Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi claire deli kadın rolü yapamıyor fransız kadın gibi değil alışamadım bağırmaya kızmaya çalısıyor beceremiyor böyle tek benim mi gözüme battı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 claire deli değil ki zaten niye deli kadın rolü yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Komutan said: mani said: mesela bi şarışın kadın vardı. 4. sezondaydı. bizimkiler others tarafından yakalandığı sezon. juliet i damgalatmıştı yardım ve yataklıktan ötürü. o nerden geldi, kimin nesidir onu öğrenmek istiyorum ben mesela. adanın gizemine 1 jacob'a 2 smokey e 3 yoksa. böyle önemli karakterler bir anda yok oldu ortadan nedir ne değildir belli değil. Goodwin'in karisindan mi bahsediyorsun? hayır ya. jack'in dövmeleriyle ilgili konuşan bi sarışın kadın vardı. Ben ameliyat olduğu sırada ortaya çıkmış, juliet kate ve sawyer a yardım ettiği için cezalandırmaya çalışmıştı. bir nevi adanın yargıtayı gibi birşeydi. Ama önemli bi karakterdi öyle fasa fiso değildi. ne oldu, nereye gitti, nerden çıktı belli değil mesela. böyle bir sürü karakter girdi çıktı ama gelişleri ve gidişleri hep muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Hatırladım o kadını,inceleme yapan müfettiş gibiydi.Yaşlı bir kadındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mani said: hayır ya. jack'in dövmeleriyle ilgili konuşan bi sarışın kadın vardı. Ben ameliyat olduğu sırada ortaya çıkmış, juliet kate ve sawyer a yardım ettiği için cezalandırmaya çalışmıştı. bir nevi adanın yargıtayı gibi birşeydi. Ama önemli bi karakterdi öyle fasa fiso değildi. ne oldu, nereye gitti, nerden çıktı belli değil mesela. böyle bir sürü karakter girdi çıktı ama gelişleri ve gidişleri hep muamma. Sanirim bu kadindan soz ediyorsun : http://lost.wikia.com/wiki/Isabel "Through the Looking Glass" isimli bolumde vefat ettigi soylenmis. Anladigim kadariyla kumsala baskin yaparken olen Others ekibi arasinda yer aldigi varsayiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kac bolum olcak ya bu sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 black smoke ölüp jacop kazanıp diziyi bitiriyolarmış bir de kalırız vallaha öyle hiçbi soru yanıtlanmaz dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 5-6 senedir hala alışamadım şu dizinin jeneriğine ya. Demin ışıklar kapalı izleyeyim dedim o iğrenç korkutucu sesle yazı girdi, odama kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 jacob hugodan zannedersem Ben'den istediğini istiyor. yani 2 dir deniyor sorgusuz sualsiz yapıyor hugo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 David vs Jack'in oğlu varmışta piyano çalışıyomuşta bilmemneymiş,son sezondayız ya bu saçmalıklardan bize ne,Japon abinin oğlununda orda piyano çalması bize ne gibi bir artı kazandıracak,5 bölüm oldu bi nane yok doğru düzgün,kızıyorum ama hee:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Dandik olduklarından diziden çıkarılan karakterlerin son sezonda zorlama bir şekilde hikayeye dahil edilmesi rezalet birşey. Kaçıncı bölüm, hala en ufak bir tatmin yok. Kate centric, Sawyer centric, Jake centric, Sayid centric bir tane de Jacob-Smoke centric yapın bari de ne izlediğimizi anlayalım. "Biz zaten karakter dizisiyiz" diyerek sonu bağlayıp, "filmini izleyin geri kalanları orada öğrenirsiniz" diyecekler gibi gözüküyor.The Sawyer Song bu topikteki Lostzedeler için gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sawyer song iyiymiş. lama lama duck ekolü. o diilde dizi gittikçe dahada kötüleşiyor. her bölüm öncekinden kötü. lütfen 1 bölüm daha çıksın bitsin sonra falan. 5 sezon seyrettik bari noldu onu öğrenelim diye seyrediyoruz resmen. keyif alan var mı allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 En azindan 15. bölüme kadar sorulara asiri bir cevap beklemeyin bence. Yani önce puzzle parcalarini dökecekler ortaya, birlestirmesi de dedigim gibi en azindan 15. bölüm sonrasinda olucak. Arada bir takim sorular yavasca cevaplanir ama hepsi degil. Alttaki linkde de yaziyor. 14. bölüme kadar her bölüm bir karaktere odaklaniyor dizi. Bu bölüm mesela Jack üzerineydi önümüzdeki bölüm de Sayid üzerine. Karakterleri tek tek tanittiktan veya olaydaki rollerini gösterdikten sonra ancak toplarlar konuyu. Tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 iyice boka sardı dizi. izlerken canım sıkılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 son bölüm ilk defa eski lost havasını yaşattı bana. yalnız canımı sıkan şey işleri giderek metafiziğe bağlıyor oluşları. yani ne bileyim aynada kendine dair bir şeyler görürsün, hayal gibi bir şey olur da her bireyin aynı şeyi görmesi, hmm fazla hayalperestlik kesmiyor. zamanda atlamaların en azından bir tabanı vardı izleyici için, fizik mizik izliyorduk bir şekilde de bu hoş olmuyor. niye çünkü bu yüzden der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sadece kendileri mi gorebiliyo acaba aynadaki goruntuleri? yoksa baskası baskasınınkini gorebilir miydi acaba? gerci hurley mal mal bakakalmıstı herelde goremiyodu. yalnız jack sıyırıp aynaları patlatınca ben baya bi ayar oldum herife. tam bi salak rolu vermisler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 faraday nerde abi :( 5.sezon'da faraday'lı bölümler baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 faraday ölmedi kalbimizde yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 desmond gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ekşisözlükte yapılan bir yorumda, ilk sezon bölüm adlarıyla son sezon bölüm adları arasındaki benzerliğe dikkat çekilmiş. gerçekten de son bölümdeki bir çok olay ilk sezon paralel bölümlere gönderme içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 alayına kal vas hulayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 uçak düşmeden gösterdikleri hayatlarında sadece gelecekleri değil, geçmişlerininde değişmesi lazım. mesela jack in çocuğu var son bölümde yaşıda büyük, john lock şu an evleneceği sevgilisiyle kavgalıydı diye hatırlıyorum daha önce uçağa binmeden. Şimdi gösterikleri geleceğe göre geçmişleri de değişik. Ayrıca bence uçak düştüğünde hepsi öldü, kimisine kara duman kaçtı kimisine beyaz duman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 o teori ekşide de geçiyor fakat john locke'un hala felçli oluşu bunu çürütür. jack'in çocuğu vardı da bahsedilmemişti demek ki. bir değişiklik yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 daha hic izlemedim sunu dun 1.sezon dvdsini aldım arktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar