mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qamB26x6ods üşenmeden izleyin. asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çünkü bazılarına sadece taksiye binip napıcağını söyleyemezsin. jacob resmen hakaret etti lan hurleye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=qamB26x6ods üşenmeden izleyin. asdsadas SFDSDSFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahahaha michael ya, adamin butun replikler walt sadece herhalde, ben lostun sonunda supriz son michael'in new yorkta walta kavusmasi olarak bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yeni bölüm yayınlandı, izliyorum şu an =) uykusuzlara selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ana unutmuşum la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 başlıcam birazdan, umutluyum brz aksiyon olsun hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 onumuzdeki 40 dakka icinde bolum super veya eh vasat gibi bir yorum yapar misiniz? ona gore battlefield'i birakip izleyecegim veya cekip sonra izleyecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 iyi bölüm(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 allah belanı versin sayid. boyun devrilsin. nadya ile öbür dünyada bile karşılaşama emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Süper bölüm (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 cidden çok iyiydi. Evil incarnate locke, sawyer'ı nereye bıraktı ki? birlikteydiler en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 jin e göz kulak oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bugün mü? salı geceleri çıkmıyor muydu bu dicektim anaaa bugün çarşambaya offf unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 claire ne güzel de şarkı sööölüyo o öyle. yirim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Evil incarnate Şu ana kadar Lost taki en karizma karakterlerden birini harcadılar valla. Japon abinin ailecek hastasıydık. Kafam girsin sana Sayid. Claire'ın Kate'e "KAYT" diyişinede hastayım asfdasdfsda. Bölüm baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bende o KAYT'ı dicektim, güldüm resmen orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Berbat bölümdü claire hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ne var kite demişse :P av aksaanı işte ^^ Bence iyi bölümdü black smoke yönetiyor. Sorulara hala cevap bulamıyoruz ama bu izlediğimiz bölümlerle temel atıldığı şüphesiz. (ulan koskoca benjamin linus ne hale geldi içim yanıyor :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bir dahaki bölümün adı Dr. Linus. Ben'in bölümü olacak belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bune la ırkçılık başladı ada olmaz arkadaşım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kalite bölümdü, yola gelmeye başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 progamer said: Evil incarnate Şu ana kadar Lost taki en karizma karakterlerden birini harcadılar valla. Japon abinin ailecek hastasıydık. Kafam girsin sana Sayid. Bölüm baya güzeldi. +1 Sayid vs Japon abü ne biçim dövüştüler ya vay be dedim,Sayid Allah'ından bul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar