Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kabus görüp uyanmak ne berbat bişeymiş

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

hayatımda ilk kez başıma geldi şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok saçma bi rüyaydı aslında
yatılı bi okulda kalıyodum ordaki hocalar iğrençti evime çok uzak bi yerdeydi okul haftasonları hiç bir şekilde yurtta kalmak yasakdı benimde cebimde 5 kuruş para yoktu evime dönmek için
bi arada bi grup yabancı öğrenci bana sataşıyodu çok sinirleniyodum baltamla çekicimi kapıp gidip onlardan birini öldürüyorum
aslında en rahatlatıcı kısmı burasıydı :D
sonra bir anda uyandım
bu rüyanın anlamı ne diye sormıyacam büyük ihtimal k*çım açıkta kaldı ama ilk defa bukadar kötü uyandım bi rüya sonrası
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyada balta görmek

ruyada balta görmek, sıkıntılı yasanılan konuda yardım gelecegini, saglıgı kötu ise saglıgına kavusacagını belirtir. balta vurmak amaçlarınıza ulasmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek demektir. kırık balta, hastalık olacagına ve para kaybedilecegine isarettir. ruya sahibi bir kadınsa, zengin olmayan fakat çok iyi kalpli biriyle evlenecegi anlamına gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyada cekic görmek

ruyada çekiç görmek surekli olmayan bir sıkıntı veya uzuntuye yorumlanır. buyuk sıkıntıların ustesinden gelmeniz ve buyuk gerekecek demektir. civi çakmak alacagınız bir haberden nedeniyle çok mutlu olacaksınız anlamındadır. cekiç sesi duymak beklemediginiz bir davete çagrılacagınıza isaret eder.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

evet yönlendirebiliyosun ama kısıtlı mesela hırsızdan kaçmak için hızlı hızlı koşmak istiyodum ama ahenkle uçabiliyodum sadece sdfsdfds

Olsun o bile çok güzel. çok nadir bu uçma oayı oluyor rüyamda. Senede 1-2 falandır. Çok hoş bir duygu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...