tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bi tek gimli varmış demek ki oyundan anlayan :P ne müthiş oyundu , üstüne gidilse ne kadar güzelleştirilebilirdi o research mantığı , espionage güzelliği , uzay savaşlarının "ciuv ciuv" efektleri konsol zamanını yaşamıyo olsak yapılırdı şu aralar öyle bi oyun ama nerde şimdi :/
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 republic commandoya ben yarım saat dayanamadım , nasıl beğendiniz anlamış değilim. FPS olarak çok kötü en azından , adamların karşısında durup ateş ediyosun ciuv ciuv ve robotlar parçalanıyor. ok kib bye dedim
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tunch said: republic commandoya ben yarım saat dayanamadım , nasıl beğendiniz anlamış değilim. FPS olarak çok kötü en azından , adamların karşısında durup ateş ediyosun ciuv ciuv ve robotlar parçalanıyor. ok kib bye dedim lol
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 tunch hayatımda gördüğüm en kötü oyun yorumu. net en kötüsü şu yorum.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 geceleri uyuyamadığımda pijamalarımı yırtarak söküp atıyor ve republic commandoculuk oynuyorum çok eğlenceli bir oyun çünkü
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 haşin haşin mi yırtıyosun böle. bi kerede mi? uffzss
Öne çıkan mesajlar