Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Premium olayi butun tadini kaciriyo ya mevzunun :( Stronghold'u seviom ama, deliler gibi oynamistim zamaninda bi denesemmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 World 7 de somerset de oynuyorum bi 100+ kişilik TR birliğindeyim baya iyi yerlerdeyiz katılmak isteyen xStannis ulaşsın bana. Ek olarak oyun türkçe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Eski yorumlar kötüydü. Oynayan var mı halen? adam etmişler mi? Vakit harcamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Oynayan var mı hala ? Şimdi burada görüp tekrar alevlendim.Yakınlarda bir yerleri seçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 İlgimi çekti, zamanında oynardık Stronghold gerçi onun gibi olmaz ama ücretsiz oyun, türkçe destek var vs denemeye değer. İndiriyorum şimdi cilent'ı bakalım Muhtemelen en son açılan dünya'da oluştururum karakterimi, var mı yeni başlayan başlamayı düşünen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 HarveyQuinn said: World 7 de somerset de oynuyorum bi 100+ kişilik TR birliğindeyim baya iyi yerlerdeyiz katılmak isteyen xStannis ulaşsın bana. Ek olarak oyun türkçe oldu. Hesap oluşturup cilentı indirdim fakat dünya seçmedim daha. World 7'de aktif olarak oynuyorsanız ve kapınız açıksa gelebilirim. World 7 sanırım karışık bi sunucu oluyor, Türk haritasında oynamak istemiyorum ağzım yandı bi kere LoL'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bende Türk haritasını koymuşlar diye girdim (:P) Ne yalan söyleyeyim.Bazen aklı başında yaş seviyesi yüksek bir guild bulunca sağlam arkadaşlıklar kurulabiliyor.Çoluk çocuk tadı tuzu olsun takılmıyorlar zaten Ekleme : Bu sağlam arkadaşlık olayını ultimadan dolayı hepimiz tattık zaten dimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Marv said: HarveyQuinn said: World 7 de somerset de oynuyorum bi 100+ kişilik TR birliğindeyim baya iyi yerlerdeyiz katılmak isteyen xStannis ulaşsın bana. Ek olarak oyun türkçe oldu. Hesap oluşturup cilentı indirdim fakat dünya seçmedim daha. World 7'de aktif olarak oynuyorsanız ve kapınız açıksa gelebilirim. World 7 sanırım karışık bi sunucu oluyor, Türk haritasında oynamak istemiyorum ağzım yandı bi kere LoL'den valla hocam bayadır oynamıyorum guild yerindemidir hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ulan şunu bi deneyeyim dedim ama hata veriyor lan oyun. ne yaptıysam çözemedim. cs0016 alıyorum. yönetici izni mizni hepsini denedim ama olmuyor. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 S.a Beyler Türkiyede 1700 kişi aktif kullanıcı varmış Yerleştim Türkiye serverına ankarada ayaşın oralardayım :D Gelin TR serverına Paticik klanı kurup terör estirelim :D (edit: bu arada s.a fix giriş geyiğimdir ülkücü bıyığıyla SON OSMANLI KLANI KURALIM GELİN OTTOMANS KLANI kuralımcılar sanmayında lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bir selcuklu aslanları, bir göktürk yipitleri klanı kuralım desen gelirdim ama böle ibiş ibiş paticik klanı falan ters bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 gfldjfksg :D Yatağan üretip OSMANLI TOKATI ATALIM! SON OTTOMANSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 dimi yatagan yapıp yapıp kenara koyup tokatla girleim falan, maksimum ecdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Abi bu ne ya saldırıp duruyor oçenin biri ? Saldırı korumam var ama yine de saldırıyor bana napcaz nası ben bu korumayı aktif edicem ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Sapka takmak sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kangal al şehre 4 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bıraktım oyunu sdf. Türkiyede terör estiririm dedimde adamlarda hiç acıma yok direk 5 tane saldırı ne aqemilatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 global conflict e bekleriz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar