Nefr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 komutanin dedigi gibi eger ranki sizden cok dusuk birine dalarsaniz honour kaybi tolere edilemeyecek boyutta olabilir en guzel yontem, sizin ranke yakin ve hatta sizden yuksek inaktif adamlari hedef bellemek. inaktifligi anlamanin en kolay yolu ai attacklerdir; eger ai saldirisi basarili olursa ai ordusu geri doner sehirden, ve ai saldirisini atlatamayan yuksek rankli adam kacinilmaz olarak inakiftir, kalesi ustuste ai attackleriyle acilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 mayıl attım adamlara; crowns alsak betada, hazır %50 bonus varkene diye, acep beta bitip oyun tam olarak çıkınca bu crownlar durcak mı kullanabilecek miyiz diye. şu cevap geldi: This world will not expire and crowns will be kept. yani bonus cevap olarak beta bitince direk ana oyuna geçileceğini öğrendim şu anki şehirlerimizle felan. yanlış anlamamışım dimi? bide bugünkü admin mesajında finally going ‘Live’ diyince adamlar, bence öyle gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu wolf lair'a köylülerle saldırmak mantıklı mı, mantıklıysa kaça kaç bir oran gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 valla 10 kurt 30-40 peasant ı yiyor, bandit kamplar daha kolay o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oyunu bi denicem beğenirsem deva ederim nerde başliyim var mı patidaşların beraber egemenlik sürdüğü biyer veya nereyi tavsiye edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 huun said: bu wolf lair'a köylülerle saldırmak mantıklı mı, mantıklıysa kaça kaç bir oran gerekir? Kurtlara saldirmak icin ideal birim archer. Cunku attiklari oklarla ayni and hepsini birden degil, birkac tanesini uzerlerine cekiyorlar onlari da yaklasana kadar olduruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 anladım, peki örnek olarak 10 kurda kaç okçu ile saldırırsak en az zararı alırız? lvl almak için 2500 honor aralığına geldim, sağa sola saldırma ihtiyacı var artık o bakımdan bir büllük tutuşması var. cahil saldırısı yapıp ordudan olmayayım istiyorum, genel bi rakam verseniz yeter tecrübe edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 level atlamak için ideal yöntem şey, scoutunu en hızlıya getirip kendi çemberin içinde beliren resource stashlere ilk giden olmak, 300-520 arası honor geliyor her birinden, günde 20k honor falan yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 huun said: anladım, peki örnek olarak 10 kurda kaç okçu ile saldırırsak en az zararı alırız? lvl almak için 2500 honor aralığına geldim, sağa sola saldırma ihtiyacı var artık o bakımdan bir büllük tutuşması var. cahil saldırısı yapıp ordudan olmayayım istiyorum, genel bi rakam verseniz yeter tecrübe edilmiş. Tam sayi vermek zor, cunku isin icine upgradeler falan da giriyor. Ama sanirim 40-50 okcu ile hic kayip vermezsin 10 kurda karsi. Tabii her zaman 10 tane olmuyor, icinde yuzlerce kurt olan inler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ya ben yeni başladım bu researchleri yapıyorum bitiyo 0sn kaldı diye bekliyo bi saat köylü geliyo şehre çalışıcağı yer var 1 saat bekliyo gitmek için falan neden böyle bide scout ve okçu falan nasıl çıkarıcam bulamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 lag vardır, bu saatlerde yoğun olabiliyor asker vb için research tree var military sekmesinde, ordan araştırmasını yapıp sonra bide kullanacağı malzemelerin araştırmasını yapıp sora bide bunları üretebileceğin binaların araştırmasını yapıp üreten binayı dikip üretmen ve ve en sonunda asker yapman lazım, kısaca böle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ben de az evvel çok çok köylü gelsin diye rüşvet veriyorum bol bol, 4x köylü gelicek geldiğinde, süre doldu, köylüler gelmedi. baya oyunu kapadım açtım falan hala gelen giden yok. yeni köylü için süre de vermiyor kaldı öyle asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 işte bana olanda o aynen pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bide yeni başlayanlar için, research tree deki matematik e 3, hatta başlangıç için 2, puandan fazla vermenize gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 oyunda ağır lag var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 http://help.strongholdkingdoms.com/index.php/Main_Page oyunun wikisini okumak için iyi bir fırsat olabilir bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yaa :( biri bana dalıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 npcdir o, yeni başladıysan 2 gün koruma altındasın çünkü, yada tutorialı bitirdiysen onun sonunda göstermelik bir saldırı var öylesine. arada bir saldıran npc kampları var. senin gücüne göre saldırır en fazla 3-4 peasant yollar başta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 haa oh iyi bari bu bazi şeylerin yanında kalkan içinde bi sayı var o levelda olmamız gerek mi demek onu yapabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ya bu saçmasapan bekleme olayı can sıkıyo biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi yeni köy aldım, fakat vegatables tarlası kuramıyorum. niye acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 lagdan dolayı olabilir, dün bende marketin yerini değiştiricem diye sildim binayı sonra 1 saat kuramadım sdf yada http://help.strongholdkingdoms.com/index.php/Village_Table köyün türünü değiştirdiysen, her yerde kurulamıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ya benim questim bitti napmam lazım yeni quest almak için bide saydım 13 tane peasent çalışıcak yerim var ama 15 peasent gösteriyo 2 tanede scoutım var ondan mı öyle yoksa 2 tane yer yıkmıştım onların peasentları varmış gibi mi görünüyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bira yapmak için ne gerekiyor. brewery fln research ettim ama yapmak için köyün üstüne getirdiğimde getirisini 0 gösteriyor. brewery'den önce yapmam gereken başka bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar