napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 copry said: kumralsın aslen o zaman ten beyazsa saç koyuysa ama benim kalbimde hep kızıl kalıcaksın =( Kumral, teni beyaz olup da saçı açık kahverengi olana denmez mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Fistan said: çok sarkık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 napae said: copry said: kumralsın aslen o zaman ten beyazsa saç koyuysa ama benim kalbimde hep kızıl kalıcaksın =( Kumral, teni beyaz olup da saçı açık kahverengi olana denmez mi ya? ten beyaz saç koyu olan kumral mı olur nan deli misiniz :) esmer ten rengini belirten bi sıfat, saçı siyah olana siyah saçlı denir, esmer = koyu renk ten, orada bi anlaşalım :) kumral ise saç rengi sıfatıdır. Açık kahve ile sarı arasındaki saç rengine (bal rengi de denir) sahip insanlara söylenir. :) beyaz ten falan açıklamama gerek yok di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Beyaz ten süt gibimi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kumral o kadar kısa cümleyle tanımlanacak kadar basit bir şey değil, hele esmer hiç değil. Kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 QueenofSpades said: esmer ten rengini belirten bi sıfat, saçı siyah olana siyah saçlı denir, esmer = koyu renk ten, orada bi anlaşalım :) kumral ise saç rengi sıfatıdır. Peki saçı beyaz teni kara olunca noluyo apla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 drow oluyor, gözleride mor ise adı drizzt dır. abla değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 işte bak tanımlamışsın: saçı beyaz teni kara =) (ya da teni için esmer de diebilirsin) aman ne iğrenç kombinasyon olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ben kumralım. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 napae said: Ben kumralım. <3 men de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 benim adım boncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ohooo konu nereye gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Merve Sevi'nin yağlarından ve sarkık memelerinden iyidir sdklfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sen yağlı hatun görmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 AMaaan biri göstermesin şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Memeleri babanemin memeleri gibi olmuş ama. Bu yaşta yazık yani. Ben olsam bi operasyonla küçülttürürüm sjkdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bi de bir iki tane çocuk emzirse muz gibi olur kızın memeleri. Cidden dsfkjlhkljd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Muz gibi meme nedir ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 napae said: Memeleri babanemin memeleri gibi olmuş ama. Bu yaşta yazık yani. Ben olsam bi operasyonla küçülttürürüm sjkdflküçülttürürse çocuğunu keserim onun herşey doğalında güzel arkadaşlar yapmayın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 füze memeli olmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 napalm olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 böle olcağına hiç olmasın daa iyi http://img695.imageshack.us/img695/8092/dsfl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 0.5 kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Böylesini daha önce kimse görmedi ! Mrs. Garrison's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi memeleri guzel olsa nolcak ya? o suratı gorunce, o ses tonunu duyunca agzının ortasına patlatasım geliyo. turkiye'nin en itici kadını tartısmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar