elrosin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yaklaşık olarak 2-3 aydır war oynamıyordum. Dün hadi döneyim tekrardan güzeldi rvr şeklinde geri dönmeye karar verdim. girer girmez direk ithilmar's Chosen a geri döndüm. bizim ally da oldukça türk oldugunu bildigimden dorayı buraya sorayım dedim. Yahu nedir bu seyreklik? oyuncu sayısı resmen 1/3 e düşmüş. bunun nedeni bazı guildsel problemlermi yoksa insanlar 'yahu sıkıldık' diyip war'ı mı bırakmaları. yeni patch'lerle mi alakalı yoksa? dün server'in (karak-norn) en yogun olması gereken saatlerinde ally olarak 40-50 kişi online görünüyordu. sebebi nedir bunun?
eraybaba Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 selam dostum karak azgalde 300-300 savaşlar bu her katagoride böyle belki bu sdayı daha fazla bilemiyorum ...mini gameye tıklıyorum join geliyor:))farklı oyunmu oynuyoruz anlamadım..yoksa biz serverden dolayı çokmu şanslıyız...inanılmaz bir katılım sayısı var...
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Logoda WC3 1 oyunda 3 oyuncu bağlı diyor. Bende 5ten fazlasını görmedim. Bu bilgi doğrumudur? Ayrıca sunucu patc neden yukseltilmiyor. Dota 6.66 çıktı yahu.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sen olmadığın sırada coalition'dan ayrıldı BoC, sanırım sizi alliance'da pek türk kalmamıştır artık. :) valla gene aion'a ve aoc'a kıyasla daha aktifiz. (:P)
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yalnız sam merak ettiğim bir olay var belki sizin duyumunuz falan vardır. oyunun expansion çikarma gibi bir eğilimi var mi ? öyle olursa hem bayağı sağlam bir major patch hem de yeni content ile baya oyuncu toplama firsati olur. mesala age of conan eğer expansiondan önce siegeleri düzeltirse üzerine t3 (düzgün çalışır halde,çünkü gelecek belli o bariz) getirirse bence bayağı toparliyacak warhammer da yok mu öyle bir aktivite undeadler gelsin yav.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 işte lotd gibi content patch şeklinde ekleyeceğiz demişlerdi ama paragöz ea çalışanların yarısını filan işten çıkarınca sanırım yalan oldu biraz o işler. başka bilgi yok rastladığım henüz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 biz de pasif değildik, elimiz armut toplamıyordu.
draedan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 zamaninda almistim ce versiyonunu, cok az oynayabildim, bugun trial i cektim deniycem ne durumda oyun diye, low lvl larda aktivite, pvp ve su ortaklasa yapilan public quest ler icin hangi server da acayim char imi ?
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Low level PvP üç aşağı beş yukarı her yerde aktif. PQ için aynı şey söylenemez. Gerçi sololanabilen Easy PQlar var.
eaglas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Karak-Azgal İstemediğin kadar kalabalık :D
Öne çıkan mesajlar