HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bim de alınacak var alınmayacak seyler var. gidersin bi ay sonunda şekerini, makarnanı falan alırsın depolarsın iyi olur hesaplı olur. migros pahalıdır ama istediğinide bulursun, düzenlidir, sonra çok fazla aratmaz. bununda clup kartıyla iyi indirimleri olmuyo değil şimdi orasıda var. carrefour exp var bizim burada çok leş. karışık, satılan ürünleri kontrol etmiyolar mı neyse tarihleri bitmiş ürünler raflarda, annem 2 kere et aldı burdan, et bildiğin bozulmuş leş gibi kokuyodu. cuma bi kola almak için uğradım da raflar bomboştu, pazar günü kapanıyoruz dedi, hele şükür dedim. edit:imla
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 15 kurusluk gofreti kopege atsan yemeye tenezzul etmez yalniz.
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya çayla falan gidiyor işte.bandırıyorsun çıtlıyorsun vs.yoksa tabim 15 kuruşa alcağın bir gofretten hayır beklenmesi normal değil.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 askeriyede eti ho$be$ 15 kuru$ mu ne. o guzel mesela =P
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 balon çaya gofret mi batırıyorsun?
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bimin dondurulmuş etleri güzel . kıyması kuşbaşısı fln . diada öyle değil mesela adam siyah plastiğin içine koymuş kuşbaşını onuda soğutucunun içine koymuş ne anladım ben o işten
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 genel olarak gofretten hayir beklemek enteresan zaten.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 nestle'nin gofretleri mükemmel.hem normali hem bitteri.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 nestlenin gofretleri ülkerinkilerin yanına yaklaşamaz. çukulatası iyi de gofreti çok fason
Bella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mükemmel. canım çekti yiyeceğim şimdi bitane.
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 nestle çikolatalarındaki o ortak tat (td)
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 nestle gofretlerindeki o hafif, lezzet vermeyen, hava yiyormuşsun gibi hissettiren tad ile hiçbişeyi dövemez çukulatalı gofret veya çokonat yerken o OM NOM NOM hissini başka gofretten alabiliyorsanız doktora falan gözükün zaten
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bol bilmem neli beyaz wanted var. çok başarılı o.
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ülker miydi nestle miydi biri, bağımlılık yapsın diye, kafein koyuyodu galiba çikolatalara. öyle bi$iler okumu$tum. ne kadar doğru bilmiyorum.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Kaede said: nestle gofretlerindeki o hafif, lezzet vermeyen, hava yiyormuşsun gibi hissettiren tad ile hiçbişeyi dövemez çukulatalı gofret veya çokonat yerken o OM NOM NOM hissini başka gofretten alabiliyorsanız doktora falan gözükün zaten hava yiyormuşsun gibi falan değil,gayet kıvamında lezeetli.ülker zaten tercih etmiyorum ama daha ağır ve bayan bir tadı var onun. nestle (tu) ayrıca çukulata değil,çikolata.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 escape said: ülker miydi nestle miydi biri, bağımlılık yapsın diye, kafein koyuyodu galiba çikolatalara. öyle bi$iler okumu$tum. ne kadar doğru bilmiyorum. dostum benim teyzem ülkerin arkadaşı doğru demiş ben de duydum
Öne çıkan mesajlar