Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N900 VS Iphone

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

n97 ile n900 arasindaki farklari genisce bi cok review de yazmislar. kisacasi diyorlar ki, n97 5 yil oncenin telefonu gibi kaliyor n900 yaninda, bi cok seyi duzeltmisler. yani n97 yuzunden n900 e uzaksan gozden gecir..

tabii evet elinize alip deneyin gorun bir telefonu. az para degil denenmeden alinmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

N900 ile iPhone bence kiyaslanmamali ikiside kendi dalinda suanda ciddi modeller telefon > oyun,program vb > net diyorsan iPhone ama Net > oyun, program, opensource > telefon diyorsanda N900. Ben N900 kullanicisiyim ve suan ciddi anlamda memnunum ekran dokumatigi fln hic rahatsiz etmedi bu zmna kadar sonucta analog cihazlardan geldik bugunlerede :P Tabiki bir iPhone degil ama gayette hassas. Unutmamak gerekirke iPhone hassasiyetinden rahatsiz olanlarda var forumlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

osuruk programi, sinek kacirma vs kullanacaksan, kisisel bilgilerinin google cloud tarafindan tecavuze ugramasindan ayri bir tat aliyorsan, ve her apacide olan bi cep telim olsun diyorsan iphone al.
yok ben richard stallmanciyim, free software, open source diyosan, n900 alirsin. ha bu arada multi tasking bu alet disinda hic bi alette yok, Ipaddada yok. pseudo multi tasking tarzi seyleri multi tasking diye onume sunmayin ama. multi tasking ya vardir yo yoktur.

simdi bende bu gun alicam sanirim, ama boyutundan emin degilim, boyutu fena deilse iyi, bu nokianin cikartigi ilk touchscreen telefonu almistim, ilerleyen aylarda tasimasi cok zor gelmisti.

ha bu arada kanuni programinin az olmasi cok normal, daha uk de 2 gun evvel dukkanlari vurdu, evvelinde sadece preorder edebiliyordun nokiadan, onlarida zaten ocak ta teslim ettiler.

bununda yani sira baskasina muhtac deilsin program icin, oturur linux ogrenir kendin yazarsin ihtiyacina gore, cok zor bise deil, yada richard abiye mail atarsin o sana yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

Churel said:

Şuan N900 HD2 N1 ve 3gs var bende. Bence hala 3gs yönetiyor. N1 hariç, satıcam büyük bi ihtimal diyerlerini.

app. Da eziyor birkere ya 1 tık. Mac sonuclari 1tık gazete,havadurumu eksi sozluge bile giriyorsun tek tıkla inanilmaz bi rahatlik. N900 un biraz yayginlasmasi lazim app olarak tabi yenisi cıkacak o zamana kadar bence suanda alinmaz o yuzden yenisini alin yada 3gs alin. Tabi kamera sizin için bir gerecse iphone zaten alınmaz hem fiyattanda avantajli n900 yaniezer atar n900. Kamera onemsizse Almayin suan bence
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 haftadır baya bir kurcalıyorum hepsini, şöyle söyliyim, teknik özellik şubu herşeyi geçtim. Kullanılabilirlik açısından çok komikler, iphonela kıyaslayınca (N1'i ayrı tutuyorum burda) özellikle N900. "Nokia şakamısın abi" demek geliyor içimden. Zaten oyun konusuna hiç girmicem yine Şaka yapmışlar heralde. Mobil oyun diye değişebilen resimler falan koymuşlar.(n900 de Guitar Hero oyniyim dedimde :D ) Harbiden şu telefonlara para vermiş olsam üzülürdüm yani. Hiç bana göre değillermiş.
Bu arada karalıyım satıcam HD2 ve N900 ü ilgilenen varsa mesaj atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

(bana göre) HD2, n900 e göre daha başarılı. Capacitive multitouch gayet iyi. (iphone a göre (fizik motoru mu diyim artık) daha başarısız) Ama bana hitap etmiyor ben daha çok multimedia seven adamım bide kolay olsun çabuk olsun sıkmasın baymasın çökmesin stabil olsun vs.. vs.. derim. Birde büyüklük var tabi bence büyük :D yani aslında iphone a kıyasla çok fark yok ama sanırım hatları köşeli olduğundan kaba duruyor. Donanımsal olarak harika hiç bi sözüm yok ama bu telefon android olucakmış ya windows olmamış (yada ne biliyim sevmiyorum ben windows)Sanırım istersen android yapabiliyormuşsun ama hiç uğraşıcak halim yok ona :)
N1 ve HD2 size hitap eden telefonlarsa alınabilir bence. N1 çok daha başarılı kendine has bir çizgisi var android olması avantaj ama yinede N2 tam olur gibime geliyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

htc zaten kendi işletim sistemini yazsa ki arabirimin büyük kısmını zaten kendileri modifiye edip entegre ediyorlar wm 6'ya, çok daha mükemmel aletler çıkacak ta, adamlar wm'de ısrarcı. kimse de söylemiyor herhalde, wm 6 ve 6.5 dokunmatik ekranlara uy-gun de-ğil.

hd2 sanırım biraz büyükmüş evet, bi kurcaliym bakalım bi yerden bulursam kurcalayıp yorum yazarım ben de
Sosyal ağlarda paylaş

sirf windows yuzunden hd2 den istedigim keyfi alamiyor gibiyim bu aralar, iphoneu kurcalamak vs cok daha keyifli idi.

becerebilirsem nokia n900 ile degistirecegim sirf maemo merakimdan tabii mumkun olur ise.

teknoloji ayni sonucta, ustlerindeki sistemleri merak ediyor artik insan. nedanko saolsun :D

bir numaram 37 yillik hayatimda iphone su zamana dek.

kim gececek bakalim.

nerde kaldi su review yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...