dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Beklemiştik halbüsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Valla ben de gelicem diye cok heveslenmistim ama fena patladi iste. Hatunu ve sadece bir haftaligina gelen ve LAN partinin ertesi gunu donecek olan annem ve kardesimi bile ekmistim hatta, lakin disk'i bozulan sunucu hepimizden once geliyor uzgunum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sunucuya ordan da bakardın ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 holy, kafama attığın bombaları unutmıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 cansının bombalarından sonra bişicik kalmaz bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mortis said: holy, kafama attığın bombaları unutmıcam!ahah tam bir kör dövüşü oynadık zaten =) bir mapte de üst üste 3-4 kere yüzyüze olana kadar gelip yatmam bitirdi beni. sonra tinerciliğimi gösterdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben arkadaşla sonradan gelmiştim tanışma faslı fln olmadı pek de özünde herkes çok iyimiş onu gördm ses tonlarınız çok naif sdaf bi de ahmet çok şeker bi insanmış eklemek istedim bi de fake dunkelle tf de frag kasan vardı alicengiz oyunu yapan real nikin ney hacı senin asdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 cod4 te bi ara cthulhuyaydı galiba 3 kere reskill yaptım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 terbiyesiz=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Abilify said: Yeni bütün gece balon tutacaktı yalan oldu. postu atıp patlattım =( pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dunkelzahn said: ben arkadaşla sonradan gelmiştim tanışma faslı fln olmadı pek de özünde herkes çok iyimiş onu gördm ses tonlarınız çok naif sdaf bi de ahmet çok şeker bi insanmış eklemek istedim bi de fake dunkelle tf de frag kasan vardı alicengiz oyunu yapan real nikin ney hacı senin asdkf benim o işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ahaha bir de gelmiş benim kafam böyle hin işlere çalışır hep diyo dasfksdafksdak iyiydin epey :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 doğru söyle, kaç kere lan ben değil miyim bu diye baktın bana ve bıçak yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Siz onu bırakında feriti nasıl korkuttum l4d oynarken HAHAHAHA korkma lan diye bi tuttum adam oyunu asaga attı klavye mouse ucustu sonrada oyuna geri dönemedi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 AHAHAH baya win di o hareket ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ahahahahahah çok iyiydi harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sonra bidaha korkuttum bf2 oynarken öldü salak :D HSUDHDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 AHAHAHAHA FERİT GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dokunmayın lan ferite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Starforsaken said: doğru söyle, kaç kere lan ben değil miyim bu diye baktın bana ve bıçak yedin? yalnız starforsaken in tf de nickini dunkele benzetip spy la oynayıp. abi efsane birşey yaptım diye anlatması ; priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Holy said: ben serhatı bir ara wowa girmesi konusunda engellemeye çalıştım. arkadan kollarını tuttum falan. döndü, ayağa kalktı. orda bayılmışım gerisini hatırlamıyorum :(ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 HatoriKenji said: Ta Karamandan Lan party için 16 saat tren yolculuğu çektikten sonra gece 10 dan saba 8 e kadar sizinle oyun oynayınca, gayet doğaldır böyle hareketlerde bulunmam. Balkonu olsa balkonunada çıkardım.... iyi ki 0ne gibi elinde baklavayla gitmemissin. oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 edt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar