xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 nööö! :) bizim bi kapıcı vardı niyazi abi süper toto mu ne pükümdür ondan para tutturduydu. ilk yaptırdğı şeyde saç ektirmek oldu "bnm karının nefes kesildi kesilecek ben buyle dahalarını bulurim" diip yaptırdı. adam çim adam gibi gezdi yau. kapıyı açıosn "Ekmek" dio gülmemek elde değildi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 saçınız dökülüyosa masturbasyonu azaltın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kafanıza yeniyılda doğan bir bebeğin kanını sürerseniz kellik derdiniz ortadan kalkıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ciddi diyom ben olm bi arkadaş vardı kafası baya açıktı, doktora gitti günde 3-4 kere yapıyomuş, doktor çok azaltacaksın onu dedi düşünün bakayım çok yaptığınız zamanlar saçlarınız daha çok dökülmüyo mu özellikle duş alırken belli oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 paticik burası herkesin düzenli seks hayatı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 var, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 paticiğe üye olurken elemelerde sorulan ilk soru zaten seks hayatı olup olmaması üye olcak kişinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 işte olmayan bir iki kişi varsa belki onlar için dedim ben ama olayı şöyle de yorumlayabiliriz BU KONUDA SAÇLARININ DÖKÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEYENLER GÜNDE 3-4 KERE ASILIYOMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Bu mantıkla düzenli seks hayatı olanların mastürbasyon yapanlardan daha çok saç dökmesi lazım zaten. Seks sonrasında mastürbasyona göre LHT seviyesi 4 kat daha fazla artıyor. Bu hormonal değişiklik kısa bir süreliğine olduğundan saç dökülmesine etki etmesi pek olası değil. Büyük ihtimalle doktor günde 3-4 kere yapması normal olmadığı için öyle bişey söylemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 aslında üye olurken böyle bir soru sorulabilir. neden olmasın. gelen adam acaba nereye geldim gibi hoş bir soruyla karşılaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Slint said: Bu mantıkla düzenli seks hayatı olanların mastürbasyon yapanlardan daha çok saç dökmesi lazım zaten. Seks sonrasında mastürbasyona göre LHT seviyesi 4 kat daha fazla artıyor. Bu hormonal değişiklik kısa bir süreliğine olduğundan saç dökülmesine etki etmesi pek olası değil. Büyük ihtimalle doktor günde 3-4 kere yapması normal olmadığı için öyle bişey söylemiştir. günde düzenli olarak 3-4 kere seks yapamayacağına göre işler biraz değişiyor ama. kadınların saçı niye dökülmüyor, erkeklik hormonunun etkisi var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Yahu zaten erkek tipi saç dökülmesinin tek nedeni hormonlar. Ama mastürbasyonun hormonlara etkisi anlık, saç köklerine etki edecek kadar uzun süreli değil. O zaman saçı dökülmeyen erkeklerde erkeklik hormonları yokta ondan mı dökülmüyor nasıl bi mantık bu? Kadınlarda saç dökülmesinin ender olması da genlerinde erkeklerdeki gibi dht'un saç köklerine zarar vermemesidir. Ender olsa da kadınlarda da dht'ndan dolayı saçı dökülenler var gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 entele otu ftw. aktarlarda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ya enseye değilde, çeneye sürsek noluyor bioxini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ulan garbagedayız konuştuğunuz muhabbete bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ferrero said: di said: arada bir kullandim. Sonra bir baktim ki kulagimda falan killar tuyler cikiyor. Oha bu ciddi mi? Evet ciddi sekilde oldu bu. Bir de yukarda yine fail olan bi dingilin soyledigin/anladiginin aksine bu urunler zayiflamis kil koklerini guclendirmek icin. Yani hic olmayan bi yerden kil cikarmiyorlar. Kafanizdan gotunuze, ayaklariniza kadar hemen her yerinizde kil/tuy mevcut. O yuzden bu noktalarda farketmediginiz tuylerin semerip kil olmasi gayet yuksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 plaseboral etki direk. yok öyle birşey yani. hayır işe yarıyor mu? ebekt birçoğu yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Phae said: Ya enseye değilde, çeneye sürsek noluyor bioxini? kizlarda ise yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 benim baba tarafında herkes kel anne tarafında dayım kelmiş dedem kelmiş kaçışım yok o yüzden ilerde saç ektirmeyi planlıyorum iyice açılırsa 0 numara ile bi kaç yıl idare edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Şampuanın adını öğrenebilir misin? Bir de ne kadar süre kullandın? Saç, kıl, tüy çıkarma konusunda en etkili ilaç olan minoxidil bile en erken 3 ayda sonuç vermeye başlıyorken, kafanda sadece 2-3dk. duran şampuanın öyle bi etki yaratması pek mümkün değil :/ Denk gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 adamınbiri said: benim anne tarafında herkes kel annen teyzen falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 o baba tarafı olucaktı dur düzeltiyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Vingthor said: plaseboral etki direk. yok öyle birşey yani. hayır işe yarıyor mu? ebekt birçoğu yarıyor Super sacmaladin cidden. Yeterince gaza getirilirsek bankai bile cikaririz bu mantikla. Hos olurdu gerci de olmuyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 önce oku azıcık sonra saçmaladın falan diye giriş. öğren önce. araştır falan az. kız arkadaşımda seboreik dermatit var. 3 kere cildiyecisine beraber gittim aylardır ugrasıyoruz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar