzel bi dağ evi kiralayın şömineli falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Agalatör, seni su site paklar; www.tatilsepeti.com Otele direk gidip rezervasyon yaparsan cok pahali tutar. Acenta araciligiyla bu dönemlerde cok ucuz turlar ve otel bulabilirsin. Bu yukardaki siteden ben bikere ocak ayinda gunluk 35 liraya belekte, bikerede mayis ayinda gunluk 55 liraya super lux bi otelde kalmistim. Her ikisindende cok cok cok memnun kaldim, adamlar cok guzel calisiyolar ve fiyatlar cok uygun. Gittigim her iki otelde 2-3 gunde falan gezip bitirilemiyecek otellerdi yani, o derece diyorum :) Siddetle tavsiye ediyorum. edik: 99 euro otelleri var, orada 4gun 5 gece fiyati, gecelik degil. (oha baya reklam gibi olduda, cok memnun kaldigim biyer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QueenofSpades said: Goarth said: Bence kaş'a gidin abi,denizi inanılmazdır gerçi yazın süperdi,martta nasıldır bilemiyorum ayrıca saklı şehir saklı kent :) gibi tarihi yerleri var ve patara sahili dalyan iztuzu plajı :) de en uzun sahil şeritlerinden biriydi diye biliyorum kaş Kaş çok güzel ama mayıstan önce gidilmez, şu an in cin top oynuyor. Sahil yöresini yazın tercih etmek lazım. Kış turizminde uludağ falan olur ancak, ya da böyle güzel bi dağ evi kiralayın şömineli falan ^^ saolasın yazarken bir an kıllanmadım değil yıllar önce gitmiştimde şimdide aramanın gücüne ihanet ettim:) dağ evi yerine ne biliyim,yazın aşırı sıcak olan şimdi daha doğrusu mart,ilk bahar dönemi gezebileceğin turistik japon yengeyi mutlu edecek güneydoğu turu da olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Şehiriçi oteli mi istiyosun yoksa tatil köyü tarzında mı.Gerçi şuan kış ama herşey dahil sistemi Antalya'daki tatil köylerinde aynen devam.Şehir içini gezicem tarih vs diyosan ona göre otel söyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 antalya ve ya civarlarında ki oteller kış tatili isteyenler için gayet uygun fiyattan oda veriyorlar özellikle rusların yazlık otellerini tercih edersen daha ekonomik fiyata bulabilirsin. belek ve ya ilerisi için bakma oraların fiyatları genelinde aynı olabiliyor. fakat kemer, tekirova'ya bakabilirsin eminim orada çok uygun fiyatlara yerler bulunur. bunun dışında diğer ilçeler için bir şey diyemem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar