DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=s9ehI6nyZNM YARILDIM ÖLDÜM BİTTİM 10 KERE İZLEDİM 10 KERE YARILDIM ZHAEHAEHFHAEFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bence hiç komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gül.. negzel değil mi.. ermenicede.. VART! mis gibi kokulu bi VART.. bu arada çok komik.. adama katılıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 even butterflies are afraid of their names in germany AHAHAH bourbon said: bence hiç komik değil bence sen daha faydalı bi insan olabilirsin bu forum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 almanca çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 KahnX said: even butterflies are afraid of their names in germany AHAHAH bourbon said: bence hiç komik değil bence sen daha faydalı bi insan olabilirsin bu forum için niye bukadar gücüne gitti anlamadım.. hiç komik bulmadım..belkide hiç bi almanı kelebeği o şekilde telefuz ederken görmediğimdendir.. evet komik bulsam forum için faydalı bi insan olucaktım dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya almanca kelimeyi guzelce soylese belki o da guzel gibi gelicek (anırmasa mesela)? o zaman da kaba geliyosa ok eyv... ama tabii bu almancanın kaba bi dil oldugu gercegini deiştirmez o ayrı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 almanca kaba bi dil adam komedyen bu şekilde telaffuz ederek insanları güldürmüş sdfasdf ne kastınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bourbon said: bence hiç komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 almanca kaba dil diyip bagirarak almanca kelime soylemek epeydir komik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aquila said: almanca kaba dil diyip bagirarak almanca kelime soylemek epeydir komik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bourbon sataşasım gelmişti k.b. seni seviyorum :) almanca kaba falan değil ya bu esprinin modası geçti zaten, bu komik bi adam da değil bağırarak fransızca konuşan birini, tramvayda istasyonları almanca anons eden kadınla karşılaştırsak, almanca çok daha kulağa hoş gelirdi mesela. hayran kalıyorum ben dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ich liebe dich auch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 şiir nerde? ayrıca almanca anadolu lisesinde okudum almancanın allah belasını versin saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hakikaten şiir ne alaka lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 GwindonSurion said: ayrıca almanca anadolu lisesinde okudum almancanın allah belasını versin saygılar alamancılıktan öğretmenliğe terfi edip sınıfa akşamdan kalma gelen alkolik öğretmenleri hiçbir şeye değişmem. BAri bayan olsalar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ich nix deutsch andere baustelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 güzel. klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 almanca şarkı dinleyin de kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 9/11 saldırılarından sonrası işte.. paranoya ortamı. el kaide yeni duyulmuş ve amerikalılar sıçmış pantolona.. bi türk gazeteci, amerika hedesi adam. orada yaşıyor yani. telefonla arıyorlar. elemanda dışarıda. tamam diyor. başlıyorlar konuşmaya, adam anlatıyor işte amerikadaki son durumu, elamanların paranoyalarını. e tabii olayın diğer ucundan da bahsediyor.. el kaide'den korkuyorlar falan diyor. tabii etraftakiler türkçe bilmiyorlar. sadece telefonla bağıra bağıra bilineyen bir dilde konuşan ortadoğulu biri el kaide diyor! adamı polis mi uyarıyor ne hatırlamıyorum. gazeteye yazmıştı adam yaşanılanları.. her neyse, her almanca konuşma azıcık yüksek sesle olsa dahi "HADİ ÖLDÜRELİM YAHUDİLERİ!!" diyormuş gibi geliyor.. heil hitler diyeceklermiş gibi geliyor kulağıma. gerçi dil gerçekten berbat.. ZUHARBUŞİFUTLEGEL falan gibi saçma sapan hecelerden kurulu bi tren sanki.. sonuç olarak bence almanca dibine kadar kaba ve komedi unsuru olmaya açık bi dil arkadaşım.. az bağırın evde almanca, millet hitler'e komşu oldular sansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 HAHAHA ÇOK İYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ben güldüm eheh. bu arada almanca şiir ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 german is such a poetic language dedigi için şeettim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 AHAHHA çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar