RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ulan o kadar yavaş adam nasıl sağ bek oynuyor,onu anlamıyorum...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Roda'da oynar abi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bizde yedek kalır herhalde bu arada Zidan tamamen bitmiş. Hayırlı uğurlu olsun bu hafta içinde imzaya geliyor. Çağdaşta resmi sözleşmeyi imzalamış. çok güzel olucak bu sene TD iyi çıkarsa fb ile kapışırız bu sene[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Blackchaos çok güzel olacak deyip duruyorsun ama orta sahaya hala bir takviye yok!İyi bir sol kanat ve defansif orta saha alınmalı diye ısrar ediyorum ben hala.. Tabi eksikler alt yapıdaki (çok iyi oyuncular var gerçekten)oyuncularıda oynatarak kapatılabilinir.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 TD ney blackchaos? Zidan iyi oyuncu ama Baya gibi ısınamazsa türkiyeye işi zor[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 td teknik direktor[signature][hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 (teknik direktör) Ortasaha sorun yaşamayız bence gerçi hala çok fazla eksik var henüz adam gibi santrafor yok şöyle yıldız almaları lazım. gerçi çoğu futbolcu Euro 2004 den sonra imzalar herhalde.Gene patlııcak ellerde fiyatları tavan yapıcak[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bu sene de ortasaha da tayfur ve yasin ikilisi ile devam etmeyiz umarım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 tayfur ivic ümit işte o mevkiye daha transfer yapılmaz sedat fln da gelirse hele. 4lü defansa dönersek hele bu adamalrdan sadece 1i oynicak orda
Patik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Zidane gelsın ya, bakalım bu kadar rahat oynayabılecekmı bu lıgde ? Adam fecı agrasıf(Sevgılısının burnunu kırmaktan karakolluk olmus :P ), fızık yonunden cok zayıf. Uflesen ucacak cınste. Sut ıyı cekemıyor. Calım atar ama nereye kadar. Insallah alır bjk
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 türkiyedeki defans bukadar gerizekalı olduktan sonra bu adam gol atamasa bile en az 20 tane penaltı yaptırır lol.
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kesin bugünün silinen postlarında söylenmiştir ama ben genede sorayım Ailton ne iş?
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 balondur büyük ihtimal gs kallonu almaya çalışıomuş. bizimkiler büyük ihtimal kallona imza attırırlar bugün yarın :D [Bu mesaj Raid3r tarafından 04 Haziran 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 santini tottenham'a gitmiş. of olaya bak ya. keşke bize demirören fikret ormanla anlaşıp onu getirseydi pf
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bugün niye postlar silindi???[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi)
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 beyler ne kadar doğru bilmiyorum ama dün star da gece transfer bülteninde söyledi beşiktaşın almanyada büyük ölçüde anlaştığı BOMBA bir transfer var AİLTON!!! werderbremen li 2 sezondur almanya gol kralı,mattheus geliceği için sıcak bakıyomuş işte bu adam tribünleri coşturur,zidan da kesinleşirse bu ikili beşiktaşı çoşturur tribünler yıkılır diyorum star ın haberi ne kadar doğru bilemiyorum ama müthiş olur gerçekten gelirse,şu an demirören de mattheus la birlikte almanyada istanbula ailton la birlikte gelirler işallah ayrıca zafer biryolun transferinden vazgeçmişiz
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 alla alla bjk nerde dombili futbolcu var topluyo bu sene sergene ayak uydursunlar diyemi alıyolar bunları anlamadım gitti...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Abi Ailton Schalke'ye gidiyor ne Beşiktaş'ı ya?Destekli sallayın biraz...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende öyle duymuştum ama demirören bu verdi gazı yine heralde ahauh
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 çok büyük paralar önermişler gerek klübe gerek Ailton a duyduğuma göre zaten adam 31 yaşında sanırsam bu arada ne dombilisi o adam gelirse tr liginin en hızlı forveti olur acceleration ve pace süper adamda
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 fener alamadı adamı demek istemiyorum bjk nin aldıgı her oyuncuyu fener alabilir demek ki begenmemisler ailton'u bizimkiler. acceleration iyi adamda dogru sölüyosunda kondisyon nasıl.31 yaşında adam bu yaz çalışmassa o parayı alıp türkiyede gezerse işiniz zor yine şampiyon olamazsınız.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 eh işte o da adamın prof.luğuna kalmış Pier V hooijdonk süper kalite bi adam hem insan olarak hem futbolcu olarak.. futbol aşığı ve Profösyönelliğin had safhasına ulaşmış... o yüzden yaşlı olmasına rağmen it gibi çalışıo Ailton da umarım bu tür bi insandır (alabilirsek tabi) sonuçta kaliteli bi adam 2 senedir gol kralı oluyor ve her sene attığı gol sayısı artıyormuş.. yani şimdiden öle yatar yatmaz nerden bilebilirz ki
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Fistan, 04 Haziran 2004 19:39 tarihinde demiş ki: fener alamadı adamı demek istemiyorum bjk nin aldıgı her oyuncuyu fener alabilir demek ki begenmemisler ailton'u bizimkiler. acceleration iyi adamda dogru sölüyosunda kondisyon nasıl.31 yaşında adam bu yaz çalışmassa o parayı alıp türkiyede gezerse işiniz zor yine şampiyon olamazsınız. En kötü ihtimali düşünürsek tabi öyle olur...[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi)
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ailton çok saçma çok balon.. adam schalkeyle sezon bitiminden önce anlaşmıştı zaten.. her yerlerde yazılmış edilmiş bilinen bişey bu.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bakın bizim fb topicine böyle kolpa haber var mı? :P söylüyoruz şak alıyoruz. nokta eheheh[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
Öne çıkan mesajlar