Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 rüyamda 2 hafta önce aldığım ehliyetimi tekrar kaptırıyordum. hem de alkollü bir şekilde çankaya'da bir ceylana çarparak. evet yanlış duymadınız. 2 yıllığına alıyolardı oha hayatımda bu kadar üzülmemiştim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 herkes açık uyumuş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 vindovz açık kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yeni ehilyet sistemnide ilk 2 yıl içinde kaza yaparsan ehliyet vermiyolarmış gibi bişe duydum doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2006da aldım ehliyeti ben almadan 1 yıl öncede yok ehliyet almak zorlaşcak yok stajyer sistemi gelcek of napıcaz falan diyorlardı. hala diyorlar böyle şeyler. ama dediğinin bunla ilgisi varmı bilmiyorum. büyük ihtimal bu tarz bişeydir. bişey falan çıkmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 toptan alsalarmıs daha ıyımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 alkollü araç asla kullanmam bir tanıdıgımı hastaneye kaldırmışlardı mecbur gitmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 zaten iyilerin başına gelir böyle şeyler hep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Black-ice said: 2006da aldım ehliyeti ben almadan 1 yıl öncede yok ehliyet almak zorlaşcak yok stajyer sistemi gelcek of napıcaz falan diyorlardı. hala diyorlar böyle şeyler. ama dediğinin bunla ilgisi varmı bilmiyorum. büyük ihtimal bu tarz bişeydir. bişey falan çıkmaz yani. hah evet geldi mi o stajerlik falan onu soruyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gelmedi gelmedi gelmez de hiç sanmıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben 2007 de aldım zaten de :D merak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bi ehliyet alamadım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 offf bütün gece rüyamda yılanlarla boğuştum. gırtlakladım durdum şerefsizleri. en son pencereye sıkıştırıp kafasına şeltoks sıktım da öldü it. nebiçim iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Estel sen kazanmışsın o yüzden kabusluktan çıkmış :D Ceylana çarptıysan elinden alcaklardı ömür boyu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bu aralar çokça halka açık yerlerde cinsel ilişkiye girerken küçük financialın koptuğunu fln görüyorum . Lan iğrenç bir duygu ya uyandığımda aşağı bakmaya korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 vajinusmusun rüyada tezahürü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dün gece prototype oynadım yatmadan. ondan mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ten point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar