KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 3 Guildin GM'si(birleşmiş Guild) bi Türk war biliyormuydunuz? nick wermiim şimdi izin alırsam yazarım nick.[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 OSI'de sadece bir kral vardı, o da Lord British. Diğerleri kral sayılmaz sadece derebeyi yada toprak lord'u denebilir ki, o topraklarda guild'lerinin evlerinin sınırladığı alan kadar.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Acaba kaç kişi gerçekten lord british in hikayesini biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Saymadım. Hoş saymaya kalkışsam da sayabilirmiyim bilemem. Ama ben kendi adıma biliyorum ve bildiğini bildiğim kişiler varsa. Sonuçta biliniyor diye düşünüyorum. Gitgide bu sıcakta çalışmanın getirdiği saçmalamaya da gittiğimi biliyorum ve görüyorum.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ben tam olarak bilmiyorum anlatsanıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 oside tek kral var aynali sazan the scammer =P[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hayır tek kral vardır oda Aynalı Tahir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 $iz ne $açmalıyo$unuz aynali tahir lord briti$h felan tek kral benim ben playboy[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 OSI'nin gelmiş geçmiş efsanevi Turk kralları: Para kralı Beyazıd Roleplay kralı Kumadam PvP'nin kralı dark-dr ve popeye kapışır ama dark pingden yener Lamerın kralı Xedon Engin Bilinen en eski oyuncu Norak Ev koymanın kralı da BENIM hüleyn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 valla benden olsa olsa en çok skill degiştirme kralı olur dark benden iyiydi her zaman için pvpde :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 aynalı tahir ben kralım diye koşturuyordu bankada. Tabi kimse anlamıyordu o ayrı mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hüsamettin diye bir tip vardı atlanticte, burdan birisi mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 En etkisiz elemanda bendim herhalde. Ne başladığımı ne de bıraktığımı bilen kişi sayısı 3ü geçmez :) Dark sağolsun baya yardımcı olmuştu. Hatta evinin bir odasını bana vermişti hala SSlerini saklarım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben seni hatırlıyorum ot,seed filan toplarken hatırlıyorum absolut [Bu mesaj Anason tarafından 09 Temmuz 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bende en kral noobi olarak yer alabilirim aslında Her zaman soracak bişeylerim vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Walla soleyemicem kim oldugunu ama Bankanın onunde ben kralım demekle de olmuo kendi capında ,,,amaç başkalarına kendini kanıtlama (tabee ing. sıkarsa) sonra onların guild masterı olma![signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Eee noluyo guild master olunca? Ben hiç bişey anlamadım şimdi amaç zevk almak mı, yoksa ego tatmin etmek mi.. Zevk almaksa yukarda herkesin belirttiği gibi killjoy, herkes kendine göre kral... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 taçsız gral olmaz patates soyulmadan kızartilmaz.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 6x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 pvp nin krali karakedi bi kere abicim, balhae`de lumberjack karakterimin eline vermisti baltasini bard mageiyle. o zamandan beri ozel bir saygi duyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 40 magery wardı sanırım bende ehe.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben darkin oside peygamber kimligini bilirim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ha bir de sanirim yardim krali olsa yine dark olurdu. hala 960 bin altin borcum var ona unutmus degilim. bi txt dosyasinda duruyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Foxx - sen şu counsellor'ım die geçinen foxx musun atlanticten?? Asıl kırallar konuşmuyanlardır, Evangel - Sultan of Magic - Taacettin Da bazılarının geldiiği arabanın egzosu soğmadı. am aneyse.[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 evangel rare konusunda manyaktı cidden bu arada foxx couns için account arıyordu bi ara eskiden başvurmuştu yani ve kabul edilmişti sanırım sultan of magic ne bakımdan kral merak ettim ? :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: PhalanX, 14 Temmuz 2004 18:03 tarihinde demiş ki: Pop zaten her MMORPG de saplantın bu senin hehe eheh bu bir tek swgde işime yarayacaktı :) jedi olayında ama bu seferde makine kıllık cıkardı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar