pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bi seneden fazladır bulunan piercingimin girdiği deliklerden birinin çevresi bi kaç aydır mor. ağrı sızı yok sadece mor. ara ara bakıp korkuyorum neden olabilir bu? ölür müyüm? trollemeyin sevgilim sizi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 piercingin nerende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kadir'in telefonunu vereyim ara sor,negatifte yaptırmadın mı sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 göbektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 göbeğimde hayır antalyada yaptırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 of burun sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 burnunda değil göbeğinde hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 takıp çıkarma varsa sürekli tahriş olmuştur. ya da yaş ilerledikçe göbek artık piercingi kabul etmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 toktora sorun :/ mikrop kamıştır sonra göbeğini keserler. göbeksiz kalırsın.. karnında açılan boşluğa Krang koyarlar bi de. http://missfairchild.files.wordpress.com/2008/12/krang.jpg hoş olmaz işte o zaman. şaka bi yana doktor ya da antibiyotikli krem?? fucidin falan belki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 dasaaa beni korkuttun ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 krang gayet tatlı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 tamam o zaman sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 her cikarip takma isleminde dezenfekte ediyosun di mi piercingi? bi de cok oynuyosan ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 esas sorun henüz evdeki kaplumbağalarımın hiçbirisinin bırak kung fu yu, ninjayı iki ayak üzerinde bile yürüyememesi.. dünyanın tehlikeye girmesini istemiyorsanız doktora gidin diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Eğer morsa o göbek kangren oluyor demektir, yakında kurur ve düşer, tedavisi de yoktur maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 düşer derken abi ? birden içm kalkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 göbek düşerse çok iğrenç bi görüntü çıkar ortaya. doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 benim aklımda negatif diye kalmış yahu. fena sallamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bi de şey, şu bepanthen plus sürebilirsin. bana onu vermişti,gerçi göbek değil benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 applev0dka said: düşer derken abi ? birden içm kalkti E düşer işte, göbeksiz 0 beden tiplerden biri olarak dolaşır ama ölmez yani, tıp ilmi buna olanak tanıyor artık. Üstüne bacaktan falan deri kapatırlar idare eder öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oranizi buranizi deldirmeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bi yerde okudum simdi, yeni yaptirdiktan sonra 6 ay icerisinde böle seylerin olmasi normalmis diyo. ama bahsettigi iltahap mi morluk mu tam emin olamadim. morluk anormalmis gibi geldi bana. hic sakaya gelmez cikar, biraz rahatlasin göbüsün. bepanthen falan sür. bir de piercingin üzerine gelcek sekilde dar kotlar falan giydin mi, onun da etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Göbek deliksiz dümdüz bi yapın olur bence çıkar ve tedaviye götür acılı ve yorucu bi tedavi olucak ve başarı şansı sadece ve sadece %4 ama allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 göbek zaten delik abi niye tekrar deliyosunuzki yani. bıdıbıdı dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 pmde dediğim gibi kanamıştı bi kere bazen yüksek bel kot giyiyorum o zaman rahatsız edebiliyo çıkarıyorum o zaman şimdi, yoksa uyuyamıcam ne diyosun tolga? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar