Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piercing sorusu

pogodi

Öne çıkan mesajlar

3 kere kaşımı deldirdim üçünde de tutmadı piercing. böyle deliğin etrafı mor oluyordu galba her seferinde. ama çok ince bi hat morlaşıyodu.

ama benim acırdı. yani bi keresinde inat ettim 3 ay falan dayandım. 3 ay sonra hala piercing acıyordu ve iltahap geliyordu. sonra o piercingin iki ucunun çıktığı yer arasında kalan deri incecik bişey oldu böle sündükçe sündü. :D sanki tutup çeksen kopacak hale geldi bende kaşlarımın piercing kabul etmediğini o an kabul edip çıkardım.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

3 kere kaşımı deldirdim üçünde de tutmadı piercing. böyle deliğin etrafı mor oluyordu galba her seferinde. ama çok ince bi hat morlaşıyodu.

ama benim acırdı. yani bi keresinde inat ettim 3 ay falan dayandım. 3 ay sonra hala piercing acıyordu ve iltahap geliyordu. sonra o piercingin iki ucunun çıktığı yer arasında kalan deri incecik bişey oldu böle sündükçe sündü. :D sanki tutup çeksen kopacak hale geldi bende kaşlarımın piercing kabul etmediğini o an kabul edip çıkardım.

sonrasında bişey yaşadın mı peki tamamen iyileşti mi orası?
çıkardım tamamen,takmıcam bidaha
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

Black-ice said:

sonrasında bişey yaşadın mı peki tamamen iyileşti mi orası?
çıkardım tamamen,takmıcam bidaha

Ne yani morkendemi takıyordun? =) Bencede takma, ve doktora görün en kısa zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

göbek piercinglerinin iltahaplanması çok doğal ve sık karşılaşılan bir durum tedavisi de mevcut bi daha takmıycam deme bence uğraşmışsın o kadar acıya katlanmışsın hem de çok güzel görünüyo. göster doktora kullan ilacını piercingini de steril ettir güzelce tak yine bence.
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

valla dün gece uyuyamadım korkudan, garip garip rüyalar gördüm, yaşadığım korkuyu bi ben bilirim takabilceğimi sanmıyorum bidaha =)

Hiç değmez bu korkulara ve acılara. Doğal güzellik gibisi yoktur. Benim anlamadığım insanlar güzel olcam diye kendilerine zarar vermeleri. Pearcing güzel duruyor, göbeğin değil. Göbeğin morarmış güzelliğini geçici olarak kaybetmiş. Karar senin... Göbeğin mi yoksa pearcing mi.

Edit: Klavyem çok kötü sürekli harf düzeltiyorum yahu!
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

valla dün gece uyuyamadım korkudan, garip garip rüyalar gördüm, yaşadığım korkuyu bi ben bilirim takabilceğimi sanmıyorum bidaha =)

valla benim farklı durum heralde ya ama bu kadar korkacagına deldirdiğin yere bi telefon fln aç ya da gidip bi yere göstersen daha mantıklı olmaz mıydı:D
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer delinen nokta iyi seçilmemiş ise, ufakta olsa bölgeyi besleyen damarı bölmüş olabilir. Piercing'in takıldığı yer yeterli değerleri alamıyorsa morarma yapabiliyor. Buda bildiğiniz kangren duruma geliyor. Göbeğin kesilmesi ya da komple belin alınması gibi durumlar oluşabilir. Belin alınması gibi bir tedavi çeşidi insan boyunda(piercing'in olduğu bölge) kesilerek boyda kısalma görülebiliyor.

Bu konuyla ilgili video ise aşşağıda;

http://www.youtube.com/watch?v=XCcplgeQzrU&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...