KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abc 'yi streaming olarak izleme şansımız varmı almanyadan yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 SpiderS_DangeR said: altyazı falan olucak mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Hebrew said: Sneak Peek - Final - sawyer-desmond sawyer bu durumdan nasil kurtulur? locke un bilmediği onun planlarını değiştirmesine sebep olacak bir şey bilmesi lazım.. biliyor mu peki? evet.. jack yeni jacob oldu.. ve artık ortalıkta aday kalmadi.. yani locke bunlari öldürse de olur öldürmesede.. mesele jack artık.. demişti zamanında "If you want to get out of Hell, you must kill the devil." .. neyse işte bu arada bnm bildigim sawyer bene 2 çakar silahı kapıp gider ordan.. desmond'a gelince.. kuyudan kaçtıktan sonra ormana dalar ve orda Bernard ve Rose ile karşilaşir.. 75lerde ev yapiyolardi en son.. onlarla takilir hatta belki Vincent bile çıkar kim bilir..ama locke illa ki bulur bunlari rose ve bernardi öldürmekle tehdit eder ve desmond'ı alir.. gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 son lost theorim dizinin pek çok yerinde olaylarin farkli kişilerle tekrara uğradığını görmüştük ve bence jackin yeni jacob olmasiyla da bu devam edecek black smoke yine bi şekilde jacki oldurecek ve jackin son sözleri "they are coming" olcak.. peki kim gelecek??.. yeni insanlar ve büyük ihtimalle de sun ve jin in kizi 'Ji Yeon', penny we desmondn oğlu Charlie, Aaron ve Walt bunların içinde olabilir.. Bi şekilde yine Swan da ki butona birisi basmicak veya başka bişi olucak ve tüm hikaye bir döngü (loop) şeklinde devam edicek taaaa ki black smoke o döngüde bir boşluk bi hata bulana kadar.. (loophole) lost ile ilgili son teorimi de sictm ve artk finali bekliorm.. umarım hepimizin apışıp kalicagi ve tatmin olacagi güzel bir final olur.. herkese iyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Spoiler Son promo fotolarına baktığımda iki şey dikkatimi çekti. Birincisinde Hurley koşuyordu, arkadasında Ben vardı. Diğerinde ise jack eli yüzü kan içinde, ama sanki dayak atan taraf gibi duruyor. Hasarlı değil pek. Acaba Locke'a iyi bir sopa mı çekti? Şahsen öyle ise daha önceden yazdığım teori tutabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 oo pazartesi sabaha karsi direk dizimaxteyiz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bence locke claire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi dizimax.. saat sabah 5 ile 9 arasına LOST'u koymuş. yatmayıp veya 5'te kalkıp izleyecektim ama.. HADI LEN! dedim yani. abd'den direk olarak yayınlama kafasına reklamlarda dahil pek tabi. olmaz o iş... lost'un final bölümünde gerçekten 2 saat reklam verirler. olmaz o iş. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 son 6-7 bölümü daha izlemedim ama ekşide isyan çıkmış batırmışlar galiba gerçi 2 sezondur falan tadı kaçmaya başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ugrasmayi yahu digiturk felan. sakin kafa oturup izlersiniz oglen. hem xvid halinde pc'de izlemek daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Hebrew said: Spoiler Birincisinde Hurley koşuyordu, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bambu olayı acaba jack herşeyi biliyordu teorisini gerçek mi kılıyor sanırım 6. sezondan sonra 1. sezonu tekrar izleticekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Jack her şeyi biliyordu değil de, Jack zaten sen başkaydın abi diyecekler diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 final gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu jack zati uykudan uyancakmış herşey biticekmiş kate öyle açıklamaya yapmıştı geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 demek ki ilk bölümde kara duman ormanda çırpınırken o yüzden saldıramadı bizim elemanlara yoksa taa en başında bitirirdi işi. jack'in varlığı onu elemanlardan uzak tutmuş demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 İstemediğim tek son var: tüm Lost tayfasının ölmesi, adanın yok olarak dizinin bitmesi. Gerçekten bunu çok düz mantık buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ZaugnaKhaldun said: http://jezebel.com/5541682/10-questions-lost-needs-to-answer?skyline=true&s=i http://cache.gawkerassets.com/assets/images/39/2010/05/500x_500x_miblight51210.jpg 10.) MIB's Name That's the face I'm going to make if we never find out what it is. DSAHGJSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Son bölümde vincent ı görcez. Vincent vincent dediler bakalım neymiş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 abvblizzard said: Son bölümde vincent ı görcez. Vincent vincent dediler bakalım neymiş olayı. daha önce ortaya attigim theoride vincent yaşi itibariyle uçak pilotu olarak son sahnelerde karşımıza cıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 vincent it lan bildiğin ne pilotu aşlaksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pluviatia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Cystein said: vincent it lan bildiğin ne pilotu aşlaksdf ahahahahaaa :D ben tabi vincenti walt diye okuyunca ne alakaysa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hani kafamda bi canlandırdım vincent'ı uçak sürerken. dedim bu gençlik lostun fantastik yönünü baya bi yanlış anlamış şasldfdklfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 o değilde, ya çıkarsa? vincent uçağı kullanırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 beyler aslinda 6 sezondur izlediklerimiz vincentin ruyasiydi. finalin finalinde de vincent uyanip arka patisiyle kulaginin arkasini kasidiktan sonra kemigine dogru kosarken kocaman LOST yazisi cikarip bitiricekler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar