SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 İçimde bir kelebek beni rahat bırakmıyor hiç.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 belli şizofren 3 tane var fotoğrafta. ben de bi şizofrenim selam psişik daşım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu ne be. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: kelebeen omru kisa olur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ben gıcık kelebeğim bildiğiniz kelebeklerden değilim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 selam bende kermit. 24lü yaşlardamıyım neyim pek çıkaramıyom. belirli bi meslek yok. buranın reisi benim onuda bilesin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahoy matey! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: selam bende kermit. 24lü yaşlardamıyım neyim pek çıkaramıyom. belirli bi meslek yok. buranın reisi benim onuda bilesin. kermit baaşgaaaağğn!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hoşgeldin. biraz ciddi gördüm seni, daha raad olmalısın:) tekrar hoşgeldin^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 QueenofSpades said: 24lü yaşlar nasıl oluyor peki? 24.2 - 24.3 falan mı? 2 - 3 ay farmla 25 olucam demek heralde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu arada fotoya dikkatli baktım şimdi Kilo verilse bi Gordon Freeman çıkabilirmiş ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şizofren olduğun kendi teşhisin mi yoksa doktor kararı mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 selam, hoşgeldin. ben de Bella. 22li yaşlardayım. sufleden hoşlanırım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ojgelmişsen... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.