Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Werewolf gelmez, kimi kandırdı gelicem diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Katılıyorum. Werewolf gelmez mesela. pek nazlı çıktı. Biraz daha şişirelim ya. Madboy nerede mesela? Garip yani o adamın olmaması. Oha Griswold yok? Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi şişirin adamlara en az 20 dedim patlamayalım please thanks benim 2 arkadaş daha gelicek bende gelirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ömer gelmez yani net sdf can öss kasmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sen geliyomusun ki? bu arada saat 11 de company of heroes, bide gtalk yüklesene mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Rune kesin dönsün artık. Gökçen, var mı elinin altında foto. makinası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi oha lan sabaha kadar internet cafede götü düzleşir adamın nabıyonuz siz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Aa Tim gelicekmiş belki Hayırlısı iyi olur ekliyim listeye. werewolfu haraslıyorum bir yandan, böbrekleri konusunda endişeli. Lolwolf gelmiyor. Pusseh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bu kadar hipi var mıydı pati de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 tim de mi geliyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Gelebilitem var da kesin birsey soyleyemem, ammavelakin gelirsem gece 2 gibi falan eve donerim malesef, gelenlere bagli olarak gelme sansim artabilir ayriyetten. O degil de, wow ya da herhangi bir mmorpg oynanirsa, yarim saatten fazla kitlenirse kalkar giderim lan, yapmayin etmeyin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 CAN GELICEKSIN KALICAKSIN ADAMI HASTA ETME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Şu ana kadar olan liste; Tim Dreagloth Helcaraxe Madboi Madcow Axedice Holy Xunn Kaede Cuce Sparkcaster Mortis Cthulhu(kesin değil) Spidee Phyxantar Custodem + 2 yancı Screwy Gangred(galiba?) Asteroth the man. Kermit trix(nasipse) Mulgear(yeto) Starforsaken Ben memnunum kadrodan. Viktor da gelse baya iyi olacak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bence viktor ve SENARIOUS gelsin. Hatta geçenki gibi sufi de gelsin. Gris kesin gelsin, ildeniz aktivitemizi ölçsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 levent gelmezse ben yokum :D fdsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gelemesem bile sirf mulgear i dovmek icin ugriycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Levent i getiririz, viktor sen oyuna gel, senin işi ben hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 şimdi o olay bi kere yanlıs anlasılmaydı ben bi post attım gerisini 40 yılda 1 gördügüm adamla konusmusunuz o beni baglamaz xD neyse zaten sıraya giriceksiniz spark-viktor-dreagloth aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 zheld gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bence mulgearı eskitmeyelim. Her oyunda birinci olan bi tokat atsın sabaha kadar böyle gidelim. Sonra toptan girişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 e sıkılırım abi ben ole her oyun sonrası kalkıp mulgear tokat atamam. ikinci olan atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ne oynanıcak ? fps ağırlıklı olursa güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 genelde öyle oluyor zaten cod, l4d, bf derken lan party nin yarısı fps ile geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aldım cvbı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yarısı yetmez hepsi fps olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar