SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dün akşam paticik buluşmasında Star Craft oynayan varmı bilen varmı dedim o kadar adamın hepsi bön bön suratıma baktılar. Yıprandım incindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ayıp etmişler de birleşik yazılıyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Olsun ben yinede çok kırıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 "warcraft oynaması zor" diye dota oynayanların starcraft oynamasını beklemeyeceksin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ortam seviyesizse SC oynayan adam yoktur ortalıkta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 StaraCrafta akarım ben bundan sora bizde vardı dimi sunucularda. Akarım. AKARIM. Akmayanında beceriksizlerinde canı cehenneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 arkadaşlar, ta sabah gördüm bu başlığı. bir anlam veremedim. varsa aranızda bir geyik eğlenin durun; ama anlam veremediğim birşeyler dönüyor burada. hangi pati buluşmasında, hangi pati mensuplarına dedin, ne dedin, bir sürü daha soru sorarım isterseniz. yapmayın. troll bir yere kadar burada. trolletmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 İzmirdeki pati buluşmasında izmirli patililere dedim hepsi bön bön baktılar ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?26,4238449,page=1 bulusma bu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 17 ağustos'ta fikri ortaya atıp 29 ocakta buluşabilmeleri bir başarı tabii. vay be gerçek olaylara dayanıyormuş başlık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar