Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

japon dışında keyif almadım koskaca 2 bölümden. bildiğin bir tek japonu seyrederken keyif aldım. onun dışında tırt geldi. lost sevdası bitmiş içimdeki yerini fringe'e bırakmış. net 10 kat daha keyifli dizi fringe. lost'u sadece bitsede gitsek diye seyrediyorum artık çünkü hep aynı terane. sırf merak ettirerek 6 sezonu 10 senede çekme olayı yemez artık. bitirin gidelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadigim nokta

Su Last Samurai de oynayan Japon'un liderliginde olan grubun takildigi ortamdaki temple'a giderken grubumuz, orada daha minicik cocuklarla falan karsilasiyorlar. Eh hostes arkadasimizdan belli ki bir hayli sene gecmis. Hani bu adada hamileler oluyordu ? Cocuk olmuyordu ?

Acep bu Juliet'in "It worked" seklinde soyledigi son sozun etkisi mi budur ?

Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Anlamadigim nokta

Su Last Samurai de oynayan Japon'un liderliginde olan grubun takildigi ortamdaki temple'a giderken grubumuz, orada daha minicik cocuklarla falan karsilasiyorlar. Eh hostes arkadasimizdan belli ki bir hayli sene gecmis. Hani bu adada hamileler oluyordu ? Cocuk olmuyordu ?

Acep bu Juliet'in "It worked" seklinde soyledigi son sozun etkisi mi budur ?

hemen bir teori yazayim:

adada jacob'in ve nemesis'in kabilesi farkli. bizim su ana kadar gorduklerimiz hep nemesis'in insanlari, muhtemelen aralarindaki richard da jacob'in elcisi, onlari jacob'in yoluna getirmeye calisiyor. ama "you have a choice" geyigi oldugu icin direkt lider olup onlari yonlendirmiyor, bir danisman olarak tavsiyeler veriyor.

ote yandan jacob'in kabilesinde gayet cocuklar da oluyor, insanlar olumsuzler de. cunku jacob'in insanlara karsi bir hosgorusu var. nemesis ise onlari sevmedigi icin hamileleri oldurup yeni cocuklara musade etmiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

ahahaha

http://img30.imageshack.us/img30/6612/1265344450109.jpg

ahahah süpermiş bu. Bu arada bi kaç bölüm sonunda uzuun bi post atasım var. Şimdi tembelliğime geliyo, belki gaza gelirsem akşam yazıcam bişiler.

1.5 saat süren iki bölümü 2.5 saatte durdura durdura falan izledim. Gerek yokmuş aslında, soruları ve cevapları çok açık bi bölümmüş
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hatırladığım adanın neresinde olursa olsun hamlile kalan kadınlar belli dönem sonra ölüyordu.Sonra gerçi birşeyler oluyordu juliet kurtarıyordu. Radasyondan değilde,vücudlarında birşey normalden fazla olduğu için ölüyorlardı diye hatırlıyorum.

Ayrıca 2 farklı kabile olayına inanmıyorum,öyle olsa adamlar hem temple daki hemde heykelin oradaki insanlar lock'un lock olmadığını görünce neden tırsın?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadigim

Spo

Hicbirsey olmamis olsa ve ucak düsmemis olsa Desmond'un ucakta ne isi var? Yani Desmond adaya gelmeden/düsmeden önce yelkenlisi ile denizdeydi? Yani adayi gecmis bir tarihte patlatmis olsalar Desmond da teknesinde olmaliydi..

Jack'in bogazindaki kesik de muhtemelen adadaki bu yaratikla ileriki bölümlerde olasi bir kapismalarindan kaldi, ardina ada reset yedi ve bunlarda hafiza kaybina yol acti.
Sanirim adada yasamis tüm insanlar bir zaman diliminde bulusup yaratiga karsi kapisacaklar.
Bir de bu son temple kabilesi de Black Rock ile gelen grup olmali?

Sosyal ağlarda paylaş

/Escobar said:

Benim anlamadigim

Spo

Hicbirsey olmamis olsa ve ucak düsmemis olsa Desmond'un ucakta ne isi var? Yani Desmond adaya gelmeden/düsmeden önce yelkenlisi ile denizdeydi? Yani adayi gecmis bir tarihte patlatmis olsalar Desmond da teknesinde olmaliydi..

Jack'in bogazindaki kesik de muhtemelen adadaki bu yaratikla ileriki bölümlerde olasi bir kapismalarindan kaldi, ardina ada reset yedi ve bunlarda hafiza kaybina yol acti.
Sanirim adada yasamis tüm insanlar bir zaman diliminde bulusup yaratiga karsi kapisacaklar.

Charles öldüğü için patlamayla beraber, yelkenli olayıda olmamış oldu. Fakat Desmond ın bir şekilde adanın çevresinden geçmesi gerekiyordu, buda uçakla oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

/Escobar said:

Benim anlamadigim

Spo

iyi de desmond uçak düşmeden 3 yıl önce düştü adaya.
gezmiştir yelkenlisiyle işine bakmıştır adam.
ayrıca belki o yelkenli yarışına ada yüzünden yönlendirilmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

/Escobar said:

Benim anlamadigim

Spo

bence

Alternatif zaman içersine göre uçakta olması çok normal çünkü ada patlama sonucu sulantıda kalırken,yarışı düzenleyen widmore da ölmüş oluyor böylece yarış falan olmuyor,ha o zaman şu durum ortaya çıkıyor neden uçakta jack ile desmond arasında ya seni birde gördün mü muhabbeti çok farklı bir duruma işaet oluyor. Desmond kimse görmemesi de ayrı bir nokta neyse ilerleyen bölümlerde görücez.

Yara mevzusu ise belki pararlel evrenler arası bir ilişkiyi bize gösteriyor yada çok basitçe jack uçakta fazla içti,uyuya kaldı uçuş sırasında ve bir yere çarptı :)
temple da ki insanlar ise juliet gibi adaya sonradan getirilen insanlar ve daha öncede ada bulunan black rock ve önceki dönemlerdeki insanlar olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

/Escobar said:

Benim anlamadigim

Spo

bence

Alternatif zaman içersine göre uçakta olması çok normal çünkü ada patlama sonucu sulantıda kalırken,yarışı düzenleyen widmore da ölmüş oluyor böylece yarış falan olmuyor,ha o zaman şu durum ortaya çıkıyor neden uçakta jack ile desmond arasında ya seni birde gördün mü muhabbeti çok farklı bir duruma işaet oluyor. Desmond kimse görmemesi de ayrı bir nokta neyse ilerleyen bölümlerde görücez.

Yara mevzusu ise belki pararlel evrenler arası bir ilişkiyi bize gösteriyor yada çok basitçe jack uçakta fazla içti,uyuya kaldı uçuş sırasında ve bir yere çarptı :)
temple da ki insanlar ise juliet gibi adaya sonradan getirilen insanlar ve daha öncede ada bulunan black rock ve önceki dönemlerdeki insanlar olabilir.

yalniz adanın patlama sonucu sularinin altında kaldıgını henüz bilmiyoruz belki ileriki dönemde yaşanan başka bir olay yüzünden ada suların altında kalmış olabilir. hatta bombanın patladiği bile kesin değil,juliet taşa vururken cikan işik zaman sıçramalarında cıkan ışık bomba patlamadi diyenler bile var. nese desmond olayina gelirsek zaten desmond penny den uzaklassın diye yelken yarisi düzenleyerek adaya gitmesini sağlayan penny nin babasi charles wildmore du. e şimdi bi sebepten dolayi ada da sularin altinda olduguna göre wildmore bu yelken yarisini düzenlemedi ve desmond da adaya düsmemis oldu buna göre desmond o zamanda bizim evde de olabilir,o uçakta da olabilir nerde takılmak isterse artık.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...