Gaap Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 utorrent kullanıyorum, utorrent downloadları external hdd ye kaydediyor 1 hafta kadar öcne elektrik kesilicne tüm downloadlar 0 landı falan, direk %90 olan şey %0 dan tekrar başladı. Daha sonra kendiliginden düzeldiç Bugün aynı halt tekrar basıma geldi (tedaş saolsun), acaba kendi kendine düzelmesini beklemeden kendim düzelttirebiliyiyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 indirdiğin torrente sağ tıkla gelişmişten indirme yerini belirleyi tıklayıp daha önceden indirdiğin yeri bul. sonra tekrar sağ tık ile tekrar kontrol et yap. edit:veya direk indirme yerini ellemeden sağ tık tekrar kontrol et dene. olmazsa üsttekini yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Upload/download speed geyiğini 25-10-5-3-1 şeklinde limitliyoruz ya, onu mesela 25kb/s'den direk 1kb/s'ye almanın bir yolu var mı? Aynı pathe 50 kere tıklamaktan bayıyorum her dl'de. Eski sürümde vardı, update edince adım adım azaltmak zorunda kalmaya başladım. (Topic'e yancı çıkayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 en son sürüm kullanıyorum torrente sağ tıklayıp properties'e gelince max up max down elle giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ben de konu açmadan soru sorayım. utorrent le dl yapmaya başlayınca net ölüyordu ya hani, onu engellemek için ne yapıyorduk? connection ayarlarında falan bişeler değiştiriyoduk da neyi değiştiriyoduk hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 upnp yi kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 deadwoll said: Upload/download speed geyiğini 25-10-5-3-1 şeklinde limitliyoruz ya, onu mesela 25kb/s'den direk 1kb/s'ye almanın bir yolu var mı? Aynı pathe 50 kere tıklamaktan bayıyorum her dl'de. Eski sürümde vardı, update edince adım adım azaltmak zorunda kalmaya başladım. (Topic'e yancı çıkayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 PrudenT said: upnp yi kapat oh be sağol pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu arada hangi versiyonu kullanıyorsunuz? bende 1.6.1 var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 1.8.5 kullanıyorum , 1.6 sen baya geride kalmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bi ara içinde spyware falan çıkmıştı o yüzden güncellemedim kendisini. sanırım artık temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar