Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 gece 5 gün hotel

Joker

Öne çıkan mesajlar

beyler askerdeyimde mart'ın başında dağıtımım var 15 gün tatil olcak. şöyle 5 mart ile 10 mart arası gibi 5 günlük bi tatile çıkayım diyorum kızla. pamukkale antalya istiyor kız amacı tarihi bişeylerde gezmekmiş.. bana 4-5 yıldızlı bi hotel filan lazım tavsiye filan. fiyatı çok abartmazsak sevindirik oluruz. şöyle gecelik 100-150 tl arası olsa iyi olur. bide şu ilave yatak yazıyor sitelerde onun olayı nedir bilen varsa anlatabilirse sevinirim :) Bide şu uçak parası filan dahil turlar dahamı mantıklı bu işlerle önceden ilgilenmiş deneyimli bi tavsiyede bulunursa bana sevinirim. :))
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

mesela tek kişilik odaya ekletebilirmiyim? kız arkadaşım için.. yoksa illa çocuk filan gibi unsurlar içinmi ekliyorlar.. 2 yataklı oda'dan eksikliği ne oluyor?

ya ilave yatak genelde 3. yatak oluyor diye biliyorum.
Tek kişilik odalarda zaten 2 yatak oluyor, ama tekli yataklar, ilave yatak çocuklu ailelere veya 3 sap giden öğrencilere yarayan bir şey :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda yazılan otelin dogrusu colossae bu arada iyi bir otel o bölgede zaten çok alternatifin yok.

2 kişilik odada 2 kişilik fiyatı ya da oda fiyatı neyse ödersin. ek yatak 2+1 oldugunda oluyor sadece.

antlaya'da da alanya'dan uzak dur işte, kemer, belek, side falan tercih edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de şey var 4 gece 5 dün Denizli'de acayip sıkılırsınız. Bu mevsimde hem soğuk olur, gezerken pek bir zevk almazsınız, hem de pamukkale şehir merkezinden baya uzakta, minibusler gece çalışmıyor, araba lazım şehir içine inip bir şeyler içmek/yemek/gezmek için.

Ha ben nerden biliyorum: Pamukkale yamaç paraşütü eğitimi için süper tepelere sahip, irtifa eğitimimiz için gitmiştik sömestrda.. Mecbur olmasam bu mevsimde çekilmez, hele araba kiralayamazsanız hiç çekilmez =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Goarth said:

Bence kaş'a gidin abi,denizi inanılmazdır gerçi yazın süperdi,martta nasıldır bilemiyorum ayrıca saklı şehir saklı kent :) gibi tarihi yerleri var ve patara sahili dalyan iztuzu plajı :) de en uzun sahil şeritlerinden biriydi diye biliyorum

kaş

Kaş çok güzel ama mayıstan önce gidilmez, şu an in cin top oynuyor.
Sahil yöresini yazın tercih etmek lazım. Kış turizminde uludağ falan olur ancak, ya da böyle güzel bi dağ evi kiralayın şömineli falan ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Agalatör, seni su site paklar; www.tatilsepeti.com

Otele direk gidip rezervasyon yaparsan cok pahali tutar. Acenta araciligiyla bu dönemlerde cok ucuz turlar ve otel bulabilirsin. Bu yukardaki siteden ben bikere ocak ayinda gunluk 35 liraya belekte, bikerede mayis ayinda gunluk 55 liraya super lux bi otelde kalmistim. Her ikisindende cok cok cok memnun kaldim, adamlar cok guzel calisiyolar ve fiyatlar cok uygun. Gittigim her iki otelde 2-3 gunde falan gezip bitirilemiyecek otellerdi yani, o derece diyorum :) Siddetle tavsiye ediyorum.

edik: 99 euro otelleri var, orada 4gun 5 gece fiyati, gecelik degil. (oha baya reklam gibi olduda, cok memnun kaldigim biyer)
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Goarth said:

Bence kaş'a gidin abi,denizi inanılmazdır gerçi yazın süperdi,martta nasıldır bilemiyorum ayrıca saklı şehir saklı kent :) gibi tarihi yerleri var ve patara sahili dalyan iztuzu plajı :) de en uzun sahil şeritlerinden biriydi diye biliyorum

kaş

Kaş çok güzel ama mayıstan önce gidilmez, şu an in cin top oynuyor.
Sahil yöresini yazın tercih etmek lazım. Kış turizminde uludağ falan olur ancak, ya da böyle güzel bi dağ evi kiralayın şömineli falan ^^

saolasın yazarken bir an kıllanmadım değil yıllar önce gitmiştimde şimdide aramanın gücüne ihanet ettim:)

dağ evi yerine ne biliyim,yazın aşırı sıcak olan şimdi daha doğrusu mart,ilk bahar dönemi gezebileceğin turistik japon yengeyi mutlu edecek güneydoğu turu da olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

antalya ve ya civarlarında ki oteller kış tatili isteyenler için gayet uygun fiyattan oda veriyorlar özellikle rusların yazlık otellerini tercih edersen daha ekonomik fiyata bulabilirsin. belek ve ya ilerisi için bakma oraların fiyatları genelinde aynı olabiliyor. fakat kemer, tekirova'ya bakabilirsin eminim orada çok uygun fiyatlara yerler bulunur. bunun dışında diğer ilçeler için bir şey diyemem. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...