smash Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 claire ve jackin babası o müzik kutusu neydi?
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 eşşein z.... idi. lan dizi biticek 3 bölüm kalmış halen bi gizem yaratmalar yeni soru yaratmalar. havada kalcak diye korkuyorum...
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 BiTcH_oFBaT said: kim ne dersin desin dizinin en masum çiftini kaybettik :( baya üzücüydü bu :( yalnız john lock jedi sense ile seziyor kim yaşıyor kim öldü filan. kusura bakma dizinin en iyi cifti desmond kardesimle pennydir.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 "hadi beyler dağılın, kapatıyoruz"u losta uyarlamışlar. hadi beyler ölün, bitiriyoruz. edit: bide jin çok gerizekalıydı lan. olum senin çocuğun var çocuğun. neden orda sevimlilik yapma peşindesin ki? "sen ölürsen bende ölürüm bi tanem. yaşayamam!" falan. e çocuk yetim kaldı?
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bence alternatif evrenlerde otuz tane çocuğu olur yine farketmez. en azından birinde sevdiceğiyle ölsün.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa john locke intihar ettiği için sakat kalmamışmıydı? bu uçak kazasıda nereden çıktı?
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 O degil de Sawyer in IQ suna hayran kaldim valla. Black smoke'un adadan neden cikamadigini dusunuyordum, hic suyun etkili olabilecegi aklima gelmemisti :) Daha divine olaylar dusunuyordum, megersem olay gayet basit hakkaten. Her yer su lan zaten.
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 desmond widmore'un desmond'a viski ikram ettiği sahne büyük ihtimalle finalle alakalı. desmond'ın yapacağı bir şeyler onun o eski, değerli viskiden daha iyilerine layık olması gibi imalar ordan geliyor. bir şeyler başaracaklar ki widmore onu en yakın adamı ilan edecek.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sharky said: O degil de Sawyer in IQ suna hayran kaldim valla. Black smoke'un adadan neden cikamadigini dusunuyordum, hic suyun etkili olabilecegi aklima gelmemisti :) Daha divine olaylar dusunuyordum, megersem olay gayet basit hakkaten. Her yer su lan zaten. Ben de öyle düşündüm sonra dedim ki madem öyle niye tapınağın, Jacob'ın klübesinin etrafında hendek yok. Adaylar ölmeden adayı terk edemiyor. Bir de suya düşünce gerçekleşen tek şey sinirlenmiş olması.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 delimanyakcapkin said: BiTcH_oFBaT said: kim ne dersin desin dizinin en masum çiftini kaybettik :( baya üzücüydü bu :( yalnız john lock jedi sense ile seziyor kim yaşıyor kim öldü filan. kusura bakma dizinin en iyi cifti desmond kardesimle pennydir. en iyi demedim ki en masum dedim :D bu arada bi daha ki bölüm black smoke ile ilgili di mi?
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 arcane said: sharky said: O degil de Sawyer in IQ suna hayran kaldim valla. Black smoke'un adadan neden cikamadigini dusunuyordum, hic suyun etkili olabilecegi aklima gelmemisti :) Daha divine olaylar dusunuyordum, megersem olay gayet basit hakkaten. Her yer su lan zaten. Ben de öyle düşündüm sonra dedim ki madem öyle niye tapınağın, Jacob'ın klübesinin etrafında hendek yok. Adaylar ölmeden adayı terk edemiyor. Bir de suya düşünce gerçekleşen tek şey sinirlenmiş olması. islaninca smoke a donusemiodur belki:P
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 peki sovyır su geyiğini nerden biliyo
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Red said: yazıldımı bilmiyorum ama dizinin sonu muhtemelen jack ve locke harici herkes ölecek.bu arada bazı şeyler ögrenicez tabi.ama dizinin sonu muhtemelen jack ve locke sahilde konusuyor olacaklar.man in black ile jacobun konustugu gibi. ha birde onceki sayfalarda 14. bölümün frank odaklı olcagı yazıodu.yalanmıs demek .) ama ama ama hugo :( bu arada bişey sorucam bu kabil - habil olayınca jacop'a hangisi yakıştırılmıştı? hayvancılıkla uğraşan mı? eğer öylese shepard = çoban demek değil mi? oturuyor gibi burada zaten.
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hava yağmurluyken hiç dönüştü mü daha önce?
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 barnacle said: hava yağmurluyken hiç dönüştü mü daha önce? ben 1. sezonda sanki dönüştü diye hatırlıyorum, hatta charlie,jack,kate kaçıyolardı bundan. kate sanki bayılmıştı, charlie bunu dürtüyodu uyan diye, charliede yağmurluk vardı ıslaktı ama belkide dönüşemediği için kovalamayı bıraktı yağmurda. bu kadar hatırlayabildim."where is jack" demişti uyanır uyanmaz kate hatta charlie i dunno demişti falan..
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ShadowFax said: bu topic 100 sayfa olur diyorum :) 200ü bulur
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Arkasokak said: yok. 100 olmadan biter dizi. bulur bulur dizi sonrası küfürlerle dolar hala bi ton soru var hiç birine cevap yok sadece şu walt ne ayak onu istiyorum adam yok oldu gitti ya
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Cevaplar da güzel değil, fısıltılar için internette yazılan tonla teori okudum, senaristlerin verdiği cevaptan çok daha güzelleri vardı...
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fısıltıların ne olduğunu söylendi geçenlerde zaten...
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bu sırada duyduğuma gore dizinin finali dizinin ilk bolümünden once çekilmiş
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Darko2 said: fısıltıların ne olduğunu söylendi geçenlerde zaten... ölüler değilmi o fısıltılar
Öne çıkan mesajlar