Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stronghold Kingdoms

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
İlgimi çekti, zamanında oynardık Stronghold gerçi onun gibi olmaz ama ücretsiz oyun, türkçe destek var vs denemeye değer.

İndiriyorum şimdi cilent'ı bakalım
Muhtemelen en son açılan dünya'da oluştururum karakterimi, var mı yeni başlayan başlamayı düşünen?
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

World 7 de somerset de oynuyorum bi 100+ kişilik TR birliğindeyim baya iyi yerlerdeyiz katılmak isteyen xStannis ulaşsın bana. Ek olarak oyun türkçe oldu.

Hesap oluşturup cilentı indirdim fakat dünya seçmedim daha. World 7'de aktif olarak oynuyorsanız ve kapınız açıksa gelebilirim. World 7 sanırım karışık bi sunucu oluyor, Türk haritasında oynamak istemiyorum ağzım yandı bi kere LoL'den
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Türk haritasını koymuşlar diye girdim (:P) Ne yalan söyleyeyim.Bazen aklı başında yaş seviyesi yüksek bir guild bulunca sağlam arkadaşlıklar kurulabiliyor.Çoluk çocuk tadı tuzu olsun takılmıyorlar zaten

Ekleme : Bu sağlam arkadaşlık olayını ultimadan dolayı hepimiz tattık zaten dimi :p
Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

HarveyQuinn said:

World 7 de somerset de oynuyorum bi 100+ kişilik TR birliğindeyim baya iyi yerlerdeyiz katılmak isteyen xStannis ulaşsın bana. Ek olarak oyun türkçe oldu.

Hesap oluşturup cilentı indirdim fakat dünya seçmedim daha. World 7'de aktif olarak oynuyorsanız ve kapınız açıksa gelebilirim. World 7 sanırım karışık bi sunucu oluyor, Türk haritasında oynamak istemiyorum ağzım yandı bi kere LoL'den

valla hocam bayadır oynamıyorum guild yerindemidir hiç bi fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
S.a Beyler Türkiyede 1700 kişi aktif kullanıcı varmış Yerleştim Türkiye serverına ankarada ayaşın oralardayım :D Gelin TR serverına Paticik klanı kurup terör estirelim :D

(edit: bu arada s.a fix giriş geyiğimdir ülkücü bıyığıyla SON OSMANLI KLANI KURALIM GELİN OTTOMANS KLANI kuralımcılar sanmayında lol)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...