Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Oha göbeğe kadar yüksek bel kot mu olur lan asgjkgnam 90ların ortalarında bitti sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 geri geldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Gitsin ya ne çirkin bişeydir o asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 3 kere kaşımı deldirdim üçünde de tutmadı piercing. böyle deliğin etrafı mor oluyordu galba her seferinde. ama çok ince bi hat morlaşıyodu. ama benim acırdı. yani bi keresinde inat ettim 3 ay falan dayandım. 3 ay sonra hala piercing acıyordu ve iltahap geliyordu. sonra o piercingin iki ucunun çıktığı yer arasında kalan deri incecik bişey oldu böle sündükçe sündü. :D sanki tutup çeksen kopacak hale geldi bende kaşlarımın piercing kabul etmediğini o an kabul edip çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bir seneden uzun süredir delikse normal diil bence, daha uzman birisine danış derim. Benim yaklaşık 5 senedir var, derinin incelmesi dışında başka bi problem yaşamadım. O incelme de allahın emri zaten ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Black-ice said: 3 kere kaşımı deldirdim üçünde de tutmadı piercing. böyle deliğin etrafı mor oluyordu galba her seferinde. ama çok ince bi hat morlaşıyodu. ama benim acırdı. yani bi keresinde inat ettim 3 ay falan dayandım. 3 ay sonra hala piercing acıyordu ve iltahap geliyordu. sonra o piercingin iki ucunun çıktığı yer arasında kalan deri incecik bişey oldu böle sündükçe sündü. :D sanki tutup çeksen kopacak hale geldi bende kaşlarımın piercing kabul etmediğini o an kabul edip çıkardım. sonrasında bişey yaşadın mı peki tamamen iyileşti mi orası? çıkardım tamamen,takmıcam bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 pogodi said: Black-ice said: 3 kere kaşımı deldirdim üçünde de tutmadı piercing. böyle deliğin etrafı mor oluyordu galba her seferinde. ama çok ince bi hat morlaşıyodu. ama benim acırdı. yani bi keresinde inat ettim 3 ay falan dayandım. 3 ay sonra hala piercing acıyordu ve iltahap geliyordu. sonra o piercingin iki ucunun çıktığı yer arasında kalan deri incecik bişey oldu böle sündükçe sündü. :D sanki tutup çeksen kopacak hale geldi bende kaşlarımın piercing kabul etmediğini o an kabul edip çıkardım. sonrasında bişey yaşadın mı peki tamamen iyileşti mi orası? çıkardım tamamen,takmıcam bidaha Ne yani morkendemi takıyordun? =) Bencede takma, ve doktora görün en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 piercing sıkıyosa kan toplayıp morarması normal, daha büyük bir piercing dene 1-2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 göbek piercinglerinin iltahaplanması çok doğal ve sık karşılaşılan bir durum tedavisi de mevcut bi daha takmıycam deme bence uğraşmışsın o kadar acıya katlanmışsın hem de çok güzel görünüyo. göster doktora kullan ilacını piercingini de steril ettir güzelce tak yine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 valla dün gece uyuyamadım korkudan, garip garip rüyalar gördüm, yaşadığım korkuyu bi ben bilirim takabilceğimi sanmıyorum bidaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bi arkadaşım vardı mosmor olmuştu ağlıyodu artık ağrıdan ve iltihap falan da akıyodu düşün. doktora gitti ilacını kullandı takıyo hala ve çok da mutlu. korkucak bişe yok ya rahat ol . tedavisi mevcut =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 pogodi said: valla dün gece uyuyamadım korkudan, garip garip rüyalar gördüm, yaşadığım korkuyu bi ben bilirim takabilceğimi sanmıyorum bidaha =) Hiç değmez bu korkulara ve acılara. Doğal güzellik gibisi yoktur. Benim anlamadığım insanlar güzel olcam diye kendilerine zarar vermeleri. Pearcing güzel duruyor, göbeğin değil. Göbeğin morarmış güzelliğini geçici olarak kaybetmiş. Karar senin... Göbeğin mi yoksa pearcing mi. Edit: Klavyem çok kötü sürekli harf düzeltiyorum yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya tabi ki benden önemli değil o yüzden çıkardım zaten ama küçük bi bölge ve ne büyüme ne de ağrı sızı var öyle dikkatli bakınca da görünen bişey olmadığı için önemsememiştim. pazartesi gidicem doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 pogodi said: valla dün gece uyuyamadım korkudan, garip garip rüyalar gördüm, yaşadığım korkuyu bi ben bilirim takabilceğimi sanmıyorum bidaha =) valla benim farklı durum heralde ya ama bu kadar korkacagına deldirdiğin yere bi telefon fln aç ya da gidip bi yere göstersen daha mantıklı olmaz mıydı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 göbekte ve dilde olsun şu piercing başka yerde olmasın listeni davet etmiyeceksen katılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 deldirdiğim doktor kliniğini kapatmış ulaşamadım dün geldi zaten o korku bugün sorcam birilerine pazartesi de doktora gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Eğer delinen nokta iyi seçilmemiş ise, ufakta olsa bölgeyi besleyen damarı bölmüş olabilir. Piercing'in takıldığı yer yeterli değerleri alamıyorsa morarma yapabiliyor. Buda bildiğiniz kangren duruma geliyor. Göbeğin kesilmesi ya da komple belin alınması gibi durumlar oluşabilir. Belin alınması gibi bir tedavi çeşidi insan boyunda(piercing'in olduğu bölge) kesilerek boyda kısalma görülebiliyor. Bu konuyla ilgili video ise aşşağıda; http://www.youtube.com/watch?v=XCcplgeQzrU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 HORT! abi kaşa düşünüyordum ben de, şu son videolu mesaja bakana kadar... kafayı kesiyorlar heralde komple kaş kangren olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ya bilen birine yaptırırsan sorun olmaz kaş ama çok eskide kaldı ya piercing fln hızma daha güzel olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 mikrop kapmış olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 göbekte piercing nasıl güzel duruyor lan, nesini beğeniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 KuddusiMavra said: mikrop kapmış olabilir... aynen. öm at bence kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bella said: kadir'in telefonunu vereyim ara sor,negatifte yaptırmadın mı sen? buyrun ben kadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 niye öm atayım yav?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar