-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 carew kapı gibi adam 9 numara verilebilir de bitirici bi forvet lazım,anelka yıllık 6 milyon $ istemiş galiba,yuh hayvan sanki man. city de o kadar alıyo
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 luccin nasıl oyuncu? ben celta vigo maçı gördüğümde bu herife uyuz olurdum hep maymun gibi suratı vardı ehuaeh şimdi bize mi gelio nese :) ama hiç adam gibi izlemedim herifi. inşallah iyidir. bi de mevkisi nedir bunun
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 banada zor geliyor. Ama hasselbainkde eğer fiyat düşürülerse alıcaklarmış. Demirören gemileri yakmış artık =) luccin güzel ortasahada oynuyor. 28 maçta 6 gol attı. celta vigo nun banko oyuncusu. uzaktan şutları güzel bence[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Carew i carew yapan beşiktaşdir bir vefa borcu var sırığın. Hatırlarsınız valerenge faciasini son 10 dk da yenilen 3 gol ve şampiyonlar ligine giremeden elveda. Işde o 3 golü sırık gibi boyuna karşın hızlı koşan ve adam eksiltme yeteneği olan carew atdi. Şimdi geri dönüp bize kaybettirdiği milyonlarin hakkini versin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 vay şarafsızzz!!! gelsin adam gibi oynasın almıyım aklını! uyuz oldum şimdi bu adama. =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Hickman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 luccin cok iyi bi orta saha oyuncusu.oyunu çok iyi okuyan ve uzunlamasına oynamayı seven bi adam,uzaktan sutları baya kuvvetli ve isabetli.Fakat yine söylüyorum bu adam istanbula gelip gezse bile ben inanman geldiğine.daha öncede yaşadık bu olayları nikiforov geldi yedi içti sonra 3 gün sonra psv ye imza attı.Sonra başka bi örnekte Ciriç tir oda geldi türkiyeye sarı kafa yugoslav sonra ingiltereye gitti.Hee bu adam gelir imzayı basar sonra ben de sevinirim ama önce imza.Hani sezon ortasında prso yu aldıkya Zidan 3 gün sonra imzaya geliyodu ben çok duydum sizden böyle haberleri.
Hickman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 öyle gazete haberlerine inanalım o zaman Çağdaş galatasarayda fatih sonkara beşiktaşta.konyalı sedat beşiktaşla anlaştı herif gençlerbirliğine gitti.yaa geçin bunları gelsin adam imza atsın öyle konuşun.daha bin tane örnek veririm.öyle atması kolay bende size bin tane gazeteden alınan haber gösteririm.ben demiyorum ki luccin gelmez diye sadece bi gelsin imza atsın sonra konuşalım diyorum.
Hickman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yöneticiler bitirdikde demiyorlar Ama saolsun basın herkesi aldırdı gene bu sezonda 6 yabancı sınırı olmasa daha çok alırdık biz sırada ronaldo , beckham falan vardıda işte sınır var napalım :=))) Transfer döneminde imza atılmadan hiçbirşeye inanmıyorum artık :=P -------------------------------------------------------------------------------- bakın benim gibi düşünenler de var :))
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bütün basın traşşşşş Forza Beşiktaş....[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 mustafa doğan okan buruk veysel berkant bugün imza atmışlar
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 türk futbolcu alınsın sorun olmaz. sınırı yok birşeyi yok. işe yaramasa yarın kovsan sorun değil. ama yabancı önemli. 2 hakkımız var. 1i luccin veya onun bölgseinde oynayacak biri diğeri ise uzun dağıtıcı (siyahi) santrafor hatta 4lü defansa ronaldo ne kadar uyum sağlayacak ondan da şüpheliyim. onun yerine 4lü defansta tecrübeli biri mi alınsa diye içimden geçmiyor değil. keşke uyum sağlasa ama daha önce ne zaman 4lü savunma denesek ronaldo batırmıştı
Hickman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Atma olum sadece mustafa doğan ile murat attı imza okan la veysel sağlık kontrolunden geçtiler
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 dün gece 4 te NBA finali izlerken alt yazı geçti.. "BJK İbrahim toraman ı aldı" bugün 13:00 sularında imzayı atmış bulunmaktadır.. hepimize hayırlı olsun :D koduk çocuu.. veysel de bu sıralar atıcakmış imza
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bu süper oldu işte yaa ahaha aziz i merak ediorm şu an[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Aziz Yıldırıma kapak olsun! Fenerlilerin içinde patlattık galiba... Heheehe[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ukranyadan gelen teklif 3.5 milyondu celal baba 2.750 ye vermiş bize adamı.. :) ha bide fanatikte , del bosque kezman ın menajeri ile görüşmüş die yazıodu.. ama çok para istemiş sanırm e haklı :) bide ronaldo ile pancu ya artık sıcak bakmıomuş del bosque gazetenin yalancısıyım
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 lol süper be[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Apex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 helal olsun besiktas yonetimine harbiden,uzun zamandir bizim almak istedigimiz birisini kimse alamamisti turkiye'de. hayirlisi olsun sizlere , gerci deniz geliyor bize ibrahim gelse cok daha iyi olurdu :)
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 göreceğiz bakalım roma maçlarında iyi gibiydi ama bence kocaman bir balon. ilhan mansızın bunu nasıl maymun ettiğini biliyoruz allahtan türkiyede başka ilhan yok. gökhan zan'ın 1 yıl kiraya verilmesi çok iyi. antep gibi bir takımda 1 sezon oynarsa çok yararşlı olur
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 apexim sen de olmasan gülemiycez şu forumlarda, varol :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Apex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 neden ? komik birsey mi soylemisim :)
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yıllardır fb'nin istediği bi adamı ilk defa başka bi takım almış falan.. ahaha... vodan'ın zidane transferi bile bu kdr güldürmedi beni :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ha türkiye yazınca oldu yani.. hahahah[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 [signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Öne çıkan mesajlar