Gimli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Star Wars: Rebellion Aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bi tek gimli varmış demek ki oyundan anlayan :P ne müthiş oyundu , üstüne gidilse ne kadar güzelleştirilebilirdi o research mantığı , espionage güzelliği , uzay savaşlarının "ciuv ciuv" efektleri konsol zamanını yaşamıyo olsak yapılırdı şu aralar öyle bi oyun ama nerde şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 republic commandoya ben yarım saat dayanamadım , nasıl beğendiniz anlamış değilim. FPS olarak çok kötü en azından , adamların karşısında durup ateş ediyosun ciuv ciuv ve robotlar parçalanıyor. ok kib bye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tunch said: republic commandoya ben yarım saat dayanamadım , nasıl beğendiniz anlamış değilim. FPS olarak çok kötü en azından , adamların karşısında durup ateş ediyosun ciuv ciuv ve robotlar parçalanıyor. ok kib bye dedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 tunch hayatımda gördüğüm en kötü oyun yorumu. net en kötüsü şu yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 geceleri uyuyamadığımda pijamalarımı yırtarak söküp atıyor ve republic commandoculuk oynuyorum çok eğlenceli bir oyun çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 haşin haşin mi yırtıyosun böle. bi kerede mi? uffzss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar