delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 3. bolum icin snik pik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 siniik piik Karizmatik Japon abi kıllandı sanırım Sayid'den,gel bi tenhaya diyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bu arada yeni izledim de iyicene abarttılar yav şimdi de bunlar çıktı... Çok alakasız ama kafama takıldı Desmond diyince,biri hatırlatabilir mi tam? Desmond demişken bir yardım... Desmond adaya bot yarışı sonrası geliyordu di mi,ama ondan önce hatch'te bir adam vardı amerikalı asker miydi neydi onun olayı neydi,o nasıl gelmişti fln,yani eski sezonlarda bir sürü başka detaylar var şimdi önemi kalmadı 3-5 şeye odaklandılar bitireceğiz diye ama sanki daha başka şeyler vardı hatırlamıyoruz,ya da önemsiz bıraktılar gibi geliyor,Hugo'nun numaraları Güney Pasifikte görev yapmış bir askerden duyması fln,inşallah her şeyi bağlayacaklar adam gibi ama bana nedense bir sürü şeyde geçiştirilecek gibi geliyor....] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bahsettiğin kişi Kelvin. Adaya nasıl geldiğini bilmiyoruz ancak 92 öncesi geldiği kesin. Radzinsky ile beraber çalıştıklarını ve Radzinsky'nin silahı kafasına dayayıp intihar ettiğini söylemişti. Kelvin'e dair en önemli detay amerikan ordusunda görev yapıp ırak savaşında bulunması ve Sayid ile burada tanışması. Sayid'in eski komutanına işkence yapıp konuşturması karşılığında onunla anlaşma yapan kişi Kelvin'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 juliet yokj diyenlere 79:36 da tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi jülyetin memesi var, bu karıda yok meme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 mclovin said: juliet yokj diyenlere 79:36 da tam olarak. ne göz varmış sende de arkadaşım, bu kadının neresi juliet allasen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bu kadın juliet falan değil basit bir benzerliği bile buna yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu kadın sun ın jin in babasını ziyaret ettiği bölümde de arkada görünüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hortlak bu ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 julietin teyze kiziymis, lostun sayfasinda yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 james fazla hor kullanmış, o göğüsler ne halde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QueenofSpades said: mclovin said: juliet yokj diyenlere 79:36 da tam olarak. ne göz varmış sende de arkadaşım, bu kadının neresi juliet allasen :D benzetene helal olsun :D sana julieti ayarlıcam dicen vericen eline bu teyzeyi görecek :D ya hadi anlarım film izlerken karıştırılmış olabilir de o hızda,şu resme bakıp alın size juliet demek nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 simdi nezman dusucek 3. bolum nete ben tarihleri karistirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 /discuss what happened (already) happened gibisinden bi laf geziyordu bi ara daniel kişisinin ağzında, bu yüzden michael sürekli intihar ettiği halde ölemiyordu filan. ne olursa olsun her şey olacağına varıyordu. acaba mesela paralel realitede (uçağın düşmediği hal) gördüğümüz olaylar bi şekilde herkesi bi yerde buluşturacak mı? bi sahnede bi ışıma daha olup coart diye iki paralel gerçeklik birleşecek mi? peki bu dediğim olursa bu bütün bunların already happened olduğunu, yani olayların geçmişte geçtiğini mi gösterecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 neden olmasin mantikli bir cozum olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 delimanyakcapkin said: simdi nezman dusucek 3. bolum nete ben tarihleri karistirdim bu gece 9 unda cikacakmis , ama nete ne zaman dusuyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 7 buçuk da falan düşmüş oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dizi nasıl gidiyor bi genel görüş alabilir miyim spoilersız olarak, başlamak için biriktiriyorum da bölümleri. Değer mi dönmeye izlemeye yoksa bayık mı gidiyor? Bir de aradaki aylarca süren aranın verdiği unutkanlığı toparlayabiliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ilk defa bu kadar düzenli gidiyor. ama olayları çok çarptırdılar sadece ilk 3 sezon için izlenir boşuna bekleme başla bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hehe tamam indirmeye başlayayım 6x00'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 lostu hiç izlememiş ve 6 sezon bittiğinde izleyecek olan bir arkadaşım var. yani ulan diyorum cidden sinir oluyorum. cidden adamın kafaya takılıyor bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben o arkadasinin yerinde olmak isterdim hic bilmeden 6 sezon izlemek ne zevkli olurdu pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 netten izleyebileceğimiz bir adresi olan varsa atabilir mi acba? canlı olacak tabi, az sonra başlıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://thedw.us/post/371755313/oh-sh-film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar