Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Merhabalar, Şimdi Revolution UO diye bir shardda oynamaya başladık arkadaşlarla dün gece. Şöyle bir durum nüksetti. Ben mesela macroya bırakıyorum alttan FM falan açıyorum sonra bir bakıyorum UO'da takır takır sorunsuz net var ama ne MSNden mesaj atabiliyorum ne de sayfa açabiliyorum. Oyundan çıksam da düzelmiyor bu durum. hatta pc'ye reset atsam da düzelmiyor. OpenDNSle de random dnsle de aynısı oluyor. Sadece modeme reset atarsam düzeliyor. Jorman's UO Loop kullanıyorum. başka da extra açık olan bir şey yok. Nedir bu olayın hikmeti ? PS: Shardın kendi forumları taşındığı için buraya açtım. Bir de burdan daha nitelikli yardım alırım muhtemelen.
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 uo direk ip ile oynuyorsan, diger bahsettiklerinin dns gereksinimi var dolayisiyla dns ler patlaktir default dns birakip denesene bence sorunun kalmicak:)...
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oo bende geliim uo linki atsana hangi versiyon indirmek lazım
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ohooo gencler uo diysanız secondage.gen.tr
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 second age var butun pati olarak ordayiz chris revoda napiyosun !? ayrica ivy nerde ?
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o kıbrısta =) ya ne biliyim gazladılar açtım ben de. dediğiniz yer nasıl kaç kişi oluyo online ?
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Second Age mi denmiş? Second Age (tu)
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 age of shadows'u indiriyorum, geliyorum o zaman second age'e hadi bakalım :D
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi gelin de çoğalsın işte bak paticek ordayız.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yok abi yine olmuyo open dnsi kapatıp kendi seçsin olayına getirdim yok yine aynısı oldu çıldırtcak.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dnsle ilgisi yok zaten sorunun. ama neyle ilgisi olduğunu biliyo muyum? hayır.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dns ile alakasi yok. modemden max number of connections falan bul onu asagiya indir. modemin tirt muhtemelen kaldiramiyor. veya xp kullaniyorsundur sp2 update iyle birlikte, birde home surumudur falan o zaman da limitin 5, onun icin fix gerekiyor. kisaca modemini , isletim sistemini falan filan yaz. ona gore kesin bisey soylenir.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 xp service pack 3 var. modem şu ttnetin verdiği 4 port + 10 kanal wireless olan zyxellerden. bi el atın lütfen, landa 2 tane desktop var ethernetle baglanan birtane de wirelesstan giren laptop var. onun haricinde aztech modem + 8li hubım da var ama yukardaki olay mevcut şuan olmazsa onu takıcam.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.speedguide.net/read_articles.php?id=1497&p=2 http://www.megaleecher.net/Tcpip.sys_Patch_To_Increase_Windows_XP_Connection_Limit birincisi problemin anlatimi ve cozumu, ikincisi de edit isiyle problem cikmasin diye bi tool. xp kullanmadigim icin test etmedim. o modemle orada yazan gibi 500 e falan yaparsin baglantin eskisinden de beter olur muhtemelen . 200-250 ideal. eger bu problemini cozmezse modem icerisinde buna benzer bi girdi araman lazim, yoksa suc modemin yapacak cok bisey yok. tabi baska fikri olan varsa bilemiyorum.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 modemi biraz kurcaladım maksimum oturum açma sayısı sanırım dediğin olay 512 olarak ayarlı durumda
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 slm bende uo oynamak istiyorum. bu second age e baktım google dan uosecondage.com var bir de türk server ı var siz hangisinde oynuyosanız oraya gelim bana yardım edersiniz dimi :)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bende bakim neymiş bu second age!!!
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 konu problemden çok uo olmuş. Kaç kişi online var ya bi deyiverin gün olur tozlu raflardan iner belki uo:aos cd'm :)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 suanda 30 client var diyo. server acılalı yarın 1 hafta olucak. sitesinde uo downloadu falan var
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Server daha cok hardcore kasmak isteyenler için olmuş:D Skill gain aşırı zor,bunca seneden sonra bide aylarca onla ugrasmak bana göre değil.
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dark soul mesaj atmasa ben de geliodum az kalsın :d
CapN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla buyuk bı hevesle lınkı kopyaladım darkın msjla yıkıldım :)
Öne çıkan mesajlar