paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 geçen ben de visitorsu gördüm böle gökyüzünde devasa bişi açıldı kapandı prizma oldu donut oldu en sonda kristal avize oldu. uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 v de ki kadın taşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 anasını sen al kızını da ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 eyw gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben de rüyamda işe geç kalmıştım. pijamlarımla işe gidiyodum yolda patronla karşılaşıyoruz. işe gidince bana çağrı at diyo sonra üstüme başıma bakıyorum aaa böyle işe gidilmez diyorum eve dönüyorum üstümü değişmek için annem diyo geç kaldın çok geç kaldın. sonra gözlerimi açtım, baktım başımdaymış kalk geç kalıcaksın diyodu. ama her zamankinden 10 dakika erken geldim işe. ne işse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hep kabus görmek istemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gece komut ver alsınlar yorganı falan üzerinden etkili çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 adamınbiri said: hayatımda ilk kez başıma geldi şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok saçma bi rüyaydı aslında yatılı bi okulda kalıyodum ordaki hocalar iğrençti evime çok uzak bi yerdeydi okul haftasonları hiç bir şekilde yurtta kalmak yasakdı benimde cebimde 5 kuruş para yoktu evime dönmek için bi arada bi grup yabancı öğrenci bana sataşıyodu çok sinirleniyodum baltamla çekicimi kapıp gidip onlardan birini öldürüyorum aslında en rahatlatıcı kısmı burasıydı :D sonra bir anda uyandım bu rüyanın anlamı ne diye sormıyacam büyük ihtimal k*çım açıkta kaldı ama ilk defa bukadar kötü uyandım bi rüya sonrası Aa, 6. sınıfta yaşadığım "Haydi aileye ihtiyacım yok yatılı okuyayım." macerası. Hiç hoş değildi. bir kere yanıma playstation'ı alamayacağımı anladığım zaman beyin sarsıntısı geçirmiştim burnum falan kanadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lan ne bebe kabuslarınız var, ben ağlayarak uyanıyorum her kabusumdan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sen az önce adamın kabusuna bebe diyip kendin zırlaya zırlaya uyandığını mı söyledin? Nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 en güzel rüya herkesin gördüğünü saydıgım sabah okula gitmek için uyanmayıp rüyanda uyanıp giyinip okula gitmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 napae said: Lan ne bebe kabuslarınız var, ben ağlayarak uyanıyorum her kabusumdan lan. daha öncede söylediğim gibi en son doğum günümde ağladım ondada sinirden! ););)));;;;)))););););)))); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ıslak rüyalar uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Red said: en güzel rüya herkesin gördüğünü saydıgım sabah okula gitmek için uyanmayıp rüyanda uyanıp giyinip okula gitmek :) böyle güzel rüya mı olur yaff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 eve gidecek para yok ama baltan ve kılıcın var gerçekten çok berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 lucid dream (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 benim ennn kötü kabusum tecavüzden hapise giriyordum off uyandığımda hayatıma nasıl şükrettim en aptal şeyleri bile kalktım öptüm odamın duvarını falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 güzel rüya görmek kadar kötü bir şey yok.ağızda bir gülümsemeyle uyanıyosun.sonra mal mal tavana bakıyosun gerçek olmadığını anlıyosun fln. evet eski sevgiliden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Tuor_annare said: güzel rüya görmek kadar kötü bir şey yok.ağızda bir gülümsemeyle uyanıyosun.sonra mal mal tavana bakıyosun gerçek olmadığını anlıyosun fln. evet eski sevgiliden bahsediyorum +89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar