adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hayatımda ilk kez başıma geldi şuan kendimi çok kötü hissediyorum çok saçma bi rüyaydı aslında yatılı bi okulda kalıyodum ordaki hocalar iğrençti evime çok uzak bi yerdeydi okul haftasonları hiç bir şekilde yurtta kalmak yasakdı benimde cebimde 5 kuruş para yoktu evime dönmek için bi arada bi grup yabancı öğrenci bana sataşıyodu çok sinirleniyodum baltamla çekicimi kapıp gidip onlardan birini öldürüyorum aslında en rahatlatıcı kısmı burasıydı :D sonra bir anda uyandım bu rüyanın anlamı ne diye sormıyacam büyük ihtimal k*çım açıkta kaldı ama ilk defa bukadar kötü uyandım bi rüya sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 20 dk önce biri beni aradı.. oda bi kabus görmüş aman yanında olcakmışım da sevgi göstercekmişim.. dedim mesai bsaşladı görüşürüz kapaadım. onunda kıçı açıkta kalmış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bi de görürken uyanamıyosun bazen o daha fena. bi de freddy var o da kötü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dostum bu anlattiklarini gercek hayatinda yasayanlar var, onlar napsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 onlar intihar etsin nebiliyim ben hepside aynı anda yaşanmaz daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 cinayetten 23 yil hapis yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 allah kurtarsın arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 aquila said: dostum bu anlattiklarini gercek hayatinda yasayanlar var, onlar napsin? adamınbiri said: bi arada bi grup yabancı öğrenci bana sataşıyodu çok sinirleniyodum baltamla çekicimi kapıp gidip onlardan birini öldürüyorum :D Gerçekte balta ile girende var tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 küçüklüğümden beri rüyanın rüya olduğunun bilincinde uyuyorum =/ çocukken kabus görünce mutlu oluyodum korku filmi izler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben yaklaşık bi 5 yıldan sonra ilk kez rüya görüyorum zaten o da kabus çıktı uzun yıllardır yemediğim bi çikolatadan alıp bozuk çıkması gibi bişi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kabus görüp uyanmak süperdir bence böle bi rahatlarsın ya sırf onun için kabus görebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Rüyada rüya gördüğünü anlayabilirsen rüyanı yönlendirebilirsin diyoladı. Neydi vardı öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet yönlendirebiliyosun ama kısıtlı mesela hırsızdan kaçmak için hızlı hızlı koşmak istiyodum ama ahenkle uçabiliyodum sadece sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben sigara almaya gidiyorum sigaram bitmiş 2 tanede ekmek aliyim oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Rüya görmek ve yönlendirmek işte bütün mesele bu. bende kabus gördüm bir keresinde... Cehenneme düşmüştüm Sorgudaydım o sıra... Alevlerin arasında Dedem yükseldi bi anda göğe doğru ve oradan bana kanlı kafa tasları atıyordu senin ne işin var burda diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Rüyada balta görmek ruyada balta görmek, sıkıntılı yasanılan konuda yardım gelecegini, saglıgı kötu ise saglıgına kavusacagını belirtir. balta vurmak amaçlarınıza ulasmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek demektir. kırık balta, hastalık olacagına ve para kaybedilecegine isarettir. ruya sahibi bir kadınsa, zengin olmayan fakat çok iyi kalpli biriyle evlenecegi anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Rüyada cekic görmek ruyada çekiç görmek surekli olmayan bir sıkıntı veya uzuntuye yorumlanır. buyuk sıkıntıların ustesinden gelmeniz ve buyuk gerekecek demektir. civi çakmak alacagınız bir haberden nedeniyle çok mutlu olacaksınız anlamındadır. cekiç sesi duymak beklemediginiz bir davete çagrılacagınıza isaret eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kan var mıydı kan? o da rüyayı bozuyomuş =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ruyada hem cekic hem orak gormek 13 yil hapis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 copry said: evet yönlendirebiliyosun ama kısıtlı mesela hırsızdan kaçmak için hızlı hızlı koşmak istiyodum ama ahenkle uçabiliyodum sadece sdfsdfds Olsun o bile çok güzel. çok nadir bu uçma oayı oluyor rüyamda. Senede 1-2 falandır. Çok hoş bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bkz ; Rüyada Heroes'cilik oynamak Uçmak Kaçmak Kelle Uçurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ne yardım geliyosa gelsin uyuycam ben sabah 6da yattım 10da zank diye kalktım bu kabus yüzünden tamam şimdi uykum olmayabilir ama gelir 1-2 saat'e herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet uçmak çok güzel de arkandan katil geliyo hızlı koşman lazım =)) biraz gergin ama yakalasa ne yapıcak onu da merak ediyorum. savunma mekanizması bilinçaltı falan daha hiç yakalanmadım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yat. Olmadı 1-2 adama daha dalarsın en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Zaten yakalanamıyorsun öyle durumlarda. Ya uyanıyorsun ya da acayip birşey oluyor. Şimdi yatıp uyuyacam haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar