Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost (2004) - ABC

mokoko

Öne çıkan mesajlar

QueenofSpades said:

widmore

Ya şimdi jakob öldüğü için mi geri gelebiliyor bu adam?

Peki öteki locke kılığındaki herif de çağırmış olamaz mı onu? İnsanlara sizi götürücem burdan falan dediydi, widmore a güvenerek mi dedi acaba onu?

buyuk ihtimal
sanmiyorum. aralarinda bi iliski yoktu.
bence hayir
Sosyal ağlarda paylaş

Jahrein said:

ya şimdi sıpoylırları tartışmayı bırakın da diziye bi dönelim

desmond

desmond nerde? anasını sattımın adamını en önemli karakter zannettik, bi şey çıkmadı. THE RULES DONT APPLY TO YOU bu muydu yani? faraday'in anasına aşure gününde aşure götürmesi için mi yaratıldı bu imba karakter? alla belanızı versin pü itoğlu itler! nerde lan desmond?

muhtemel

widmore bu bölüm piyasaya çıktığına göre, eli kulağındadır desmond'un da piyasaya çıkıp ortalığın edilmiş içine bir miktar daha etmesine.

Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

arcane said:

Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve.

bolum yayinlanali saatler oldu. modlari goreve cagiriyorum, artik spoilerlar kalkmali, SON BOLUMU IZLEMEDIYSENIZ SIZIN PROBLEMINIZ BITCHEZZZzzz sdfg

Biri Amerika'dan spoilerı bassın o zaman görüşelim, orospularrrr(!).
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Azmodai said:

arcane said:

Spoilerlar almış başını gitmiş. Modlar göreve.

bolum yayinlanali saatler oldu. modlari goreve cagiriyorum, artik spoilerlar kalkmali, SON BOLUMU IZLEMEDIYSENIZ SIZIN PROBLEMINIZ BITCHEZZZzzz sdfg

Biri Amerika'dan spoilerı bassın o zaman görüşelim, orospularrrr(!).

bassın hacı da zaten aynı anlarda izliyoruz aşağı yukarı
Sosyal ağlarda paylaş

tee ilk yelkenli yaptıklarında waltu tekneden alan herif vardı ya

micheal adadan ayrıldığında onla muhabbet ediyordu. kruşunu kafana sıksan bile sekecek, kendini öldüremezsin, ben de çok denedim biliyorum vs. şeklinde

yani hem o adam hem de micheal aslında jacob touch yemişler ve birer candidatetiler üstleri çizilmiş durumdalar sanırım?

Sosyal ağlarda paylaş

Cetele

Eskiden cekisme widmore ile ben arasindaydi, simdi bs ile jacob var. Ben her firsatta jacob icin sacini supurge ettigini soyledigine gore widmore black smoke ile yandas olmali, velhasil denizalti locke'un topladigi tayfa icin geliyor olmali di mi?
Sayid ve claire bs ile,
jin, kate ve sawyer arada bi yerde,
jack, hurley, miles, sun, ilana, pilot ve ben jacob ile.
boyle de cetele tutarim :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...