Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Hebrew said:

Sneak Peek - Final -

sawyer-desmond

sawyer bu durumdan nasil kurtulur? locke un bilmediği onun planlarını değiştirmesine sebep olacak bir şey bilmesi lazım.. biliyor mu peki? evet.. jack yeni jacob oldu.. ve artık ortalıkta aday kalmadi.. yani locke bunlari öldürse de olur öldürmesede.. mesele jack artık.. demişti zamanında "If you want to get out of Hell, you must kill the devil." .. neyse işte bu arada bnm bildigim sawyer bene 2 çakar silahı kapıp gider ordan..

desmond'a gelince.. kuyudan kaçtıktan sonra ormana dalar ve orda Bernard ve Rose ile karşilaşir.. 75lerde ev yapiyolardi en son.. onlarla takilir hatta belki Vincent bile çıkar kim bilir..ama locke illa ki bulur bunlari rose ve bernardi öldürmekle tehdit eder ve desmond'ı alir.. gider..

Sosyal ağlarda paylaş

son lost theorim

dizinin pek çok yerinde olaylarin farkli kişilerle tekrara uğradığını görmüştük ve bence jackin yeni jacob olmasiyla da bu devam edecek

black smoke yine bi şekilde jacki oldurecek ve jackin son sözleri "they are coming" olcak..

peki kim gelecek??.. yeni insanlar ve büyük ihtimalle de sun ve jin in kizi 'Ji Yeon', penny we desmondn oğlu Charlie, Aaron ve Walt bunların içinde olabilir..

Bi şekilde yine Swan da ki butona birisi basmicak veya başka bişi olucak ve tüm hikaye bir döngü (loop) şeklinde devam edicek taaaa ki black smoke o döngüde bir boşluk bi hata bulana kadar.. (loophole)

lost ile ilgili son teorimi de sictm ve artk finali bekliorm.. umarım hepimizin apışıp kalicagi ve tatmin olacagi güzel bir final olur.. herkese iyi seyirler..

Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Son promo fotolarına baktığımda iki şey dikkatimi çekti. Birincisinde Hurley koşuyordu, arkadasında Ben vardı. Diğerinde ise jack eli yüzü kan içinde, ama sanki dayak atan taraf gibi duruyor. Hasarlı değil pek. Acaba Locke'a iyi bir sopa mı çekti? Şahsen öyle ise daha önceden yazdığım teori tutabilir diyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

abi dizimax.. saat sabah 5 ile 9 arasına LOST'u koymuş. yatmayıp veya 5'te kalkıp izleyecektim ama.. HADI LEN! dedim yani. abd'den direk olarak yayınlama kafasına reklamlarda dahil pek tabi. olmaz o iş... lost'un final bölümünde gerçekten 2 saat reklam verirler. olmaz o iş. olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...