Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ne apm'i lan, uyuyodun olm sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 lan sabah 6:30 da uyudum olm napayım yoksa kalıcaktım pc başında bildiğin bi ara çok ciddiyim monitöre bakıyorum bişiye tıklıycam ama nasıl yapacağımı unuttum kaldım. beyin fonksiyonlarım durduydu. yine iyi dayandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 -alatariel- said: abi hiçbi zaman bu kadar seksi bakamıcam,adam tost yerken başarmış bu işi oha cidden. SDFGH senin de çatallı bıçaklı sandviç yiyişin az seksi deil haa,dün farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben gayet iidim bi ara çöktüm oyun oynamayı bıraktım öle bi yarım saat sohbet falan ettik sonra tekrar COD dönünce kendime geldim "aranızdaa ibne vaar" die bağırınca açıldım iice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 cod'un insanları sürekli olarak açması da beni benden aldı. bütün gece cod oynayabilirmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bi de bariz eli bıçaklı tinerci olduğuma karar verdim. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi işte sabaha karşı codu bıraktınız neydi o bi strateji vardı ona sardınız o yüzden ben bıraktım oyunu moyunu monitöre boş boş bvakıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mortis said: "aranızdaa ibne vaar" die bağırınca açıldım iice. Ahahahahahah abi buna ne güldüm ya. "ARAMIZDA İBNE VAAAAAR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olm yiğitte bi sürü foto çektiydi. o nerde oda koysun bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 son resimde cama tırmanan kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olum serhat çok büyük lan kingpin gibi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Cassiline said: http://i822.photobucket.com/albums/zz145/JoscelinVerreuil/DSCF0858.jpg?t=1265580873 ahah biri pencereye tırmanmış kim o? bi de kadıköyde resmen böyle 329032904 kişi mi dolaştınız milletin endişeli bakışlarını hissettiniz mi üzerinizde? sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sabahın körü olduğu için sadece çöpcüler gördü bide cidden pencereye tırmanan kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 axedice çok şirin sevgilimle seviştiyse sorun yok ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yalnız orda oturan farkedip cama çıksa baya komik olurdu bi bakıyo biri pencereye çıkyo ve aşağıda 9342039 tane adam var ahsuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yannız yani şu party sayesinde ciddi ciddi süper adamlar tanıdım yani. ama en süperide adamlara baktıkça gülesim geliyodu abi füxü ve abilfy HAHAHA abi çok farklı alemdeler adamlar khagsdaskhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 cama tırmanan benim yancım ahaha gerçi forumda da var hatorikenji :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 paticiğin boy ortalaması çok düşük, hayal kırıklığına uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 lan senden sonra kendimi garip hissettim kendimi uzun boylu değilde normal boyu olan birisi sanardım seni görünce kısaymışım dedim. sandalyeyle yetişirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Abi şu foto olayın özeti zaten; http://i822.photobucket.com/albums/zz145/JoscelinVerreuil/DSCF0864.jpg?t=1265581498 Sanırsın dünyayı kurtarıyo herif. Hiçbişey söylemiyo halbuki burda, poz direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ABO ALBÜM KAPAĞI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ahahaha metrobüs çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi metrobüste en epic olay metrobüste bizden başka kimsenin olmaması ama bizim ısrarla en arkaya sıkışmamız HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sparkcaster said: paticiğin boy ortalaması çok düşük, hayal kırıklığına uğradım ben bile 1-2 saniye noluyoruz lan oldum. Seni görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sparkcaster said: paticiğin boy ortalaması çok düşük, hayal kırıklığına uğradım Biz normaliz asıl, seni bilemeyeceğim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar