Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüv nedir ki?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Golden Virginia" said:

Baggio said:
Dolayısıyla ortada "dönen bir çark" falan yok. Kendi kendinize komplo teorileri kurmayın.

gene kız arkadaşınla fln kavga ettin galiba

komplo teorisi değil o, okuduğunu anla öyle yaz. dönen çark dediği başka bir kusur bluurlar onu yaparız başka birşey bulurlar
onu diyor arkadaş

Kız arkadaşım yakının mı, hayırdır?

"Onu yaptırırız başka şey bulurlar" diye bir şey de yok malesef, başınıza gelmemiş şeyler için boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsunuz :) Komplo teorisi dediğim kısımlar burası oluyor. Zaten her arabayı aynı süreç ve detayda inceliyorlar, kusurlarınızın seceresini çıkartıyorlar. Aracınız geçemeyecek haldeyse onları yaptırıp max. bir ay içinde tekrar (bedava) gidiyorsunuz, muayene için yalandan yaptırıp sonra geri bozduğunuz bir şey yoksa gayet güzel geçiyorsunuz.

Ağır kusurlu arabaları polise de bildiriyorlar, 3 ay içinde kusurları düzelttirip muayeneden geçmezseniz polis topluyor arabayı sokaktan. İsteyen istediği kadar ağlasın, çok güzel oldu her şey bence. Bencil, ihmalkar, üşengeç vs. insanlar yüzünden benim canıma, malıma zarar gelme riski neden artsın?

TÜV'e itiraz eden insan zaten bu konulardaki genel alışkanlıklarını çok güzel belli ediyor, öyle de bir faydası var :p
Mesaj tarihi:
"Golden Virginia" said:

1 ocak olayını bilmiyorum yazın yoktu doğrudur

gidin yaptırın 600 küsür milyon cezası var. 5 dakikada yapıyorlar. 25 milyon bişey. Polisler bayram etti zaten ocaktan itibaren coğu kişi hala bilmiyor bu olayı
Mesaj tarihi:
"far ayari fren kontrolu kadar zaman aliyor"
far ayarı en önemlisi ya, fren yapamazsan en azından kendin de gidiyon, amele gibi helikopter spotu takıp geçtiği yerde terör estirenler var
Mesaj tarihi:
Masticore said:

"Golden Virginia" said:

gidin yaptırın 600 küsür milyon cezası var. 5 dakikada yapıyorlar. 25 milyon bişey. Polisler bayram etti zaten ocaktan itibaren coğu kişi hala bilmiyor bu olayı

Ya ben bu işlerden tam anlamıyorum da ben arabayı gecen sene 1 ocak da aldım benim de yaptirmama gerek var mi?
Mesaj tarihi:
oraya arabanı yaptırıp yazılıdan 100 almak istercesine gitsen bile, mutlaka bi şeyler çıkartıolarmış en iyisi öylecene göstermek, masrafları onlar çıkarsın ki, 2 kere iş olmasın
Mesaj tarihi:
Chemical said:

"far ayari fren kontrolu kadar zaman aliyor"
far ayarı en önemlisi ya, fren yapamazsan en azından kendin de gidiyon, amele gibi helikopter spotu takıp geçtiği yerde terör estirenler var

güzel havada sis farını acıp anasına bacısına sovdurenler var. bi de sis farın acık kardes diye uyarınca, evet ben actım demiyolar mı...
Mesaj tarihi:
xieon said:

Masticore said:

"Golden Virginia" said:

Ya ben bu işlerden tam anlamıyorum da ben arabayı gecen sene 1 ocak da aldım benim de yaptirmama gerek var mi?

yeni arabalarda kaç yıl bilmiyorum valla.

Elbet bir limiti vardır diye düşünüyorum çünkü 0 arabadan bunu istemeleri saçma olur

ama öbür yandanda burası Türkiye performans için veya para için katalizörü cıkarıp satan adamların yaşadığı bir ülkedeyiz... isteyebilirlerde
Mesaj tarihi:
benim katalizator patladi 200.000de mecbur soktum, yenisi 1.500 lira. araba o kadar etmez =P

zaten du$uk devirler oluydu, manifold geri basinci olmayinca $imdi daha beter oldu..
Mesaj tarihi:
en iyisini yapıyor, Tüv geldiğinden beri biraz daha güvenli oldu yollar

Gayet oradaki her şeyi okuyup götürdük arabayı, geçirdiler.

Milletin far ayarı bozuk, geçir geçir diye orada kavga çıkarıyorlar ne olacak diye. Sonra önündekinin gözünü çıkar o far ile de ne olacak gör,

çok iyi yapıyorlar bu kadar sert kurallarla, en azından güvenlik ön plana çıkıyor artık
Mesaj tarihi:
snowwhite said:

oraya arabanı yaptırıp yazılıdan 100 almak istercesine gitsen bile, mutlaka bi şeyler çıkartıolarmış en iyisi öylecene göstermek, masrafları onlar çıkarsın ki, 2 kere iş olmasın

alakasi yok
ben su ana kadar 4 araba goturdum
sadece 1 tanesi oda benimki sorun cikti
oda benim malligim
farlara bakmadim cikmadna yola
sol farim patlakmis
onu yaptirim bitti
yoksa bisi yok
zorlamiyolar yane
  • Yeni Oluştur...