Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piercing sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 kere kaşımı deldirdim üçünde de tutmadı piercing. böyle deliğin etrafı mor oluyordu galba her seferinde. ama çok ince bi hat morlaşıyodu.

ama benim acırdı. yani bi keresinde inat ettim 3 ay falan dayandım. 3 ay sonra hala piercing acıyordu ve iltahap geliyordu. sonra o piercingin iki ucunun çıktığı yer arasında kalan deri incecik bişey oldu böle sündükçe sündü. :D sanki tutup çeksen kopacak hale geldi bende kaşlarımın piercing kabul etmediğini o an kabul edip çıkardım.
Mesaj tarihi:
Bir seneden uzun süredir delikse normal diil bence, daha uzman birisine danış derim. Benim yaklaşık 5 senedir var, derinin incelmesi dışında başka bi problem yaşamadım. O incelme de allahın emri zaten ama sdfg
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

3 kere kaşımı deldirdim üçünde de tutmadı piercing. böyle deliğin etrafı mor oluyordu galba her seferinde. ama çok ince bi hat morlaşıyodu.

ama benim acırdı. yani bi keresinde inat ettim 3 ay falan dayandım. 3 ay sonra hala piercing acıyordu ve iltahap geliyordu. sonra o piercingin iki ucunun çıktığı yer arasında kalan deri incecik bişey oldu böle sündükçe sündü. :D sanki tutup çeksen kopacak hale geldi bende kaşlarımın piercing kabul etmediğini o an kabul edip çıkardım.

sonrasında bişey yaşadın mı peki tamamen iyileşti mi orası?
çıkardım tamamen,takmıcam bidaha
Mesaj tarihi:
pogodi said:

Black-ice said:

sonrasında bişey yaşadın mı peki tamamen iyileşti mi orası?
çıkardım tamamen,takmıcam bidaha

Ne yani morkendemi takıyordun? =) Bencede takma, ve doktora görün en kısa zamanda.
Mesaj tarihi:
göbek piercinglerinin iltahaplanması çok doğal ve sık karşılaşılan bir durum tedavisi de mevcut bi daha takmıycam deme bence uğraşmışsın o kadar acıya katlanmışsın hem de çok güzel görünüyo. göster doktora kullan ilacını piercingini de steril ettir güzelce tak yine bence.
Mesaj tarihi:
bi arkadaşım vardı mosmor olmuştu ağlıyodu artık ağrıdan ve iltihap falan da akıyodu düşün. doktora gitti ilacını kullandı takıyo hala ve çok da mutlu. korkucak bişe yok ya rahat ol . tedavisi mevcut =)
Mesaj tarihi:
pogodi said:

valla dün gece uyuyamadım korkudan, garip garip rüyalar gördüm, yaşadığım korkuyu bi ben bilirim takabilceğimi sanmıyorum bidaha =)

Hiç değmez bu korkulara ve acılara. Doğal güzellik gibisi yoktur. Benim anlamadığım insanlar güzel olcam diye kendilerine zarar vermeleri. Pearcing güzel duruyor, göbeğin değil. Göbeğin morarmış güzelliğini geçici olarak kaybetmiş. Karar senin... Göbeğin mi yoksa pearcing mi.

Edit: Klavyem çok kötü sürekli harf düzeltiyorum yahu!
Mesaj tarihi:
ya tabi ki benden önemli değil o yüzden çıkardım zaten ama küçük bi bölge ve ne büyüme ne de ağrı sızı var öyle dikkatli bakınca da görünen bişey olmadığı için önemsememiştim.
pazartesi gidicem doktora.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

valla dün gece uyuyamadım korkudan, garip garip rüyalar gördüm, yaşadığım korkuyu bi ben bilirim takabilceğimi sanmıyorum bidaha =)

valla benim farklı durum heralde ya ama bu kadar korkacagına deldirdiğin yere bi telefon fln aç ya da gidip bi yere göstersen daha mantıklı olmaz mıydı:D
Mesaj tarihi:
Eğer delinen nokta iyi seçilmemiş ise, ufakta olsa bölgeyi besleyen damarı bölmüş olabilir. Piercing'in takıldığı yer yeterli değerleri alamıyorsa morarma yapabiliyor. Buda bildiğiniz kangren duruma geliyor. Göbeğin kesilmesi ya da komple belin alınması gibi durumlar oluşabilir. Belin alınması gibi bir tedavi çeşidi insan boyunda(piercing'in olduğu bölge) kesilerek boyda kısalma görülebiliyor.

Bu konuyla ilgili video ise aşşağıda;

http://www.youtube.com/watch?v=XCcplgeQzrU&feature=related
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...