Goarth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bende sadece geçmiş heykelin tam olduğunu hatırlıyorum sonra birşey oluyor yıkılıyordu. Ben ve Lock'in girdiği bina da sadece ayak kısmı duruyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 güzel bölüm(ler), lost geri döndü (tu) fizban said: juliet kimse söylemis mi bilemiyorum fakat 79:36 da juliet mevcut bir adet. oha didim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sayid cerrah sayid jacob oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya dün uyuyakaldım izleyemedim ama yrn söz izliycem der ve tekrar kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Spo fizban said: kimse söylemis mi bilemiyorum fakat 79:36 da juliet mevcut bir adet. yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Loxias said: Spo fizban said: kimse söylemis mi bilemiyorum fakat 79:36 da juliet mevcut bir adet. yok öyle bişey bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahahaha http://img30.imageshack.us/img30/6612/1265344450109.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 japon dışında keyif almadım koskaca 2 bölümden. bildiğin bir tek japonu seyrederken keyif aldım. onun dışında tırt geldi. lost sevdası bitmiş içimdeki yerini fringe'e bırakmış. net 10 kat daha keyifli dizi fringe. lost'u sadece bitsede gitsek diye seyrediyorum artık çünkü hep aynı terane. sırf merak ettirerek 6 sezonu 10 senede çekme olayı yemez artık. bitirin gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence bişeyde çözmicekler, hatta daha da yeni şeyler katıp sonunu sonuna kadar açık bırakıp diziyide bitiricekler. 3. dünya savaşıda sonunu öğrenmek için ülkelerin abd yi tehdidi ile başlicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Anlamadigim nokta Su Last Samurai de oynayan Japon'un liderliginde olan grubun takildigi ortamdaki temple'a giderken grubumuz, orada daha minicik cocuklarla falan karsilasiyorlar. Eh hostes arkadasimizdan belli ki bir hayli sene gecmis. Hani bu adada hamileler oluyordu ? Cocuk olmuyordu ? Acep bu Juliet'in "It worked" seklinde soyledigi son sozun etkisi mi budur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fizban said: juliet kimse söylemis mi bilemiyorum fakat 79:36 da juliet mevcut bir adet. yok oyle bisi simdi kontrol ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 progamer said: ahahaha http://img30.imageshack.us/img30/6612/1265344450109.jpg ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sharky said: Anlamadigim nokta Su Last Samurai de oynayan Japon'un liderliginde olan grubun takildigi ortamdaki temple'a giderken grubumuz, orada daha minicik cocuklarla falan karsilasiyorlar. Eh hostes arkadasimizdan belli ki bir hayli sene gecmis. Hani bu adada hamileler oluyordu ? Cocuk olmuyordu ? Acep bu Juliet'in "It worked" seklinde soyledigi son sozun etkisi mi budur ? hemen bir teori yazayim: adada jacob'in ve nemesis'in kabilesi farkli. bizim su ana kadar gorduklerimiz hep nemesis'in insanlari, muhtemelen aralarindaki richard da jacob'in elcisi, onlari jacob'in yoluna getirmeye calisiyor. ama "you have a choice" geyigi oldugu icin direkt lider olup onlari yonlendirmiyor, bir danisman olarak tavsiyeler veriyor. ote yandan jacob'in kabilesinde gayet cocuklar da oluyor, insanlar olumsuzler de. cunku jacob'in insanlara karsi bir hosgorusu var. nemesis ise onlari sevmedigi icin hamileleri oldurup yeni cocuklara musade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 progamer said: ahahaha http://img30.imageshack.us/img30/6612/1265344450109.jpg ahahah süpermiş bu. Bu arada bi kaç bölüm sonunda uzuun bi post atasım var. Şimdi tembelliğime geliyo, belki gaza gelirsem akşam yazıcam bişiler. 1.5 saat süren iki bölümü 2.5 saatte durdura durdura falan izledim. Gerek yokmuş aslında, soruları ve cevapları çok açık bi bölümmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Abi hamilelerin ölme sebebi otherların hidrojen bombasının üstüne köy kurması değil mi? Radyasyon zehirlenmesinden ölüyodur çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 avatar ahuauahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Benim hatırladığım adanın neresinde olursa olsun hamlile kalan kadınlar belli dönem sonra ölüyordu.Sonra gerçi birşeyler oluyordu juliet kurtarıyordu. Radasyondan değilde,vücudlarında birşey normalden fazla olduğu için ölüyorlardı diye hatırlıyorum. Ayrıca 2 farklı kabile olayına inanmıyorum,öyle olsa adamlar hem temple daki hemde heykelin oradaki insanlar lock'un lock olmadığını görünce neden tırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Benim anlamadigim Spo Hicbirsey olmamis olsa ve ucak düsmemis olsa Desmond'un ucakta ne isi var? Yani Desmond adaya gelmeden/düsmeden önce yelkenlisi ile denizdeydi? Yani adayi gecmis bir tarihte patlatmis olsalar Desmond da teknesinde olmaliydi.. Jack'in bogazindaki kesik de muhtemelen adadaki bu yaratikla ileriki bölümlerde olasi bir kapismalarindan kaldi, ardina ada reset yedi ve bunlarda hafiza kaybina yol acti. Sanirim adada yasamis tüm insanlar bir zaman diliminde bulusup yaratiga karsi kapisacaklar. Bir de bu son temple kabilesi de Black Rock ile gelen grup olmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 /Escobar said: Benim anlamadigim Spo Hicbirsey olmamis olsa ve ucak düsmemis olsa Desmond'un ucakta ne isi var? Yani Desmond adaya gelmeden/düsmeden önce yelkenlisi ile denizdeydi? Yani adayi gecmis bir tarihte patlatmis olsalar Desmond da teknesinde olmaliydi.. Jack'in bogazindaki kesik de muhtemelen adadaki bu yaratikla ileriki bölümlerde olasi bir kapismalarindan kaldi, ardina ada reset yedi ve bunlarda hafiza kaybina yol acti. Sanirim adada yasamis tüm insanlar bir zaman diliminde bulusup yaratiga karsi kapisacaklar. Bir de bu son temple kabilesi de Black Rock ile gelen grup olmali? Charles öldüğü için patlamayla beraber, yelkenli olayıda olmamış oldu. Fakat Desmond ın bir şekilde adanın çevresinden geçmesi gerekiyordu, buda uçakla oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 /Escobar said: Benim anlamadigim Spo Hicbirsey olmamis olsa ve ucak düsmemis olsa Desmond'un ucakta ne isi var? Yani Desmond adaya gelmeden/düsmeden önce yelkenlisi ile denizdeydi? Yani adayi gecmis bir tarihte patlatmis olsalar Desmond da teknesinde olmaliydi.. Jack'in bogazindaki kesik de muhtemelen adadaki bu yaratikla ileriki bölümlerde olasi bir kapismalarindan kaldi, ardina ada reset yedi ve bunlarda hafiza kaybina yol acti. Sanirim adada yasamis tüm insanlar bir zaman diliminde bulusup yaratiga karsi kapisacaklar. Bir de bu son temple kabilesi de Black Rock ile gelen grup olmali? iyi de desmond uçak düşmeden 3 yıl önce düştü adaya. gezmiştir yelkenlisiyle işine bakmıştır adam. ayrıca belki o yelkenli yarışına ada yüzünden yönlendirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 lolwut the others tek parça. çünkü juliet sawyer ile mi konuşurken, kimle konuşurken hatırlamıyorum "tapınakla uğraşıyoruz" tarzı birşey diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 /Escobar said: Benim anlamadigim Spo Hicbirsey olmamis olsa ve ucak düsmemis olsa Desmond'un ucakta ne isi var? Yani Desmond adaya gelmeden/düsmeden önce yelkenlisi ile denizdeydi? Yani adayi gecmis bir tarihte patlatmis olsalar Desmond da teknesinde olmaliydi.. Jack'in bogazindaki kesik de muhtemelen adadaki bu yaratikla ileriki bölümlerde olasi bir kapismalarindan kaldi, ardina ada reset yedi ve bunlarda hafiza kaybina yol acti. Sanirim adada yasamis tüm insanlar bir zaman diliminde bulusup yaratiga karsi kapisacaklar. Bir de bu son temple kabilesi de Black Rock ile gelen grup olmali? bence Alternatif zaman içersine göre uçakta olması çok normal çünkü ada patlama sonucu sulantıda kalırken,yarışı düzenleyen widmore da ölmüş oluyor böylece yarış falan olmuyor,ha o zaman şu durum ortaya çıkıyor neden uçakta jack ile desmond arasında ya seni birde gördün mü muhabbeti çok farklı bir duruma işaet oluyor. Desmond kimse görmemesi de ayrı bir nokta neyse ilerleyen bölümlerde görücez. Yara mevzusu ise belki pararlel evrenler arası bir ilişkiyi bize gösteriyor yada çok basitçe jack uçakta fazla içti,uyuya kaldı uçuş sırasında ve bir yere çarptı :) temple da ki insanlar ise juliet gibi adaya sonradan getirilen insanlar ve daha öncede ada bulunan black rock ve önceki dönemlerdeki insanlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hata pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sıcak kumlardan serin sulara dalmış gibi oldum dün izleyince. Oh be, uzun zamandır ilk defa adam gibi mindfuck yapan bi şeyler izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Goarth said: /Escobar said: Benim anlamadigim Spo Hicbirsey olmamis olsa ve ucak düsmemis olsa Desmond'un ucakta ne isi var? Yani Desmond adaya gelmeden/düsmeden önce yelkenlisi ile denizdeydi? Yani adayi gecmis bir tarihte patlatmis olsalar Desmond da teknesinde olmaliydi.. Jack'in bogazindaki kesik de muhtemelen adadaki bu yaratikla ileriki bölümlerde olasi bir kapismalarindan kaldi, ardina ada reset yedi ve bunlarda hafiza kaybina yol acti. Sanirim adada yasamis tüm insanlar bir zaman diliminde bulusup yaratiga karsi kapisacaklar. Bir de bu son temple kabilesi de Black Rock ile gelen grup olmali? bence Alternatif zaman içersine göre uçakta olması çok normal çünkü ada patlama sonucu sulantıda kalırken,yarışı düzenleyen widmore da ölmüş oluyor böylece yarış falan olmuyor,ha o zaman şu durum ortaya çıkıyor neden uçakta jack ile desmond arasında ya seni birde gördün mü muhabbeti çok farklı bir duruma işaet oluyor. Desmond kimse görmemesi de ayrı bir nokta neyse ilerleyen bölümlerde görücez. Yara mevzusu ise belki pararlel evrenler arası bir ilişkiyi bize gösteriyor yada çok basitçe jack uçakta fazla içti,uyuya kaldı uçuş sırasında ve bir yere çarptı :) temple da ki insanlar ise juliet gibi adaya sonradan getirilen insanlar ve daha öncede ada bulunan black rock ve önceki dönemlerdeki insanlar olabilir. yalniz adanın patlama sonucu sularinin altında kaldıgını henüz bilmiyoruz belki ileriki dönemde yaşanan başka bir olay yüzünden ada suların altında kalmış olabilir. hatta bombanın patladiği bile kesin değil,juliet taşa vururken cikan işik zaman sıçramalarında cıkan ışık bomba patlamadi diyenler bile var. nese desmond olayina gelirsek zaten desmond penny den uzaklassın diye yelken yarisi düzenleyerek adaya gitmesini sağlayan penny nin babasi charles wildmore du. e şimdi bi sebepten dolayi ada da sularin altinda olduguna göre wildmore bu yelken yarisini düzenlemedi ve desmond da adaya düsmemis oldu buna göre desmond o zamanda bizim evde de olabilir,o uçakta da olabilir nerde takılmak isterse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar