BaaL Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 widmore adaya geliyor bölüm sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abvblizzard said: bölümün sonunda widmore adaya geliyor denizaltıyla.odun musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 BaaL said: widmore adaya geliyor bölüm sonunda.sende odunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 QueenofSpades said: widmore Ya şimdi jakob öldüğü için mi geri gelebiliyor bu adam? Peki öteki locke kılığındaki herif de çağırmış olamaz mı onu? İnsanlara sizi götürücem burdan falan dediydi, widmore a güvenerek mi dedi acaba onu? buyuk ihtimal sanmiyorum. aralarinda bi iliski yoktu. bence hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 izlemediysen ne işin var ula başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… madcow Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Jahrein said: ya şimdi sıpoylırları tartışmayı bırakın da diziye bi dönelim desmond desmond nerde? anasını sattımın adamını en önemli karakter zannettik, bi şey çıkmadı. THE RULES DONT APPLY TO YOU bu muydu yani? faraday'in anasına aşure gününde aşure götürmesi için mi yaratıldı bu imba karakter? alla belanızı versin pü itoğlu itler! nerde lan desmond? muhtemel widmore bu bölüm piyasaya çıktığına göre, eli kulağındadır desmond'un da piyasaya çıkıp ortalığın edilmiş içine bir miktar daha etmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Azmodai said: arcane said: Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve. bolum yayinlanali saatler oldu. modlari goreve cagiriyorum, artik spoilerlar kalkmali, SON BOLUMU IZLEMEDIYSENIZ SIZIN PROBLEMINIZ BITCHEZZZzzz sdfg Biri Amerika'dan spoilerı bassın o zaman görüşelim, orospularrrr(!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hajhsdjahdfsg bassin valla, bitene kadar okumam ki thread'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arcane said: Azmodai said: arcane said: Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve. bolum yayinlanali saatler oldu. modlari goreve cagiriyorum, artik spoilerlar kalkmali, SON BOLUMU IZLEMEDIYSENIZ SIZIN PROBLEMINIZ BITCHEZZZzzz sdfg Biri Amerika'dan spoilerı bassın o zaman görüşelim, orospularrrr(!). bassın hacı da zaten aynı anlarda izliyoruz aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 eger filmi/diziyi izlemeyen konuya girmeyecekse niye spoiler diye bir tag var allahsizlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catzee Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 widmore ve bs widmore tahminen black smoke tarafından çağırıldı, ki black smoke adadan ayrılıyoruz, yönetimde kalacak birine ihtiyacımız var derken ben'e bunu kastediyordu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mum_Chamber said: eger filmi/diziyi izlemeyen konuya girmeyecekse niye spoiler diye bir tag var allahsizlar? nedenkoya yük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tee ilk yelkenli yaptıklarında waltu tekneden alan herif vardı ya micheal adadan ayrıldığında onla muhabbet ediyordu. kruşunu kafana sıksan bile sekecek, kendini öldüremezsin, ben de çok denedim biliyorum vs. şeklinde yani hem o adam hem de micheal aslında jacob touch yemişler ve birer candidatetiler üstleri çizilmiş durumdalar sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gayipten_gelen_ses said: abvblizzard said: bölümün sonunda widmore adaya geliyor denizaltıyla.odun musun ?niye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mike Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Farinal said: izlemediysen ne işin var ula başlıkta keyfimin kahyasımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lancelion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 desmond, bekletme gel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mike said: Farinal said: izlemediysen ne işin var ula başlıkta keyfimin kahyasımısın o zaman laga luga yapmıcaksın koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oo kavga var. hem de mahalle kavgasi tadinda. *patlamis misira uzanir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vur vur vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Farinal said: Mike said: Farinal said: izlemediysen ne işin var ula başlıkta keyfimin kahyasımısın o zaman laga luga yapmıcaksın koçumNoluyoe mevzuu mu varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 indir o eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Emaleth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Cetele Eskiden cekisme widmore ile ben arasindaydi, simdi bs ile jacob var. Ben her firsatta jacob icin sacini supurge ettigini soyledigine gore widmore black smoke ile yandas olmali, velhasil denizalti locke'un topladigi tayfa icin geliyor olmali di mi? Sayid ve claire bs ile, jin, kate ve sawyer arada bi yerde, jack, hurley, miles, sun, ilana, pilot ve ben jacob ile. boyle de cetele tutarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bi Charlotte eksik kalmıştı Sawyer'a, onu da gördü.. Polis olması da ilginç. Diğer adadaki insanlar kim? Deniz altıyla gelenler olabilir mi, daha önceden görmediğimiz kişiler sanırım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 cıktı mı lan yeni bolum. yanlıslıkla actim eski bolum die ilk 2 kelimeyi okuyup kapadım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Sonraki 28.sayfa (Toplam 71 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 izlemediysen ne işin var ula başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Jahrein said: ya şimdi sıpoylırları tartışmayı bırakın da diziye bi dönelim desmond desmond nerde? anasını sattımın adamını en önemli karakter zannettik, bi şey çıkmadı. THE RULES DONT APPLY TO YOU bu muydu yani? faraday'in anasına aşure gününde aşure götürmesi için mi yaratıldı bu imba karakter? alla belanızı versin pü itoğlu itler! nerde lan desmond? muhtemel widmore bu bölüm piyasaya çıktığına göre, eli kulağındadır desmond'un da piyasaya çıkıp ortalığın edilmiş içine bir miktar daha etmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Azmodai said: arcane said: Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve. bolum yayinlanali saatler oldu. modlari goreve cagiriyorum, artik spoilerlar kalkmali, SON BOLUMU IZLEMEDIYSENIZ SIZIN PROBLEMINIZ BITCHEZZZzzz sdfg Biri Amerika'dan spoilerı bassın o zaman görüşelim, orospularrrr(!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hajhsdjahdfsg bassin valla, bitene kadar okumam ki thread'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arcane said: Azmodai said: arcane said: Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve. bolum yayinlanali saatler oldu. modlari goreve cagiriyorum, artik spoilerlar kalkmali, SON BOLUMU IZLEMEDIYSENIZ SIZIN PROBLEMINIZ BITCHEZZZzzz sdfg Biri Amerika'dan spoilerı bassın o zaman görüşelim, orospularrrr(!). bassın hacı da zaten aynı anlarda izliyoruz aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 eger filmi/diziyi izlemeyen konuya girmeyecekse niye spoiler diye bir tag var allahsizlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 widmore ve bs widmore tahminen black smoke tarafından çağırıldı, ki black smoke adadan ayrılıyoruz, yönetimde kalacak birine ihtiyacımız var derken ben'e bunu kastediyordu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mum_Chamber said: eger filmi/diziyi izlemeyen konuya girmeyecekse niye spoiler diye bir tag var allahsizlar? nedenkoya yük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tee ilk yelkenli yaptıklarında waltu tekneden alan herif vardı ya micheal adadan ayrıldığında onla muhabbet ediyordu. kruşunu kafana sıksan bile sekecek, kendini öldüremezsin, ben de çok denedim biliyorum vs. şeklinde yani hem o adam hem de micheal aslında jacob touch yemişler ve birer candidatetiler üstleri çizilmiş durumdalar sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gayipten_gelen_ses said: abvblizzard said: bölümün sonunda widmore adaya geliyor denizaltıyla.odun musun ?niye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Farinal said: izlemediysen ne işin var ula başlıkta keyfimin kahyasımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 desmond, bekletme gel artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mike said: Farinal said: izlemediysen ne işin var ula başlıkta keyfimin kahyasımısın o zaman laga luga yapmıcaksın koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 oo kavga var. hem de mahalle kavgasi tadinda. *patlamis misira uzanir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 vur vur vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Farinal said: Mike said: Farinal said: izlemediysen ne işin var ula başlıkta keyfimin kahyasımısın o zaman laga luga yapmıcaksın koçumNoluyoe mevzuu mu varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 indir o eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Cetele Eskiden cekisme widmore ile ben arasindaydi, simdi bs ile jacob var. Ben her firsatta jacob icin sacini supurge ettigini soyledigine gore widmore black smoke ile yandas olmali, velhasil denizalti locke'un topladigi tayfa icin geliyor olmali di mi? Sayid ve claire bs ile, jin, kate ve sawyer arada bi yerde, jack, hurley, miles, sun, ilana, pilot ve ben jacob ile. boyle de cetele tutarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bi Charlotte eksik kalmıştı Sawyer'a, onu da gördü.. Polis olması da ilginç. Diğer adadaki insanlar kim? Deniz altıyla gelenler olabilir mi, daha önceden görmediğimiz kişiler sanırım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 cıktı mı lan yeni bolum. yanlıslıkla actim eski bolum die ilk 2 kelimeyi okuyup kapadım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar