eaglas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Selamlar kısaca yazmak gerekir ise yeni kurulduk amacımız online oyunlar tek sıkıcı olduğu için hep beraber bişiler yapıp zamanımızı en iyi şekilde geçirmek. RvR ağırlıklı PQ,SC,RAID,RP yapıyoruz.Guildimiz deminde dediğim gibi yeni ve lvl ı düşük bize yardık edenler ile hep beraber bunu yükselticez ve tekrar yazıyım :) asıl amacımız sohpet ve yardımlaşma diyebilirim.İlgisini çeken arkadaşlar için bilgi Vent + Site İsim:Templars of The Light Taraf:Order Server:Karak-Azgal Yetkili arkadaşlar Eaglas Eraybabacan Phyxantar Allfrig Eosic Azman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hm :p. Başka yerde oynuyormuydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eaglas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 k-norndaydık az bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hayırlı ugurlu olsun diyelim. 8-9 tane char var azgalda arada sw ve archmage ile oynuyorum explerin faydası olsun diye pm atarım guilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eaglas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 fuzulee said: hayırlı ugurlu olsun diyelim. 8-9 tane char var azgalda arada sw ve archmage ile oynuyorum explerin faydası olsun diye pm atarım guilde :) Tamam yardımların için saol :D bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Herkese selamlar Eaglas çok iyi tarif etmiş..Guild içerisinde hard core bir çok oyuncu var..1 yıldan fazla bir süre Aoc oynadıktan sonra bazı arkadaşlar Aion denedik...sonra Aionda gold seler ve grind yapmak bot a bağlamak ve adam kasmak , ya zor geldi yada biz beğenmedik...bunun hakkında bir şey diyemeyeceğim..ama ortak arkadaşlık grubumuz çoğunlukla+18 olduğu için kimi okul kimi iş hayatı peşinde...bunun neticesinde Çinli gibi olamayacağımızdan Aion defterini kapattık..Şahsi fikrime gelince Aion benim acount halen devem ediyor, sadece craftı hoşuma gidiyor onu yapıp şunu boyayıp satıyorum filan fıstık ...ama Aion pvp desen pvp değil...savaş modu sürekli sürüngen öldür örümcek temizle..görevler 100 tane ondan 200 tane bundan filan..sanırım bana göre deil..olayın bir türlü içine girip kabullenemedim...ve gold seller lar adama oyunu soğutuyor...gmler deseniz ulaşmak na mümkün..hatta 15 gün filan sürüyor..nereden biiyorsunuz diyeceksiniz?...hesabımızdan biri çalındı gold seller tarafından adamlar bizim guildden çıkmadan tam 15 gün hesabımızı kullandılar....gm lere her gün yazmamıza ve ss ler çekip göndermemize rağmen hiç bir şey yapmadılar..hatta ve hatta 15 gün boyunca adam sabit noktada gethering kastı sağa sola kıpırdamadan...aynı noktayı...bunları geçtik..mail yazmaya devam forum sayfasını bombardıma devam ederkene..forum sayfalarından yazılarımızı silidiler..15. günün sonunda hesabımız geri geldi...sonrasında gm tayfası değişti 2 gün sonra tekrardan hesap ban yedi ..eee dedik sebeb?..altın satış reklamı yaptığınız tespit edildi dediler...:))ulan be .... diye başlayan bir mail döşedim gm lere ve aion ile ilgili tüm resmi kuruluşlara +visa kart genel merkezine+mmorpg sitesine heryere mesaj attım..be şerefsizler dedim adam hesabı çalıdı zaten yazışmaları görmüyormusunuz...dilimizde tüy bitti..heralde çalıp altın satacaklar..be .... diye biten maili gönderdikten aynı gün oyun şifresini filan tekrardan açtılar..ama mmorpg sitesini giripte aratırsanız bu konu hakkında yüzlerce kişi göreceksiniz...neyse asıl konu dışına çok çıktık.. Konumuz Warhammer..oyun son yamalar pachler den sonra filan baya toparlamış gördüm..rvr sistemi olsun ch ler filan gayet güzel olmuş mini gameler harika yeni eklenen dungeonlar da cabası bir güzellik katmış..kısaca şöyle söyliyim...gold satıcısı olmayan ..(veya var en azından aleni deil)herhangi bir macro veya bot kullanmanıza gerek kalmayan..(kullandığınız anda ban yediğiniz:))) buna g15 te dahil)..bana göre Online oyunu gerçek mantığı olan sadece PVP üzerine kurulmuş bir gerçek oyun arayan herkes bu oyunu oynamalı diyorum... Guild olarak çok düşündük Conan mı Aion devammı yoksa Mortalımı bekleyelim filan ama sonunda bu en mantıklısı geldi diyorum..ilk günlerinde deneyipte oyun kutusunu bir kenara atan tüm Warhammercilere sesleniyorum..sadece bir Türk guildi arıyorsanız biz şimdi Warhammerdeyiz.. Vent + Site İsim:Templars of The Light Taraf:Order Server:Karak-Azgal Yetkili arkadaşlar Eaglas Eraybabacan Phyxantar Allfrig Eosic Azman Saygılaırmla ERay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 40 ların online durumları nedir. Aktifler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 BlindArcher ustam katılımınla heyecanımız 2 katına çıktı her şey için çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Henüz ciddi bir başlama yok o kısmı yanlış anlaşılmasın :D. Daha öncede, orderda toplanılmaya çalılışdı, sonradan farklı guildlere gidenler oldu, sürekli karakter değişenler oldu felan derken, bir kaç tane 40 ortada kaldı. O yüzden şimdilik eğlencesine takılıyorum. Bir süre girmeyi bile bırakabilirim. Milletin levellar yükselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eaglas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Lvl önemli tabi ama beraber bişiler yapınca anlamıyorsun dün scde ve chlerde estik esmeye devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 selamlar bu Necropolis of zandri ye girdim ben ama milleti buraya nasıl çekecem onu bilemiyorum...konu hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 talisman var. Ah den "stone" diye aratırsan talisman grubunda çıkar. Grup ve tek kişilik olarak 2 çeşidi var. Bunlarda kendi arasında, level 10 a kadar, 20 ye kadar, 30 a kadar, 40 a kadar diye ayrılıyor. Kullandığında 15 dakikka cooldown a girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oyunda bir ihtiyacınız olursa bana PM atabilirsiniz 'Dlent' oyundaki nick' im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 çok teşekkür ederim yardımlar için..şunu itiraf ediyim..Warhammer oynayan insanların kültür seviyesi çok yüksek..yardımlaşma hat safhada..yada bu bizim şansımız...süper.. bu arada gelişim devam ediyor..Yakında Türk rüzgarı iyice saracak Azgalın her yanını... status character name career rank Aeglass 21 Eosic 19 Eraybabacan 25 Phyxantar 17 Eaglas 12 Azman 15 Babahealer 15 Îréth 10 Allfrig 17 Hott 35 Broncka 40 Asgafrut 9 Radyasyon 21 Alican 27 Cubbeli 27 Därth 18 Galmir 13 Redegor 25 Sevinc 10 Beyazgölge 21 Elrosin 18 Cankurtaran 13 Alldwinn 10 ßrykaanß 4 Kongar 24 Katilin 7 Earond 8 Skotir 5 Oddwar 4 Finnmac 5 Delzoun 2 Yamyam 10 Cesur 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 başarılar, keşke norn'da olsaydınız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Öeh, adam kasmış, emek vermiş, +rep Başarılar:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 guildin ihtiyacı olan herhang bir class varmı benimde canım sıkıldı destroda yeni bir başlangıç yapasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yanlız t1'de order feci eziliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sam said: başarılar, keşke norn'da olsaydınız. :) teşekkürler ustam.. ilk başta normda başladık ... Ama sonrasında Azgal da yoğunluk ve Türkler fazla denildi..hemen buraya zıplayıp kurulumu yaptık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Reflective said: guildin ihtiyacı olan herhang bir class varmı benimde canım sıkıldı destroda yeni bir başlangıç yapasım var guildin ihtiyacı filan öyle bir yapılanma içerisinde değiliz ustam..bilgilerimiz paylaşarak vent ortamında. kah senaryo ..kah kalemizi savunuyoruz..hiç biri olmadığında ise ch lerimizi yapıyoruz..heyecan ve hareketin bol olduğu bir oyun zamanın nasıl geçtiğini ...an geliyoruz anlamıyoruz bile:))).amacımız içimizdeki ruhu oyuna yansıtıp ..kendimizi ne hissediyorsak onu açıp oynamak..hemen hemen tüm karekterlerden var gibi..ama her oyunda olduğu gibi Tank oynamaya insanlar pek yanaşmıyorlar..:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben severim tank oynamayı. zaten norndada bg oynuyordum. iron breaker'ıda hep merak etmiştim bi ib açıyım ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Reflective said: ben severim tank oynamayı. zaten norndada bg oynuyordum. iron breaker'ıda hep merak etmiştim bi ib açıyım ozaman ustam valla süper olur..akşam baya bir tank eksikliği çektik..ama gerçi girdiğimiz 15 e yakın t3 seneryadon 3-4 tanesini kayıp ettik ama genede büyük ihtiyaç tank.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eaglas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 T1 çoğunlukla destonun T2 troll dışınca order T3te işler değişiyor Çoğunlukla order.RVR Olarak T1 de çok iyi kapışmalar geçiyor ama gündüz order akşam desto :) ancak trail hesaplarında olması dengeyi sarsıyor tabi.T2 T3 T4 rvr ORDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 t1 order çok salak oynuyor. gölgesinden korkuyorlar resmen, gurup şeklinde hareket etmiyorlar. inş t2de öyle değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 t1 oyunun en dandik yeri ya grup aksiyonu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar